vad har hänt? ↔

Hej! Sen senast har det hänt ganska mycket faktiskt. Både mamma och pappa har hunnit blivit ett år äldre, och på skolan har många prov skrivits.

Grattis i efterskott mamma och pappa!


Imorrn ska jag göra ett matteprov, sjukt nervös. Matte är min sämsta sida, och inte ett ämne att hoppas mvg i, kan jag ju säga.

Ska även få veta engelska provet och historia provet imorrn, ser fram emot de, så då slipper jag mammas tjat "har du fått veta nå svar på nåt prov?" oftast har jag inte ens haft nå prov och ändå så frågar hon.. hehe.


Denna fettisdag har jag spenderat ensam i mitt rum med matteboken, gud så trevligt!!! fast nej. Ska snart ge upp helvetet och se på nåt avsnitt av nån serie och fixa sista musiken att ladda över mp3:n.


Nästa gång jag skriver så har jag många bilder att visa, hoppas jag, så de blir det något att se framemot att kolla på min blogg. Den är rätt så tråkig.. Orkar/vet inte bry mig/hur man gör en ny design och mina inlägg är oftast bildlösa, roligt värre.... menmen.



Två födelsedagsbarn, dagen till ära!

Grattis Fredrik! Grattis (byxmyndiga)Melissa!

Söder-du snurrar min värld

sjukt bra rappare, sjukt bra låt.

sånt som jag tänker på

När jag har gått ut högstadiet, börjar jag om.

prov numero tres denna vecka, check!

Hej där.
Detta är tredje provet i veckan, fast endast ett av dem behövdes pluggas till, tur de!! Känns lite konstigt att veta att alla nior i typ hela sverige (?) gjorde samma prov som jag gjorde. Jag skrev ett brev, om typ nån tidskapsel 2050 eller nåt. Aja, skit i d

Vi såg film efter "lunchen" (åt ingen, hade käkat en baugett på rasten så jag var inte de minsta hungrig), för att egentligen skulle vi ha svenska, och vi såg Benjamin Button's otroliga liv, faaast.. jag, Sofia och Emma såg väl inte så jättemycket av filmen.. (a)

Igår var det en massa folk här, det var trevligt. Fast mest bara en massa vuxna, men med dem kom Moa! Vi spelade sims 3, eller hon lärde mig hur man gjorde.. Gammal man känner sig, höhö. Hon är så himla gullig!

Just nu är jag arg på tvättmaskinen som inte vill tvätta, och är rätt illamående (resultatet av för mycket godisätande). Fast jag ska trotsa allt det och skriva nån skitberättelse på spanska, blir väl vad jag kommer att kämpa med idag, så ni vet var ni har mig.....


Första nationella avklarad!

Hello my friends.


Imorse vaknade jag extra tidigt så jag skulle orka upp lite tidigAre än vanligt, så jag skulle kunna komma iväg åtta så jag kommer i tid till skolan. För klockan 8.20 skulle läsförståelse i svenska nationella börja. JAG KOM I TID!!!!
Provet var svårare än vad jag hade trott. Fick läsa igenom förra årets "tema", och kolla igenom svarshäftet. Det var mycket enklare än årets, det sa t.o.m Cickie (vår lärare). Fick kramp i nacken och ont i huvudet där jag satt, och det gjorde att allt tog lite längre tid. Men jag hoppas att jag fick ett bra betyg, vill ju behålla mitt nuvarande.

Imorrn är det biologiprov, hoppas jag inte sänker mitt nuvarande betyg om jag får vg imorrn.. Är så trött att jag vill bara lägga mig och sova bort huvudvärken och febern, typ en powernap, 20 min.Men jag måste ju plugga!! Gaah. Funderar på att baka, men jag hinner inte göra allt, problemas, problemas..








suring till middag och en slappardag

Hej.
I fredags gymmade jag med Angelica och Emma. Det var kul, men jobbigt! Har haft träningsvärk hela helgen, så nice!

Lördag sov jag till klockan ett, somnade något så sent, såg på serier som jag inte kunde slita mig ifrån, hehe. Klockan fyra krigade jag mig ut till Irna och såg på hockey. I mitten av andra perioden joinade Jojje mig, han åt en pizza och när jag sett på förlusten som saik gjorde for vi hem till mig.

Jag åt kött och pommes till middag och sen gjorde vi inte så mycket, tills vi kom på att vi skulle basta! Pappa hade varit där innan, men vi hade varit för sega så bastun hade nästan blivit kall, menmen, vad fixar inte jag??

Trodde jag skulle få en dunderförkylning efter att vi sprungit in och ut i snön, men icket. Frisk som en nötkärna! Tur de, man vill ju inte bli sjuk nu när alla prov och nationella börjar närma sig.. Hade iaf en awesome kväll med Jojje, var ett tag sen vi träffades utanför skolan.. Inte okej!

Idag sov jag till tolv, fast låg kvar och läste ut min bok "En ö i havet" av Annika Thor. Hade redan läst den en gång innan, men de börjar vara flera år sedan så jag chansade och läste den igen, de var som att jag aldrig hade läst den, tur de för jag hatar att läsa om samma bok om jag minns den..

Ska fortsätta med serien, och om jag har tur kanske jag kan börja se den som serie, den har gått på tv. Men om jag inte minns fel så har jag försökt en gång innan men då fungerade det inte..

Annars idag har jag umgåtts med mamma och pappa, fixat med datorerna (fick tbax dem igår) som har tagit en jäkla lång tid..

På onsdag fyller pappa jämnt så då ska vi fira honom. Det mindre roliga är att det är biologi-prov samma dag. Och nationella i svenska tisdag/torsdag. TAGGA!!!!!!! nej..


har lyssnat på denna låt hela helgen, men inte förrens nu kollat på musikvideon. Något konstig en alltså.. Vad tycker ni?

här händer det inte mycket..

Hello!

De senaste dagarna har jag varit supertrött. Dagarna har gått så fort, jag har typ gått i skolan, tränat, varit på hockey och bara chillat hemma.


Har svenska nationella prov nästa vecka + biologi prov. Från att ha haft riktiga slapparveckor till att ha tre prov samma vecka, om nu nationella räknas som de.. Har pluggat litegrann till biologin idag, men gav upp efter ett tag, så himla tråkigt!

Fick tillbaka deckaren som jag kämpat med, och fick bara vg på den, vart inte nöjd alls. Fick ba lust att slita isär papprena och betyget..

Har målat naglarna blåa, och mest chillat vid datorn ikväll. Har huvudvärk och ont i magen, är trött och allmänt hängig. De flesta är sjuka/förkylda så jag lixom bara väntar på att jag ska bli sjuk.

Skellefteå AIK vann mot  gnaget ikväll, 2-1. Hade tänkt fara till ladan, men nej.