let me be me

Hej.

Det var okej i kyrkan. Prästen frågade om jag och Linnea ville hjälpa till med nåt, eftersom han förstod att vi var konfrimander. Vi fick tända ljus för de fem bönerna mitt i gudstjänsten. Pinsamt att de var mitt i och alla blickar på oss, men de funkade.

Melissa var där med sin farmor. Stannade kvar och lyckades spilla te över bröstpariet och på byxorna. Alltså lyckat. Fick springa på toan, torka de som gick, knäppa koftan och låtsas som ingenting. Tur att de bara var jättelite och kallt te som jag spillde, annars hade de gjort ont.  KLANTSTINA!

Följde Melissa och Leila hem. Jag och Melissa spelade kort och målade mina naglar. Sen kom resten av hennes familj. Fick smaka lite älgkött och potatisgratäng, jättegott! Sen spela vi ännu mer kort och hade trevligt. Kul att träffa hennes farmor och farfar, var ett tag sen!

Kom precis hem därifrån. Har duschat och ska göra mig klar. Ska träffa Ellen om ett tag och sen följs vi till Linnea. Det blir att tillbringa kvällen där, trevligttrevligt!

I Rhodos. Åkte alla tre! Galet kul i vattenlandet!

Den stora frågan är SOMMARTID eller VINTERTID?

Hej.

31 oktoober idag, och det är då man ska ställa om klockan från simmartid till vintertid. Här brukar det alltid bli förvirrade miner, sena och tidiga ankomster osv.

Ett tips! När du ska ställa om klockan till vintertid så tänker du, när det är vinter tar du bort utemöblerna = du vrider tillbaka en timme.
Samma sak när det är från vintertid till sommartid, sommartid då tar man fram utemöblerna = framåt en timme.
Enkelt om man har ett knep att hålla sig fast vid! :)

Vaknade en timme för tidigt, eftersom mobilen tydligen inte ställdeom sig själv. Jag som trodde att den skulle göra det!
Är så trött. Mina ögon sticker, de vill bara blunda, jag vill bara sova!

Men, Gudstjänsten börjar klockan elva så det gäller att vara där i tid.

Nu ska jag gå ner och fika, sen kanske jag powernapa ett litet tag så jag orkar med dagen!

inte najs bild alltså. Mobba inte mina paintkunskaper! ;)

svårt att sammanfatta

Hej.

Det som har hänt ikväll är ganska så svårt att sammanfatta, ganska mycket roligt har hänt!

Dagen började med att jag, Sofia, Emmap och Frida skulle på stan. De skulle ta en tidigare buss än jag, eftersom jag är ganska så trött på att stiga upp tidigt.

1) Mitt alarm (på mobilen) ringde inte när den skulle, så jag vaknade en timme (av mig själv) än jag tänkt. Snabbduschade, sket i att äta nåt och sprang till bussen.

2) När jag kom till stan mötte jag upp tjejorna, och när jag skulle till bion å köpa Linneas presentkort, var bion stängd. Fick komma på nåt annat att ge henne. Så de blev att gå till.. Hon kan läsa bloggen, säger inget mer om hennes present.

3) SAIK på hade 4 - 0 i tredje perioden, och de tio sista minutrarna fick Färjestad tre mål, så snacka om ont i magen man hade innan matchen var över.

Sen hände andra saker som är alldeles för klantiga för att berätta så public så jaa.. :P

Men efter middagen hos Marianne och Janne for jag till Emmap där Sofia, Emmaj, Frida och Linnea väntade (Jojje kom lite senare än mig). Vi spelade Alias och såg på skräck film (dom andra såg skräckis, jag läste bok. Hatar skräckisar, visst är jag social?), var ute och hade kul och ja, de var nog kvällen i enkla och korta drag.

Oj vad jag har skrattat! De sägs att om man skrattar nog mycket får man magrutor, vilket jag borde få eftersom jag skrattar nästan aldrig så mycket när jag är med dem.

Imorrn (eller idag) är det Gudstjänst. Måste fara på de, p.g.a konfan. Sen på kvällen ska jag till Linnea! längtar, men alltså jag kommer att vara död..
Idag, den 31/10 ska man ställa om klockan en timme bakåt, så jag kommer att få sova en timme kortare från och med nu! gaaah...

Frågan är om man ska ställa om mobilen manuellt, eller om den gör de själv.. lär ju se de imorrn. ^^

puss

Sareksöt. ♥

Mys var det här.

Hej.

Jag, emmajojje har typ spelat ett lagomt så konstigt spel, och jag sög. Kunde inte frågorna, och de var för barn! Inte allmänbildad..

Imorrn blir det stan med Sofia, Emma och Frida! Ska bli kul. Ska hitta en present till Linnea. Hur de nu ska gå. Hon vill inte ha nåt, men de ska hon nog allt få! Sådetså.

Sofia och Frida och typ Emma ska ta den tidiga bussen, innan tio! Jag orkar inte stiga upp tidigt, så jag tar en senare buss. Alltså kommer inte att orka stiga upp när klockan ringer, trots att det är senare än vad jag brukar vakna  (kring sju för skolan).
Känner mig ganska så taskig, men jag orkaaaar verkligen inte. intesnällt

emmajojje ska hem om ett tag antar jag. Då blir det att sooova! Är hur trött som helst. Tur att Alvedon finns, annars hade jag nog legat och klagat på att det är kallt/varmt i rummet och typ somna vid åtta. Tur att man har vänner.


från devote.se till blogg.se

Hej!

Har tidigare haft blogg.se, men bytte för jättelänge sen till devote.se. Har nu ångrat mig, vill ha dethär ett tag, och se vad jag trivs mest med.

Emma har hjälpt mig att sätta in designen, som jag inte förstår mig på.

Just nu är jag med Emma och Jojje.
Vad vi ska göra ikväll vet jag inte, men ni lär ju see.

bror ♥

Välkommen till min nya blogg!