hockeeey

Hello my little friends!
Skola som vanligt, men de var sjukt segt att ta sig upp ur sängen imorse.. snooza hur många gånger som helst, och de är inte vanligt för mig! Måste börja lägga mig tidigare (typ halv tio) så man somnar i bra tid nångång..

Är så sjukt trött på skolan, nu t.ex har jag dundrande huvudvärk och det typ brinner i ögonen. Och det är meningen att jag ska få in engelskaglosor i huvudet, lycka till med det säger jag bara!!

Var på hockey ikväll iaf. Först hade jag tänkt skippa den men jag lyckades hitta två hockey-buddies så jag for iaf! Kimberley och KW, awesome! 4-2 mot Växjö Lakers. Grymt!

Sitter och äter macka nu, ska trycka in glosorna och sen rakt i sängen!

GOdnAtt!


timråresan och slösöndag

Resan till Timrå var helt awesome! Fast den började mindre bra.. Jag hade ställt klockan på halv sju, men stängde av klockan och lyckades somna om och vaknade av sofias två sms, och på de ena stod det "vi står utanför nu". Jag flög upp ur sängen och lyckades göra mig klar på sju minuter om jag inte minns fel. Och ändå glömde jag ingenting, helt fantastiskt!
Jag sov en halvtimme på bussresan dit och något mer på hemvägen. Men alltså vilken match! 6-2 till saik, och alla aik-fans hoppade och skrek alla gånger! Vi var ca 250 pers på bortastå, fyra bussar från skellefteå och en från stockholm. Fyfan vad härligt de var, vilken stämning det var alltså! Fast de var en riktigt läskig läktare, de var hur brant som helst och väldigt hög.

Idag har jag sett på tv (de gör jag aldrig nu förtiden, mest serier på datorn, men inte ens de har jag sett på ett tag) och legat i soffan och slöat. Har även hunnit fixa så att de går att läsa min deckare som ska vara klar på torsdag. Nu känner jag mig lite lugnare.. Mamma hade en proversion av Word som gick ut just precis då jag skrivit klart som gjorde att jag inte kunde skriva ut, ändra, markera och kopiera eller nåt! Så jag har kämpat med detdär enda sen förra veckan, men nu har jag äntlige löst det och ska hädanefter endast använda google/gmail!

Nu ska jag sova, har varit ute med Frasse en liten sväng och  har just duschat.. Kändes ovant att ha mörkt hår, men ändå bra. Fast jag har upptäckt att underhåret är ljusare än överhåret, om jag itne såg fel och de var ljuset som lurades.. Hoppas att de var så! Annars måste jag plåga håret ännu mera..


TACK EMMA!

Hejsan.
Skola som vanligt, men efter for jag, Emma och Sofia på ica och sen for jag och Emma och gymmade de var ganska skönt men kändes en aning tyngre.  Sen for jag och Natacha på Sibylla och käkade, och sen var det dags för barnträning. Guud så många barn som har börjat där!


Lite senare for jag till Emma med Sofia, Sannae, Viktor och Linus. Hade de awesome, för de har jag ju alltid då jag är med my awesome friends!♥

Imorrn ska jag och Sofia bussa ned till Timrå för att heja på saik, taggaaaa!

Emma färgade mitt hår, nu ser jag ut som mamma då hon var ung. Ännu mer..


torsdag - fortfarande tungt att stiga upp

Godmorgon!
Igår var det ju onsdag, och på onsdagar om jag bestämmer mig för att fara på barnträningen så har jag fullt upp. För jag slutar kring halv fyra, hem > äta > packa & fara > barnträning > kopparstark eller gå hem > 2 h senare > vuxenträning > koma hem kring tio > fika > sova.  Så igår hade jag ALDRIG nåt att inte göra kan man ju säga.
Jag har träningsvärk, igår började den vanliga träningen och nu känns det verkligen att träningen har varit stillastående under julen!
Imorse snoozade jag fyra gånger, och jag brukar ALDRIG snooza. Fattar ni då hur trött jag var? Var tvungen att tänka läslampan, slänga av mig täcket och stirra i taket för att vakna till.. Illa.
Snart ska jag vandra till skolan, och idag ska vi ha bokprat på svenskan.. Tur att jag har läst ut boken, annars hade de ju gått lite sämre..

Jag är inte riktigt klok som är vaken denna tid, hade kunnat ligga i min varma säng och sussa..

Godmorgon!

Mamma väckte mig halv sju imorse. Kände mig inte mycket pigg då, så jag gick upp tio i, då min väckare ringde. Calle har problem å stiga upp, eller han gick upp och sen la han sig i soffan.. Trötta barn i detta hus! Ikväll hoppas jag att vi kan lägga oss tidigare än halv tolv som de lyckades bli igår..

Hittade några rester ur några burkar som jag kan använda tills min lilla neccesär kommer tillbaka där den ska vara, men åh vad störande att den inte följde med.. Ser ut som en, jag-vet-inte-vad i ansiktet, är så sjukt trött..

Kommer att sitta så som på bilden nedanför hela dagen på skolan.. Måste göra mig klar nu, för jag har bestämt att idag ska jag inte göra min standard, stressa till skolan! (och komma försent)


pig(g)

träningsvärken här alltså!

Träningen idag gick bra. Faaast, de var inte direkt så jobbigt fysiskt, och ja, något trött var man ju..

Men ändå känner jag hur jag har träningsvärk nu, nån timme efter de är slut, inte okej alltså.. Man har typ tappat alla muskler som man kämpat för under hösten, åsså ba försvinner dom under nån träninsgslös vecka.. I ryggen alltså! Huh.. Men de kan faktiskt oxå bero på att jag suttit med rak rygg då jag läste idag, för att jag vill ha bra hållning och mer ryggmuskler!


Ska gå och sova nu, kommer inte orka upp imorrn. De var riktigt tungt ba idag, och då vaknade jag ÅTTA! gaah, bara liite ångest jag har..


Frasse sitter nedanför mig och tigger köttbullar, han är helt såld på dem!

Påtal om ingenting, jag luktar jättegott! Fick en tvål som luktar typ vanilj av Sofia, Emma och Linnea då jag fyllde år, och den luktar gudomligt, älskar den! ♥

Godnatt!
höhö hittade den på fb, klockren!

Hemma!

Igår åkte jag med bussen hem till Skellefteå. Hann inte sova nåt på bussen, sms å boken tog upp min tid, de är ju trots allt bara två timmar det handlar om.
Hann vara i Kläppen ca två timmar så de var inte så länge det heller.

När jag steg av bussen kom Sussi å hämta mig sen for vi till henne, ganska direkt efter de kom mamma och då skjutsade hon mig till Bureå, skulle joina Sofia, Linus å Emma. Det var jättekul, och äntligen fick jag träffa min älskade vänner. Kring halv tolv for vi hem och själv somnade jag kring ett. '

Idag vaknade jag 8.10 av väckarklockan men jäklar vad segt de gick att stiga upp, gick inte upp förrän kvart i nio. 9.20 skulle jag vara klar.

Då jag skulle göra mig klar så insåg jag att jag hade glömt min lilla neccesär i Kläppen, och där hade jag mina allra viktigaste saker. Nu är jag typ smått deprimerad.. Hur länge ska jag behöva vänta innan jag återser mina MÅSTEHA-saker? Det blir ganska så dyrt om jag måse köpa nytt, men samtidigt klarar jag inte av att vara utan allt dedär, och jag vet ju inte hur länge det dröjer innan vi träffas igen..

Sen for jag till Stackgrönnan på fritidset där och hade en Jujutsu lektion med barnen där. Kände igen några från barngruppen, men oj vad småbarn kan vara söta! Kände mig något vuxen då man sa till barnen å dom lyssnade, jag typ yeees!

Snar blir de träning, om tio minuter ska jag träffa Natacha å då ska vi gå till träningen, som vanligt då.

Nu inser jag hur tomt de är utan lilla Elvira. Saknar henne redan! Och jag har inte varit borta från henne just å pass ett dygn.. *suck* Får väl ta å komma upp en helg, för detta går inte, saknar henne som tusan!

Idag har jag annars bara lääst på min bok som ska typ vara utläst imorrn, läste typ hundrafemtio sidor. Har hunnit skriva i läsloggen oxå, hoppas att de jag har skrivit räcker till, för de är svårt å föra läslogg..


Nu måste jag börja snöra på mig skorna för snart väntar Natacha, hehe.
Har ingen vettig bild på mammas datorn..

I Arjeplog!

Hejhej.

Imorse hade jag tänkt vakna kriug åtta, men de vart så sent innan vi la oss så jag vaknade kring tio kanske. Kring ett befann vi oss i Arjeplog, och här snöar det!
Igår gick jag å Anna på en jättemysig promenad. De var ca 13- grader ute så de nöp i kinderna och sammanlagt gick vi ungefär 4 km, fram och tillbaka, jätteskönt!

Vi överraskade Maritha då vi kom, hehe något förvånad var hon, för de andra hade sagt att de skulle arbeta hemma xD
Iaf så har Anna, Maritha å Fredde planerat att basta ikväll hoppas vi göra det!
Nu ska jag underhålla lilla Elvira, hon hittar på en massa sattyg hela tiden.

En inte så fin bild på mig men på MElissa fårn i somras då vi var här! Cola♥

Skoter, hockey och bortamys

Idag vaknade jag kring halv tolv. Har hunnit "baka" en Toscakaka som vi lyckades bränna. Sett på hockey hockey, eller lyssnat. Skellefte- Luleå, Saik förlorade i straffar, förjävligt.

Skoter har jag oxå hunnit med, jävligt mysigt! Nu sk ajag å Anna ta en promenad med Topsy, för vi har legat och sett på Stig-Helmer filmen, den sista typ.

Saknar kompisarna där hemma å har bara varit borta i två dagar.. ♥

jätteanonym :*

Hos kusinvitamin

Hej!

De senaste dagarna har jag städat oc stökat hemma. Skulle ju ha ett "kalas" för att jag fyllt år för kompisarna så jag har städat eftersm mamma har jobbat. Gode jobbigt, stackars mamma som får göra sånt hela tin..
IAf vi for å bowla (jag sofia emma emanuel linus jojje) och sofia storspelade och vann. JOJJE FÖRLORA!!!!! förlåt, men jag var tvungen, hehe.

Sen hämtade vi upp Linnea som hade haft träning och for mot Hamn. Typ 40 minuter senare kom killarna som hade väntat på skjuts, vi andra höll på dö av hunger, hemsk väntan.. Iaf hade skitkul under kvällen synd bara att burepojkarna var tvugna att åka hem så tidigt..
Resten av gänget (sofia emma linnea ellen melissa jojje) for hem vid halv ett kanske, linnea något tidigare. Stökade undan och packade de sista inför morgondagen. Somnade dock inte förrän halv tre, mitt hjärta dunkade i hundra tjugo en timme så jag kunde inte somna.. Skulle vakna åtta så de var nåååågot tungt att stiga upp kan jag tala om!

Klockan tolv befann jag mig hos min kusin (Annas blogg) i Arvidsjaur. Gjorde ärenden på samhälle tills klockan var halv fem, hann även besöka(Elviras) farmor Annika och (mammas)moster Berta.
Jag är heeeelt slut, huvudet dunkar å öginen bränner. Elvira har lärt sig gå och hon har längre armar än vad man önskar hon hinner vara överallt och man är aldrig med, men hon är gooode söt då hon skrattar, hoppas jag fångar de på bild! Elviras skrik tär på mig och min sömnfattiga kropp. Hoppas hon somnar snart så att man kan slänga sig i soffan och mumsa på popcornen jag inhandlade idag. 

Tydligen så kan man bara smsa å ringa i fönstrena i Anna och Freddans hus eftersom de har lagt plåttak så därför kan jag svara sekigt eftersom min mobil ligger i ett fönster..


Ha de gött!

hittade en söt bld på mitt söta kusinbarn Elvira.

Nyårskul med människor

Igår firade jag och människor in 2012. Två ivriga pojkar som ville öppna champangeflaskor och två halvdruckna flaskor. Filmtittande. Chill. Spelande. Mobilande. Smsande. Jepp de var min nyårsafton.
Men de var awesome att få träffa killarna från bureå, de var ett tag sen sist!

Hela kvällen började med att jag Sofia och Emma hade en mysig middagsdejt. Kött i ugn och potatisgratäng med mycket grädde. Sen kom de folk efter ett tag och de hela slutade med att jag, Sofia och Jojje sov över hos Emma (planerat).

Fast, sov gjorde vi väl kanske inte så mycket. JVM var på tv men vi såg bara halva matchen för alla var så himla trötta. Matchen började 04.00. Vi somna kanske kring sex-tiden. Vaknade.. Ehm minns inte riktigt men kanske kring tolv? Sen sjöng vi singstar från halv ett till fem kanske. Vi sjöng oss igenom en hel del låtar kan jag tala om för er. Fast de var ju inte så fullt intensivt och seriöst, hehe.

Har fixat med naglarna ikväll, skrubbat och hett ner nagelbanden osv. Imorrn blir det att lacka dom! (säger man att lacka naglarna? Måla kanske?) För på tisdag får jag umgås med nästan samma gäng som på nyårs!

2012, blir det året som jorden går under? Nej, jag tror inte det. Det ska bli ett awesome år, hoppas nyårslöterna går att hålla!

06 - Favorit superhjälten och varför

Helt allvarligt, jag har nog ingen favoritsuperhjälte. Har aldrig varit intresserad av superhjältar på tv som ni tänker, t.ex Superman, Spiderman, Batman osv.
Fast då jag var mindre lekte jag 95% av gångerna jag lekte, att jag hade superkrafter. Det var nog mycket för att jag såg mycket på tv och oftast handlade de om superhjältar av olika slag, men jag var aldrig super-man-, utan jag sa att jag var super-woman-.