Nyårskul med människor

Igår firade jag och människor in 2012. Två ivriga pojkar som ville öppna champangeflaskor och två halvdruckna flaskor. Filmtittande. Chill. Spelande. Mobilande. Smsande. Jepp de var min nyårsafton.
Men de var awesome att få träffa killarna från bureå, de var ett tag sen sist!

Hela kvällen började med att jag Sofia och Emma hade en mysig middagsdejt. Kött i ugn och potatisgratäng med mycket grädde. Sen kom de folk efter ett tag och de hela slutade med att jag, Sofia och Jojje sov över hos Emma (planerat).

Fast, sov gjorde vi väl kanske inte så mycket. JVM var på tv men vi såg bara halva matchen för alla var så himla trötta. Matchen började 04.00. Vi somna kanske kring sex-tiden. Vaknade.. Ehm minns inte riktigt men kanske kring tolv? Sen sjöng vi singstar från halv ett till fem kanske. Vi sjöng oss igenom en hel del låtar kan jag tala om för er. Fast de var ju inte så fullt intensivt och seriöst, hehe.

Har fixat med naglarna ikväll, skrubbat och hett ner nagelbanden osv. Imorrn blir det att lacka dom! (säger man att lacka naglarna? Måla kanske?) För på tisdag får jag umgås med nästan samma gäng som på nyårs!

2012, blir det året som jorden går under? Nej, jag tror inte det. Det ska bli ett awesome år, hoppas nyårslöterna går att hålla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback