att en dag kan ta så mycket och inte ge tillbaka

Hej.
Skolan var ganska tung idag.  Var trött hela tiden. Jag ville sova då jag åkte skidor.
Vädret har varit fantastiskt fint idag. Såg tillochmed vattendroppar från stuprännor, VÅR! Men här är det långt kvar innan man kan cykla på asfalt. Men ett steg i taget och tillslut är man framme.

Följde med pappa och Janne till deras kompis stuga en tvärtitt. Hade tråkigt och eftersom min dator krånglar (ska uppdateras varenda gång jag startar den, är seg och det går inte att installera allt som jag hade, KRÅNGEL!), så det är bara jobbigt att starta den.
Var på träning och den var lite jobbig efter helgens góheter, kanske lite för mycket av det goda? Hahahha.
Men det är alltid kul att träna så länge det är med rätt folk. (erkänn att min svenska är felfri? ;)
Nu ska jag sova. Friluftsdag imorrn (sovmorgon!!), vissa far till Bygdsiljum, men själv stannar jag hemma och göra saker på skolan istället! Alltså är det inga vanliga lektioner, utan typ bollspel, bad, bowling, spinning, promenad osv. Ska bli kul.
dag hade vi matteprov. Har en känsla av att det inte gick särskilt bra, menmen.
jag måste sova mera. Är trött all the time och det är inte bra. Skolarbetet får lida. :/
Har fortfarande noll bilder, rolig blogg..

mycket vackert. Säger godnatt med denna jättefula bild.

äntligen hemma

Hej. Här har det vart riktigt dött ett tag. Men far man till mitten av sverige (mattanten tyckte att de var i mitten av sverige) mitt i skogen där internet är kodat så blir det att vara social istället för att sitta vid datorn. Jag har haft det superskoj. Har lärt känna många nya människor och fått ha det roligt! På fredagen for de som ville å badade på paradis badet. Jag var en av dom. Det var jätteroligt men man vart ganska snabbt less det. Det var inte bara ett trappsteg man tog den dagen. Den vi åkte mest i var längst upp i ett torn och den var den roligaste. Nu skulle jag inte vilja fara dit, piteå är bättre fastän jag är spyless det. det härjade magsjuka på lägret. Vi åkte femtio stycken i bussen till övik. Fyrtiosex stycken hem. Fyra åkte på magsjuka och fick åka i en ledares bil. En for hem redan samma kväll eller nåt. Juste, en vart less och for hem inte sjuk eller så. Nu är jag hemma, helt slut men med nya erfarenheter och nya vänner. Helt klart en bra helg.fast jag var tvungen att offra två matcher, luleå - saik, saik - brynäs. Menmen. Det kommer fler matcher. nu ska jag plugga matte och sen se solsidan. Efter de ska jag sova! Sex timmar under en natt är inget att skryta med. Men ikväll ska jag lägga mig tidigt så jag orkar upp imorrn. Om jag inte blivit magsjuk..

bara så där jättetrött

Hola amigos.
Jag är trött. Min dag har bestått av skola, fortsatt plugg hos Ellen (spanskarpov imorrn), träning. Nu är jag trött. Ska sova.
Känner att detta bloggande inte ger så mycket. Ganska onödigt faktiskt. Men ni får leva med de. Har inte tid att skriva lika ofta, eller lika långt. Skolan tar för mycket fritid. BLÄ.
jag pluggar inte alls engelska, men detta är en arkivbild.

bara för att jag har tur..

.. med datorer så har min dator dött. Eller allt innehåll iaf. Skulle starta datorn idag kring 13 tiden, och tror ni den starta som vanligt?

Nej. Jag har nu väntat hela dagen och nu kan jag använda den, från fabriksinställningarna såklart. Alla bilder, alla spel, all musik, alla filmer, ALLT borta. Kan man säga.

säkerhetskopierade in allt i en hårddisk, men tror ni jag kan he in allt igen? Nej. Det krånglar, jag menar, varför inte? *inteallsjätteförbannad*

För tillfället använder jag Internet explorer. Jag HATAR Internet explorer. Har startat om internet tre gånger på tio minuter för det går inte att trycka nånstans eller "not responding".

Jag känner att jag har tur. Eller inte.
Känner mig arg, riktigt, riktigt arg. Först mobilen och nu datorn. JÄVLA SKIT! ska bli en grottmänniska så jag slipper allt trassel och krångel kring tekniken.

Nu ska jag sova.

kommer inte att bli bilder på ett tag antar jag. tråkig blogg..

dagens datum

Hello.

Ellen och Jojje har sovit här hela helgen. Ikväll har vi bastat och jag har hunnit vara hos Jojje två timmar. Jag och han är ganska lika. Gillar att ta tid på sig. (y)

Nu ska vi spela Med andra ord, eller se Solsidan. Det är olika åsikter om vad vi ska göra.

GODNATT!




alltid samma visa

jag har gjort skolarbete tills nu.

Fick extrauppgifter i matte som läxa till idag, men eftersom vi inte var på skolan idag lämnar jag in de imorrn.Har suttit med de ett tag nu, kollat igenom engelskan en sista gång och är nu slutkörd.

Dagen på Campus var great! Fast det var tråkigt att sitta i typ två timmar och lyssna på två gubbar som pratade om trä. vi fick "mentometerknappar" som vi skulle gissa olika saker om trä med.
vi gjorde Vi i femman fast "vi i åttan". Vinner man "Vi i åttan" vinner man 3000 kronor till klasskassan. Sen efter lunch gjorde vi "Forskaborg". Man delade in klassen i typ 4 grupper och gick in i olika rum och gjorde/svarade på olika saker, om trä såklart.

Det var faktiskt skoj! Fattar inte varför alla tyckte de var tråkigt.. Hoppas bara att vi vinner, då har vi 12000 kronor i klasskassan! Ett steg närmare klassresan. :D

Nu ska jag sova. Borde ha gått och lagt mig för länge sen.

Juste, SAIK - Modo. 4 - 1. :D


random picture.



Läääängtar

Imorrn ska vi med skolan till Campus för vi är med i Träslaget. Som ni kanske vet vann vi det med.
Efter det ska jag, Sofia och Frida gå på stan och sedan fara till ladan för att se SAIK - MODO. Ska bli kul att se den matchen, de ligger ganska så långt ned i tabellen.

Alltså imorrn blir det ingen skola! YÄ.

Kommer att vara helt slut då jag kommer hem. Och då måste jag kolla igenom engelska en sista gång, för på fredag är de det satans provet.

Nu ska jag sova.


GRATTIS MAMMA åter igen. Älskar dig, tack för att du alltid ställer upp då jag behöver dig.


Grattis

GRATTIS MAMMA!

Älskar dig. ♥

Mamma och Frasse i somras. Mamma gjorde ett riktigt bra jobb på deras första hundutställning.

att hoppa över

Hej.

Vanlig skola idag. Fast vi skippade matten, för 8a skulle ha kemiprov ^^

Jag ska plugga nu, somsagt engelskaprov på fredag. Egentligen inte så svårt, men det är så jobbigt att bry sig. Jag har planerat sämst. Har tränat på två texter, men allt workbook och all grammatik, åååååh! Orkar inte.

Måste hoppa över en träning för att hinna plugga. HATA HATA HATA

No me gusta estudiar



Ignorera blicken.

svammel

Hello.

Ja, nej. Ja, nej. Haha, jojje har problem att bestämma sig. Men nu ska han med, men för ett tag skulle han inte de. ^^

Jag har pluggat engelska, men ska fortsätta senare. Prov på fredag.

Sofia kommer och hämtar mig snart, måste göra mig klar!

Åh, ska bli så skoj att fara på hockey, landskampsuppehållet var inte skoj, inga live matcher ju!

Men nu måste jag göra mig klar, ska komma i tid för en gångs skull. Skulle ju bli bättre på de, de bestämde jag dagen jag kom tio minuter sent till skolan..

HOCKEY

en töntig bild på mig (inte nytagen), men den visar vad jag vill säga. SAIK ♥

Angry all the time

Hej.

Idag var de en vanlig skoldag, bara att jag var så trött och uttråkad på so:n att jag höll på somna..
Har hunnit göra läxa på skola, så nu har jag liiiite mindre att tänka på.

Idag ska jag på hockey, och om Jojje får ska han följa, alltså vad är det med pojken? Han som inte ens gillar hockey. Han sa till mig när jag frågade om han var sjuk - Nej, själva hockeyn är tråkig, jag vill bara att Skellefteå ska vinna, så jag vill bara veta resultatet och jag får snabbast reda på det om jag är där.
Är pojken sjuk eller? menmen, de är ju skoj att han vill följa.

SAIK - HV71. Sist förlorade saik senaste mötet, för ca tio dagar sen (minns inte exakt).

Har kommit på att jag är arg hela tiden. Blir arg på alla för ingenting som jag i vanliga fall skrattar åt. Det är så sjukt jobbigt, vill inte vara sur och lättirriterad och arg. Det skapar så många missförstånd och onödiga bråk. Detta är inte jag. Jag ska ju skratta och vara glad, inte vara sur och arg.


så glad ska jag vara.

då det är kallt ska de inte snöa

Jag har haft en underbar Alla hjärtans dag är det enda jag kan säga.

Vänner. ♥

Ska sova nu, blir en sen kväll idag med, (ännu senare om jag ska smsa) inte bra..

där hade jag långt hår. Känns mer som jag, fast jag trivs i kort hår med. Fast en sak som är riktigt irriterande är när jag ska spontan sättaupp håret i en hästsvans, då ramlar det mesta ned..

Kan man få en bättre Alla hjärtans dag än jag?


olagligt trött

Jag höll på somna där ett tag i kyrkan. Som tur satt vi längst bak så de kanske inte märktes så mycket, och tack vare godiset från inatt som jag hade kvar i fickan orkade jag gå hem.

Jojje var asseg på Ica, fick några damputbrott på honom för att han var så himla seg och jag ville bara hem å sova. *lättirriteradstinahej*

Jag sov mellan halv två och halv fem, sen tyckte mamma att jag skulle upp för att kunna sova inatt med. Jag började läsa Harry Potter och Dödsrelikerna (tack Matheus för att jag får låna alla böcker!), och sen steg jag upp, åt middag och såg sen landskamp, Sverige - Finland. Sverige vann efter straffar.  De är obesegrande! Yä.

Nu ska jag sova. Riktigt tidig kväll dehär. *host*  Godnatt.


Det man kallar övertrött

Jo, såhär är det. Jag har vart vaken sen tio igår morse, alltså ungefär 24 timmar. Jag är så himla trött, men samtdigt ändå inte. Fast jo.

Hade övernattning med min klass, och det var riktigt skoj!
Jag överlevde pga min cola och mitt godis, soooocker.

Jag ska på gudstjänst med Jojje snart. Har endast två kvar! En nu, och ett på lägret om nån vecka, sen klaaaaaaaaaaaar! Så himla skönt!!

Jag får INTE somna innan, för då orkar jag inte fara. Känner mig ganska så äcklig, men jag orkar verkligen inte duscha så alla människor, se upp för mig!

Nu ska jag sysselsätta mig med nåt annat.

Hadesåbra.


Stop drawing conclusions, ask me instead.

Idag har jag sett film, chillat och gjort klart sista uppgiften. ÄNTLIGEN KLAR MED SO PROVET!

Har packat inför övernattningen med klassen ikväll. Men jag vet inte vad jag ska packa..

Kommer att bli öde här på bloggen, men glöm inte att rösta vår musikvdeo!  http://www.youtube.com/watch?v=gvP5nz3KgZQ




Igår tappade jag en tand. Alltså jag går i åttan och tappar fortfarande. Pinsamt x1000. Mobba mig inte, det är ett känsligt ämne.

gluggen där nere betyder en tand fattigare.

Goooodbye my lover, goooodbye my friends

Tjollahopp!

Åh, vad detta har vart en underbar kväll! Sista lektionen var dubbelmatte, fast diagnos och då får man sluta då man är klar. Jag och Jojje for på Ica och det var tydligen väldigt intressant där, för ci var där i 40 minuter, hur man nu lyckas med det. Sen for vi till mig, chilla lite och then Ellen came. Vi såg på Solsidan, galet skoj serie.
Klockan 17 var de träning och efter den var det Ica med Jojje som aldrig for nog av att stå och fundera medans jag står och stampar och vill hem. (han gillar att filosofera) The Ellen came and we saw Solsidan ännu mer. Erkänn att min engelska är riktigt pretty.
Vi har spelat kort och typ pratat och bara haft de skoj. Alltså jag skrattar nästan aldrig mer än då jag är med Jojje och Ellen.

Mys hade vi oxå. Jag släckte ned hela nedervåningen (min mor vart inte munter), tände fyra stearinljus och lät dem lysa upp. Det var så himla mysigt. Mysfredag.♥

Nu ska jag sooova. För imorrn ska jag göra klart sista so hemprov uppgiften, och vara med Melissa som blir 14 år imorrn! (idag - den tolfte) Grattis älskling, ett år äldre. Systeryster.

Fan ta blogg.se, går ju inte ens ladda upp nån bild.


WOOD YOU ROCK?

Hej.

Vi har nu gjort klart våran musikvideo till Träslaget. DEN ÄGER! Rösta på den genom att skapa ett youtube konto (om du inte redan har ett), sök på "Wood you rock 8b örjansskolan" och gilla! Den som har flest röster på måndag vinner 3000 kronor till klasskassan. Det finns flera bidrag, men de ska ni inte rösta på!

RÖSTA PÅ OSS!
<-- klicka på länken.




pluggeliplugg

Hello.

Jag har pluggat sen efter att jag ätit middag. Det har gått trögt idag, men bättre än väntat. Är på sista sidan, och jag är lite delad, vet inte hur jag ska gå till väga. *lätt panik*

Självklart har jag haft pauser, facebook. :D

Mamma köpte nynpressad apelsinjuice, taaaack mamma, det behövdes! Gott.

Jag är snart klar! Helt fantastiskt. Men nu ska jag fortsätta, så jag kanske möjligtvis är klar inom rimlig tid ikväll (läs: inatt).

Godnatt på er. ♥

man kan ju undra vad jag gjorde dära..

plugg

Idag ska jag vara duktig och göra klart alla so uppgifter.Fast optimistiska jag, jag tror faktiskt inte att jag kommer att hinna och bli klart med allt, och få ett bra betyg.
Jag har bakat en kladdkaka, vart så himla sugen! Ska äta middag, och sedan ska jag sätta fart med allt plugg, + kladdkaka. Mohahahah.
Om jag hinner ska jag på vuxenträningen, men jag tror de blir den, för jag blir så himla okoncentrerad om jag sitter för länge, och presterar dåligt.
puss
jag hinner inte med detta :(

I think I wanna marry you

Sitter på bilden nu, lyssnar på Bruno Mars - Marry you. Tur att skolan har ett öppet nätverk..

Vi ska göra ett bokomslag så vi ska redigera bilder, och jag har lekt lite med photofiltre, jag är en rejäl nybörjare i att redgiera bilder, så mobbas inte!

 Orginalbilden är finare. Söt brud.

Never regret anything, because at one time it was exactly what you wanted.

Hej.

Idag har min fritid spenderats till plugg, och konfa.
Jag älskar konfan! Så mysigt dära.

Efter att jag fått skjuts nästan till dörren av taxin (tack snälla chauffören!) så åt vi en supergod middag, för pappa is a year older!
Sedan skulle han på nån grej med jobbet, så då passade jag på att plugga. Gjorde lite engelska grejs som egentligen skulle ha blivit av i söndags. Nu har jag bara kvar att göra so provet, och det är inte lite det. Är på 2".1" i provet, och jag har skrivit ca 700 ord.. *suck*

Sedan då pappa kom hem har vi fikat lite, men sedan var jag tvungen att sätta mig vid detta prov igen. Tack vare mamma(och ni) förstår jag nu vad jag ska skriva, inte så enkla frågor inte..

Har hunnit bli superless på allt och skypeat med Jojje en halvtimme, då glömmer man lätt allt plugg att göra! :D
Nu ska jag sova, imorrn är det skooooola like always.

ni får leva med random bilder på mig, annars blir det google bilder, eller det kanske är bättre?

En vän till mig gav mig denna mening att tänka på.
Never regret anything, because at one time it was exactly what you wanted.

påven, patriarken och Jesus

Hej!

Jag sitter nu och försöker göra soprovet. Hemprovet. Har gjort första uppgiften som man skulle skriva lite kort om olika saker, och jag har skrivit ca 245 ord. Alltså detta kommer att ta tid har jag på känn.

Pappa har farit och handlat, när han kommer hem ska jag nog börja baka. Han fyller år imorrn så jag ska göra nå gott. Hoppas jag iaf. ^^

Provet går trögt att göra, men nu ska jag fortsätta.


Under en bro kan man höra fel

Jag älskar dom. Fy vad kul jag har haft idag!

Har skrattat och plaskat runt i vattnet i sex timmar. Två korta fika pauser och sedan i plurret igen. Alltså detta vill jag göra om, tusen gånger om!
Jag tror alla hade kul idag, det hoppas jag.

Alla åkte toastolen, flera gånger dessutom!

Gaaaah. Detta var vi lätt värda, med tanke på plugget skolan ger oss.

Nu ska jag göra spanska, sedan se film och sedan sova! Jag är jättetrött.

-vid webbkameran en tråkig dag.

solsidan

Skeppohoj!

Alltså jag har problem, vad ska man skriva för rubriker? Mina är såååå tråkiga..

Jag har sett Solsidan med Jojje, bara för att Jojje inte ville se Melodifestivalen. Jag som alltid varit ganska så negg mot Solsidan kanske måste ändra åsikt? hmpf. Alltså de är ju ganska så roliga, men de beror ju vem man ser de med. Jojje skrattar tillexempel åt varenda skämt de drar, och kan hela serien utantill, så man kan ju inte låta bli att dra på smilebanden ibland. ^^

Jag har packat nu! Badkläder, hänglås, handduk och allt som ska med.  Piteå Havsbad, här kommer vi!
Jag, Adam, Jojje och Linnéa!

Nu måste jag sova, för jag måste gå ut med Frasse imorrn innan vi far, usch för hund ibland.


men ok

Hej. Jag skrev några måsten tidigare idag. Det har inte gått så.. Bra. Har gjort ytterst lite engelska. Jag ska stämma skype! De är mycket roligare än läxor... Hm. har varit och sett på hockey på folkan med jojje. Fast egentligen med sofia och frida, men vi rymdes inte vid dem så satte oss typ längst ned. ^^ Dom förlorade. Saik - hv71 4 - 6. Jag är med jojje nu. Vi ska göra nåt nu.

lättskrämd

Hej!

Igår var jag, Matheus, Kimberley, Natascha, Sanna, Oscar, och Oliver (vuxengruppen) hos Nicke och såg film. Vi såg tre filmer, en kinesisk/japansk film, typ bara fight scener, inte så bra film ^^
Men sen såg vi The grunge 1 och 2. Fast jag halvsov ungefär halva tvåan, var så hilma trött!

De var lite roliga ibland, men även läskiga. Ibland asläskiga. Tur att jag fick sitta bredvid Natascha ♥

Idag måste jag..
..börja på sohemprovet.
..göra engelskaläxa (grammatik, nån  dum sammanfattning, glosor).
..spanskaglosor.
..städa mitt rum, inte dammfritt!


hittar ingen på första.

skolslut

så trött.. orkar, inte, hålla, ögonen, öppna. *snark*

Jag orkar inte! Jag är trött, trött på allt. Sooova.

På svenskalektionen är det mening att jag ska smita iväg 20 minuter för att spela klarinett. Men jag lyckades glömma de idag, smidigt.

Måste göra hemprovet i so.
Måste plugga på spanska glosorna.
Måste göra engelska läxan.
Måste göra grammtaikpapperna i engelska.
Måste städa.
Måste skriva brev.
Måste lämna in mobilen på lagning.
Måste lämna in datorns batteri på "fix".


Många måsten dedära^.


fast photo

Tänkte att innan jag lägger mig ska ni få en bild av mig i min nya frisyr.

Kanske de vart lite för kort, men de växer ju!

ett riktigt klipp!

Erkänn min rubrik har lite humor i sig.

Idag fick vi sluta 11.50 för vi hade ingen so! Bastade och segade mig, det var skönt. Gick till biblioteket, men såklart var de just idag som devar special tider, så de öppnade inte förräns en timme, och jag orkar verkligen inte vänta i snöstormen en timme därute.

Så jag gick till Ica, och sedan några affärer som är jättetråkiga, men jag in i dem bara för att fördriva tiden. Sen gick jag hem, men hann knappt äta en macka för jag skulle och klippa mig!

Så nu är jag kortklippt, ännu mer blond och helnöjd!

Jag har hunnit umågs med Melissa och nu är jag barnvakt åt Moa! Jag ska vara en snäll barnvakt nu och göra nåt skoj, inte bara lyssna på musik och blogga, hon tycker det är urtråkigt. Hon tjatar om att spela the sims hela tiden, så nu ska jag nog göra som hon vill!

 Söta Moa.

det sägs att det är då alla inte orkar

Årskurs åtta. Det är då många är så skoltrötta att de skiter i allt och det är då de går neråt i betygen.
Jag kan lixom förstå dem, det suger verkligen! Ibland funderar jag om det verkligen är gjort så att 14 åringar ska förstå.

Plugpluggplugg.

Innan jul blev det bestämt att man max skulle kunna ha 2 prov per vecka. Innan var de huller och buller om prov, tre i veckan kanske. Vi (8:an) fick aldrig uppleva de, men att plugga till tre prov samma vecka måste vara tungt. Man kan lixom inte fokusera sig fullt ut på varje ämne, istället är man stressad över alla.

Idag hade vi biologiprov. Jag tror de gick bra, hoppas på G, eller tillochmed VG. Jag fick absolut hjärnsläpp där ett tag, så det kan bli ett G. *sad*

Imorrn var det meningen att vi skulle ha so prov, religion (ortodoxa, protestantiska och katolska kyrkan), men vi ska ha hemprov istället! *lycklig*


Tusen gånger starkare

Denna film, Tusen gånger starkare såg vi idag med skolan. Filmen var bra, den visar det alla blundar för. Budskapet var tydligt, och jag tycker verkligen dom har lyckats med den!

Every sperm is sacred

Denna låt lyssnade vi på so:n, den är tydligen allmänbildande enligt so läraren....

vad tycks?
Jag tycker den är riktigt irriterande, jag har fått den i huvudet.