Goooodbye my lover, goooodbye my friends

Tjollahopp!

Åh, vad detta har vart en underbar kväll! Sista lektionen var dubbelmatte, fast diagnos och då får man sluta då man är klar. Jag och Jojje for på Ica och det var tydligen väldigt intressant där, för ci var där i 40 minuter, hur man nu lyckas med det. Sen for vi till mig, chilla lite och then Ellen came. Vi såg på Solsidan, galet skoj serie.
Klockan 17 var de träning och efter den var det Ica med Jojje som aldrig for nog av att stå och fundera medans jag står och stampar och vill hem. (han gillar att filosofera) The Ellen came and we saw Solsidan ännu mer. Erkänn att min engelska är riktigt pretty.
Vi har spelat kort och typ pratat och bara haft de skoj. Alltså jag skrattar nästan aldrig mer än då jag är med Jojje och Ellen.

Mys hade vi oxå. Jag släckte ned hela nedervåningen (min mor vart inte munter), tände fyra stearinljus och lät dem lysa upp. Det var så himla mysigt. Mysfredag.♥

Nu ska jag sooova. För imorrn ska jag göra klart sista so hemprov uppgiften, och vara med Melissa som blir 14 år imorrn! (idag - den tolfte) Grattis älskling, ett år äldre. Systeryster.

Fan ta blogg.se, går ju inte ens ladda upp nån bild.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback