I Stockholm

Jag, Oscar och Nicke sitter just nu i hotellrummet i Stockholm. 
Resan hit gick bra, fast de var lite stressigt, och framförallt varmt! Flygresan gick bra men resten, de var ett helvete. Tunnelbanan var hemsk, de var liksom runt runt runt upp och ner och bara en massa människor överallt.
 
Men vi kom fram, och vi var vrålhungriga, så efter att ha checkat in på hotellet drog vi på Pizzahut som är på andra sidan gatan hotellet, de var verkligen skitgott. Pizzan var underbar! Synd bara att de skulle stänga precis så vi hann inte äta där så vi tog med oss de upp till rummet. 
 
Jag tog vinterjackan hit som ska klara typ 30- grader, och här är det 8+ grader, kan ju bara säga en sak: idiotiskt. De var så fruktansvärt varmt och när vi kom in i hotellet där det var fullt ös och sjukt varmt.
 
Nu sitter vi i Nickes rum och ser på vår andra film för kvällen. Tror jag ska göra kväll nu så jag orkar stiga upp, frukost klockan nio! Sedan blir det att åka till stället där vi ska vara resten av helgen, 
 
Imorgon kommer mina favvosar hem, längtar. Fast jag är ju inte hemma, men de känns ändå bra. 
 
Har bilder i mobilen så jag ska se om jag kan få upp nån här, godnatt!

Bilder

 
 Drog till Evelina under Novemberlovet i några dagar, hann spela monopol fyra gånger, jag vann ingen omgång, tragiskt,
 
 var tvungen att dokumentera och ta bildbevis på att jag druckit kaffe, men den helgen på Medlefors behövdes det verkligen, 3 och en halv koppar kaffe + tre timmars sömn under natten innebär en enorm huvudvärk, men kul hade vi.
 
 
 
 
 uttråkad i bussen

True


Friskvårdskompaniet

Jag är sjukt trött, skulle lätt ha kunnat lägga mig då jag kom hem från barnträningen, och de var klockan sex.
 
Inte så bra, så jag har alltså suttit och nördat farmville hela kvällen. Jag har inget liv, men de är ganska skönt på fredagskvällar, de är ju trots allt nu man kopplar efter veckans stress.
 
Följde Emma och Paulina (klasskompisar) till friskvårds och gymmade. De var kul att testa ett annat gym och träna med andra. Vi var där i två och en halv timme, kändes hurtigt! Vi tränade kondition i ungefär en halvtimme, fria vikter i typ en timme eller nåt och sen maskiner resten av tiden. Typ.
 
Hade då skoj och jag skulle kunna tänka mig att köpa årskort där, eftersom jag går skola i stan nu så spelar det ingen roll, de är bara att fara dit efter skolan. Fast de är väldigt dyrt, en gång kostar 80 kronor och ett årskort 3 300kr. Kändes lite väl häftigt, men de går ju att fundera på.
 
Måste skriva en bokrecension till på måndag, känner inte taggen. Har läst boken "Aldrig släppa taget" av Holly Goldberg Sloan, en riktigt bra bok.
 
Just nu sitter jag i mjukiskläder och funderar på att se några missade avsnitt på några serier sedan ska jag avvika till sängs. (if you know what I mean, Sofia)
 
 
 Våran vikarie var inte glad på oss, han sa att man inte fick svära, men för att få tyst på vår pratglada klass var han tvungen till det, dubbelmoral.