Sommar sommar sommar, datorn försvinner ju mer tid solen lyser

HEJ.

Usch, hade min kropp fått bestämma hade jag duschat mååånga gånger idag, men tyvär säger mitt huvud nåt annat.
Det var 31 grader i Bureå.
Var där och badade med pappa och Frasse. Fast jag doppade mig bara, Frasse badade mest. Umgicks med farmor och farfar, men usch vad varmt de var!

Inatt/imorse somnade jag och Kimberley sent. Kring tre. Vaknade halv tio typ. Trött.

Pappa gjorde sin specialare, pizza på grill. VARNING FÖR GOD MAT.

Måste sova, fast de kommer inte att gå, är fruktansvärt varmt i mitt rum trots att jag har vädrat i flera timmar, hemska värme.
Godnatt.
Frasse och Jojje var mest ivriga på att bada. Jojje sprang om Frasse i vattnet, jag vart jätteglad och trodde de skulle bli trötta pch mindre busiga, men icket, samma engeri som vanligt..

macka med smööööör

Jag har ingen vettig rubrik så de vart som de vart.

Igår bakade jag och Jojje en kladdkaka, drack varm oboy med marchmallows i. Det var hur gott som helst! Fast, sött vare.

Idag ska jag, Kimberley och pappa fara och kasta discgolf. Hoppas dom har öppet, inte är för dyra och vädret blir bra. För sånt har jag inte kollat upp än. Vet inte ens vad de är för väder ute, men säkert bra. ;)

Ska få hämta min mobil idag!!!! Den har vart inne på lagning TRE GÅNGER för samma fel, så de innebär att jag får en ny! :D :D :D
Fast jag har lite problem att hitta alla grejor som tillhör den, jag var inte precis redo för den punkten.. Måste leta vidare. Snabbt, för snart vill pappa fara.

Jag har bränt mig på bröstet (the chest), det kliar och är irriterande, och de ser inte snygg ut när jag kliar där hela tiden, höhö.

Frasse och Jojje igår på stranden.

Bada bada bada

Hallü!

Gårdagen var bra. Skön.
Sov elva timmar, såg många Charmed avsnitt och hann sola, käkade glass och jordgubbar med mmama och pappa på altanen och vattnade mitt lilla land. En skön dag.

På kvällen kom de kottar på mitt fönster och efter otåliga minutrar (mååånga) gick jag till alba för där väntade Sofia, Emmap och Linnea. Vi gick planlöst omkring, och de slutade med att vi hamnade vid klipporna på Kallholmen. Vi gick sen till Emma och Jojje joinade oss. kortspel, catfight utan cats och ett massa smsande.

Idag ska jag följa pappa och Frasse och dra med mig Jojje till nå badställe. Fast Frasse ska få bada, inte jag. Usch, kallt.

Har installerat The sims 2/jorden runt/djurliv/tonårsprylar och Photoshop på datorn. Hoppas att jag kan lära mig nåt på photoshop, fast jag har så dåligt tålamod när de gäller sånt att jag komer inte och lyckas..

Badtime!



Kom HIT Stina! Nej kom HIT. Nej HIT. NEJ HIT! .. Vart ska jag?

Hejsan.

Jag har inte orkat skriva idag. Egentligen orkar jag inte nu heller, känner mig mest pliktskyldig att skriva nån rad innan jag somnar och vaknar upp till ännu en hektiskt dag som gör att minsta lilla grej jag gör blir jobbig.

Hade jättekul i Emmas stuga. Kände ett lugn som jag inte känt på riktigt länge (jag snackar om över en månad) där ett tag, och det kändes som en sten lyftes från mitt hjärta, för senaste tiden har varit sjukt jobbig. Trots att jag har haft roligt och sånt, så har jag aldrig hunnit slappna av, söka efter lugn och bara vara.

Har ont i kroppen, är förkyld, är så trött som jag aldrig någonsin varit förut, orkar inget men gör de iaf och gör tvärtemot vad kroppen säger åt mig att göra. Ta det lugnt, sitt still, stressa inte, res inte, var lugn.

Borde inte sommarlov vara att vila upp sig inför skolan, så jag är utvilad inför nian? Så är det inte för mig nu, men jag önskar att det vore så. Trots att jag vill göra alla saker som gör mig stressad och allt, för annars missar jag ju saker!

Åh, jag orkar inte. Jag menar det, JAG ORKAR INTE. Fast jag vill. Blä.

Tjejerna på lägret dansade till en låt, det såg snyggt ut och jag har det på film, men jag vet inte om jag får lägga ut de på youtube så..

Bilder



Nu befinner jag mig troligtvis i Emmas stuga. Ska fira midsommar där. JAG SKA FÅ ÅKA BÅT! Älskar de.. hehe!






Ellen ville se om hon kunde rymmas i garderoben.

Vi fick en kavaj som vi skulle göra en outfit av, men som man kunde koppla till Bella Swan och sedan göra en scen och de andra skulle gissa vem de var.
Tyckte de var lite roligt. Bilden är på piratebay.org skeppet, och texten säger RÄTTSKUNSKAP. hehe..

Mitt hår efter tupering, ton av hårspray och trassel.

You and me



Denna låta lyssnar jag på hela dagarna, in och ut, ut och in. Dela meeed.

HEMMA

Åh äntligen HEMMA!

Men imorrn packar jag väskan, igen. Ska nämligen till Emma och fira midsommar, är jättepepp!

Fast att skjuta på midsommar några dagar och bara vara hemma skulle inte skada!
Är nästan ganska rätt så less på att aldrig vara hemma å flänga runt all the time.

Det var jättetråkigt att lämna alla underbara människor på lägret, men att veta att de bor i närområdet hjälper till lite (fast inte alla, Nea bor tex flera hundratals fotsteg härifrån(lååååååångt borta enda i haparanda)!

Föreställningen gick bra, fast tur att improvisation finns! Lite småsaker fungerade inte som de skulle, men är har mna bra skådespelare i gruppen har man!

Nu ska jag packa för trippen till stugan och sedan ta det lugnt, sitta vid datorn och njuta av att vara hemma. (SÅ STÖR MIG INTE!!!) hehe..

Bilder kommer senare, orkar inte nu.

HEMMA

Åh äntligen HEMMA!

Men imorrn packar jag väskan, igen. Ska nämligen till Emma och fira midsommar, är jättepepp!

Fast att skjuta på midsommar några dagar och bara vara hemma skulle inte skada!
Är nästan ganska rätt så less på att aldrig vara hemma å flänga runt all the time.

Det var jättetråkigt att lämna alla underbara människor på lägret, men att veta att de bor i närområdet hjälper till lite (fast inte alla, Nea bor tex flera hundratals fotsteg härifrån(lååååååångt borta enda i haparanda)!

Föreställningen gick bra, fast tur att improvisation finns! Lite småsaker fungerade inte som de skulle, men är har mna bra skådespelare i gruppen har man!

Nu ska jag packa för trippen till stugan och sedan ta det lugnt, sitta vid datorn och njuta av att vara hemma. (SÅ STÖR MIG INTE!!!) hehe..

Bilder kommer senare, orkar inte nu.

I Burträsk

Hejsan.

Jag är på teater/bildläger nu. Det är 40 stycken tjejer från Sveriges alla hörn och kanter, och jag trivs. Igår gjorde jag inte det, men idag gör jag det.

Vi i min grupp (Frida Nea Moa jag) har lite problem att få ihop teatern, ideerna kommer och går, men det går framåt. I Vi har två timmar idag, fyra imorrn och kanske lite på torsdagen, sen är det föreställning! Känns ganska nervöst, vi har inte hunnit så långt, men det ska gå!

Om en minut ska jag vara i teaterverkstaden, så nu måste jag kila!

Längtar tills fredag, får träffa Emma! ♥

Puss hej.

Boss och Cesar

Hund och katt. Katt och hund. Och Rune.

Idag har jag stökat och städat och rännt och sjåat. Dammsugat, tjatat, hängt tvätt, cyklat till ica, packat, städat, sprungit upp och ned ∞

Puh, blir trött av att bara tänka på vad som gjorts idag.. Missade dessutom Joypeak, PERFEKTAS PERFEKTA!

Vi var 12 stycken som åt middag, 10 stycken som fortfarande befinner sig i huset. Jag är leeeeeeess på alla människor, det är så mycket folk och ljud och musik och allt överallt hela tiden. Ååååååh.
Det blir ju ännu bättre att fara på teaterläger i fem dagar..

Jag och Melissa for till Jojjes syrra, han var hundvakt. Boss är en stor hund som är supersöt, påminner mig om min kusins hund Sarek, fast några storlekar större! Och svartare.
Två katter fanns oxå, Rune och .. Ja, den har inget namn (djurskyddets katt) så Melissa som vart kär i the kitten och döpte den till Cesar.
OBS BITANDE HAN.

Ska packa klart, mycke kläder har hängt på sträcket å torkat.

blundade och klickade - random bild. Fridas fina frisyr på skolavslutningen!

orkar ingenting

Jag är så trött! Fastän jag sov tio timmar inatt, jag är så himla trött! Mitt huvud dunkar och jag hostar tills jag inte får luft. Det är så himla jobbigt!

Igår for vi till farmor och farfar i husvagnen och hälsa på dem. Kände på vattnet och såååå kallt var de inte, men bada var jag inte så sugen på.

Bakade cheesecake x2 och åt grillat till middag. Idag ska vi få middagsgäster, och de kommer bli mycket folk här. Kerttula ska hit, och två familjer till. huh, kommer vara trött ikväll!

Jag ska packa klart för imorrn och sen se film. Fast jag måste till ica oxå, alltid är det nåt som nån har glömt å köpa!
Kanske jag hinner se film, det är rätt så mycket som ska göras här hemma.

ex åttorna.

På sommaren är det ute som gäller!

HejSANNN.

Jag har hunnit vara på Kallholmen med Sofia, Emmap, Linnea och Melissa. Där träffade vi Jonna, Sannab, Anton och Feliciaw. Felle ville bada, men det var endast hon som doppade sig, och var i vattnet längre än fem minuter, hehe. Jag doppade fötterna men ångrade mig sen, vart för kallt för min del!

Såg Brolle och Petra på Sibylla *stolt*

Åt en strut med blåbärs-kula, och vart supermätt. Cola och en glass, finns inget godare en varm sommardag!

Chillade utanför macken med många tjejer rätt så länge, men tillslut skulle några på träning och äta middag så jag och Sofia cyklade hemåt. Åt crepes (ja jag googlade namnet) hos mormor, de var jättegott!
När familjen hade farit hem så satt jag kvar och pratade med mormor.
Mätade mig och skrev på hennes garderobsdörr hur mycket längre jag blivit. Har skrivit där sen jag var typ 7 lr 8 år.
Ganska kul att se hur mycket alla växer (väldigt många i släkten har skrivit upp hur långa de är) genom åren!

Har städat mitt rum, plockat bort alla kläder, dammsugat och sånt. Ska se Charmed nu. Hostar, snorar och är rätt så trött så de ska bli skönt att slappna av en stund, trots att dagen varit jätterolig.

Under sommardagarna kommer jag nog inte blogga så mycket. Mest på morgonen innan jag far någonstans eller på kvällen. Man ska utnyttja soltimmarna och inte sitta hemma på sommarlovet, slöseri med tid!
Om de är dåligt väder, okej, men inte varma, soliga dagar!

Frasse älskar att bada!


SOMMARLOOOOOV!!

Första dagen på sommarlovet!
Kom hem kring halv tre, och vakna kring halv tolv, fast somnade om till tolv. Ska göra mig klar och sedan ska jag och Melissa å käka lunch.

Igår var vi å "grilla" på Kalllholmen. Alla var där, men ingen grillade, de vara bara jag som hade med mig nåt att grilla typ, great!
Iaf jag fick träffa kompisar och skratta. Enda saken som var viktig faktiskt. Fast skratt var de inte hela tiden..

Jag är förkyld. Ont i huvudet (tredje dagen i rad), ont i halsen och hosta. Precis när sommarlovet är igång, perfekt tajmat och allt..
Jojje
Fanny - Melissa

SKOLAVSLUTNING

Imorrn är det skolavslutning.

Ingen panik, nej.
Hmhhmrmthmrdmkdsfmkzvm.

Hade från början tänkt vakna halv tio, men insåg ganska snabbt att jag kommer söla bort tiden och cykla i panik till skolan och svetta ner kläderna. Så, mycket tidigare.

Vet inte vad som händer imorrn annars, fika efteråt, räkmacka! Har blivit en standard, en bra en därmed.
Hoppas mamma är ledig imorrn, eller nåt, för pappa är inte de, eller han jobbar ju natt sp han sover då. Så han kan jag räkna bort. (Vet att vara uppe hela natten är jobbigt, och att sen sitta i kyrkan är ännu jobbigare, för de har jag gjort med)

GODNATT

Där gick vi ut 6:an
Några -94 som gick ut nian (hittade ingen på vi som gick ut sjuan)
Och här ska vi som går ut åttan vara. Men det är imorrn, så då blir allt braaa.

När det står SALE på varan alla köpt vill jag ha den

Jag upptäckte just att jag är riktigt snål, egentligen. Prislapp först, sen okej/för dyr: standard. (=snygg men vill inte köpa)
Mamma har sagt de förut, jag är snål. Hehe, fast oftast bara då de handlar om mina egna pengar.. (a)

På morgonen var det ganska kallt, men närmare tolv/ett vart det för varmt att ha jacka.
Följde mamma till stan, lämnade in Frasse för trimmning. Han blir alltid en annan hund efter han varit där, han blir en schnauzer! ^^

Under tiden han var där hann vi gå på stan. Jag hämtade mitt fotoalbum som jag fick graverat in mitt namn och datumet konfrimationen skedde. Ångrade även köpet av Västerbottensringen, vill ha en med hjärtan på, inte med blomman. Kände inte till att de fanns två varianter, men den jag hade valt var med blomman så.. Dessutom var alla "hjärtan" slut, så jag får vänta ett tag..

Fick två linnen, ett skärp, cykelbyxor och sockar. Tack mamma! ♥
Lämnade oxå in min jacka för att fixa dragkedjan som håller på att lossna från jackan, den kommer att vara där halva sommaren, får väl frysa tills dess.

Hade tänkt köpa rosa låga fejk converse, men de fanns inte i min storlek, eller strl 36, de var superstora storlekar för jag brukar ha 37/38..

Hårig och ej utsällbar, men nu är han det! Mamma satsar på en utställning i Piteå tror jag, eller Luleå, eller nånstans, minns inte..

Bildbomb från olika tillfällen

Där var hon inte riktigt beredd






KRAM

Siffrorna är inte många idag, undrar hur de kommer se ut under sommarlovet

Hej.

Idag vaknade jag halv tio. Pappa skjutsade mig till tandläkaren i stan. Dom spände om och bytte båge. Nu har jag ont i munnen, och de kliar UNDER tänderna. Det är så sjukt jobbigt, att inte kunna klia där de kliar som mest! (tuggummi underlättar det lite, men oj vad irriterande det är!)

Sedan åt jag på Subway. Satt där och filosoferade helt själv, snacka ensamt det kändes! For sedan till Sussis jobb och sen började alla ärenden. Använde mitt presentkort på Cityguld. Köpte en Västerbottens ring och bytte storlek på skellefte ringen och fixade gravering på mitt fotoalbum. Har endast lite under 200 kronor kvar. Vadå dyrt?

Sprang omkring i olika butiker och prövade en massa kläder. Sussi och jag har inte precis samma klädstil, men det gick bra, hittade nåt jag ska ha på skolavslutningen. En klänning.

Måste bara upplysa er om att jag ADLRIG haft en klänning på skolavslutning eller nån annan gång. Fast där ljög jag. Då jag var liten och mamma bestämde vad jag skulle klä mig med så hade jag, men nu "i äldre dar" (där lät jag väl rätt så gammal? ^^) så, aldrig.

Köpte dessutom två klänningar. Är supernöjd, tack för hjälpen Sussi! Hade en trevlig dag dessutom, trots att det blåste och var lite för kallt för min smak.

Jag har städat upp röran som låg på mitt golv, tack och lov. Vek och sorterade kläder, puh. försökte sätta ihop en hylla som jag har tänkt ha mina kläder i, men den var sönder för den legat så länge och skräpat i förrådet. Pappa ska fixa den, så för tillfället står fyra lådor med kläder i mitt rum, superfint..

Imorrn ska 8b till kanotudden. Vettetusan vad som händer där, men jag hoppas på fint väder. Godnatt.

Lite roligt att jag inte ens minns att kortet togs.


Från att ha gjort någonting hela tiden till att göra ingenting

Jag har inte haftför mig så mycket idag.
Förutom att ta nattvarden och konfrimeras på riktigt. Hälften igår, hälften idag. Nu, klart!!

Glömde berätta vad jag fick i konfrimationspresent.
Pengar
Presentkort på cityguld
Presentkort på kicks
Fotoalbum under min konfrimationstid
Korshalsband (Efva Attling)
Skellefteå ring

Jag vart supernöjd presenterna, TACK!

Idag har jag bara sett på film och tagit det lugnt.

Imorrn ska jag till tandläkaren, och sedan förhoppningsvis på stan. Har inga avslutningskläder, än. Hoppas hitta några imorrn! punktpunktpunkt


Idag var de konfrimation.
Vi sjöng, hade luffaschack i kyrkan och blixtrarna löste av varandra.

Imorrn är vi konfade på riktigt, typ. Högmässa och sedan är allt över. Känner att jag är rätt så less på att gå i kåpa som är alldeles fel plagg att ha på sig en dag som har 30º+. Fy vad varmt de var!

Har ätit smörgåstårta, fått presenter och doppat fötterna i vattnet.
Fick jättefina presenter, vart rätt så överraskad att jag fick så mycket, trodde bara att jag skulle få ett halsband, och annars inte så mycket mer. Jag är lyckligt lottad som har så många omkring som bryr sig om mig.

Har inte så bra bilder på dagen, ska försöka fixa det till senare.

Detta kors fick jag av mamma och pappa. ♥ Design av Efva Attling.

Sol och värme = ingen dator

Hello.
Idag har det vart ohyggligt varmt. Nästan ingen vind (kan man säga blåst? Nu gör jag de:)/blåst, och 26+ i skuggan! (iaf mitt på dagen)
Kom just på att jag typ möjligtvis inte blogga något idag, så jag gör de nu!
Skolan var rätt så chill, orientering > lååång rast > städa skåpen > få information om ÖRJANSSKOLANS DAG (SOM BÖRJAR KLOCKAN TIO KOMKOMKOM) > leeeeeedig.
Jag, Sofia, Emmap, Linnea och Frida for å köpte slush och sen till Kallholmen. Solade, badade benen och njöt av solen. Fast rätt så varmt,(läs: ruskigt ohärligt varmt) men kul att bara chilla med de bästa. ♥
Frasse fick ett dopp, jag å mamma handlade till surströmming,  njöt i solen. Min dag har mest sett ut så. Nu på kvällen har jag varit hos Nicke (min jujutsutränare), övernattningsläger på hans gård. Det var mysigt, trots alla tusentals mygg. Rätt så skönt att kunna fara hem och inte sova över där. Fast det har ju sin mysighet att vara där med..
Imorrn är det somsagt ÖRJANSSKOLANS DAG. Där säljs fika, lunch, man kollar vad eleverna haft för sig under skolåret (temaveckor mest), vad man gjort och kanske nån dockteater visas, filmer vi gjort osv. Det brukar vara rätt så intressant, fast lite pinsamt, speciellt med filmerna..
Det börjar KLOCKAN TIO, BARA KOMKOMKOM.
Klockan två är de konfrimation. Pirrigt! Jag lovar jag kommer snubbla över "klänningen" (kåpa, typ en luciaklänning fast med krage, inte snyggt..), gå fel eller nåt pinsamt. Wä.
Det är tur att mina vänner kommer och tittar, känns som ett bra stöd.
Måste sova nu.. GODNATT.
Nejinteallsmegalånginlägg som ingen orkarläsa.
gammal bild..

middag, pinsamma bilder och tramp i kyrkan

Jag kom hem för ett litet tag sen från Bureå. Det var supé med konfrimationen. (egentligen vet jag inte vad supé är för något, men middag och lekar typ)

Vi åt middag, efterrätt, kollade på bilder som Lars (prästen, ledaren) tagit hela helgen (piteålägret). Det var inte bara en bild, de räckte i tre låtar. Pinsamma och roliga var dem, men kul att de finns för då kommer man ihåg allt som hände, allt de roliga!

Måste packa till orienteringen imorrn. Hoppas att det inte blir så jättejättevarmt då vi ska orientera, för då blir det jobbigt.

Har ont i huvudet, är yr och tänker trögt. Måste sova..

GODNATT.

Klockan låg nog alla å sov eller höll på somna in, men inte jag och Jojje som behövde gå till "ändstationen"(skylten på dörren till dasset förklarade).

tur att pappa skojade då han sa att jag fått tid hos tandläkaren om fyrtio minuter då jag kom hem från paddelturen!

HEJSAN FINA MÄNNISKOR!

Ni är säkert mycket mer fräsch, pigg och gladare än vad jag är. För om man först smörjer på sig solkräm, sedan MyggA, sedan after sun, svettas som en gris om och om igen två dagar, så luktar man inte gott. Tur att hela klassen (förhoppningvis) var lika fräscha, för annars hade de nästan varit pinsamt.

Jag sov i 3.5h. Från 4 - 7.30. Jag är inte alls trött.. Det kändes som att de gick snabbare hem, men då hade vi ju medströms.

Har hunnit bli brun, men inte bränna mig nåt! Det var skönt att paddla, man kunde glida fram, men samtidigt träna armarna och sola. Det var ruskigt härligt, vill paddla mer sånnahär dagar i sommar!

Sofia kom hem från Turkiet, åh vad glad jag blev då jag såg hon! Det märktes verkligen att hon var borta, det gör de alltid då nån i vår "grupp" är borta.

Cyklade hem från Kanotudden, det var jätteskönt, för de var varmt i luften med skön vind, jättehärligt att få arbeta med benen dessutom, inte bara armarna.

Nu hoppas jag att varmvattnet har kommit så jag kan duscha, för jag måste sova en stund. Wääh.
Har träningsvärk i ryggen och i armarna, även axlarna.
YES! äääääälskar träningsvärk!!

Fötter, skräp, mitt tält.

Halv fyra på morgonen är det fint på vattnet, röd himmel, dimma och spegelblankt vatten.

SOMMAREN ÄR HÄR! ♥


kano(n)ten tar oss framåt

Jag sitter förmodligen i en kanot påväg mot nånstans där vi ska övernatta.
Förhoppningvis är jag inte i vattnet..

Jag och EmmaP är kanotkompisar, solen gassar och jag är röd på näsan.
Kommer de vara så denna tid?
Säkert, för jag har glömt att köpa solkräm (om jag inte vill använda styrka 40) och plågas eftersom jag lätt bränner mig i början av sommaren.

Ikväll är jag mätt av allt godis jag köpte, glad för att jag är med kompisarna och arg på myggorna som biter mig.


Solnedgång i Fagervik.

Nyklippt, ljusare hår och lite brunare än igår

före


efter

som ni ser är det inte stor skillnad, endast lite kortare och ljusare.

solbränna

HEJ.

Jag har idag solat, läsit i min bok, varit hos frissan och hon toppade mest och slingade håret ljusare. Lite ljusare än vad jag brukar ha, men det blev bra. Vart nöjd med frisyren, trots att det inte alls var någon förändring, var det nog för att jag ska bli nöjd!

For på ica å handlade för imorrn då åttorna ska fara å paddla. Ett obligatoriskt "äventyr" med skolan. Mötte Jojje där och han var social med mig.

Annars har jag bara packat, sett Charmed, fixat naglarna/målat dem, plockat upp kläder från golvet och lite annat.

Ska nog sova snart. Snart är efter att jag packat ned allt som ligger i min säng i väskan, gjort mig klar för kvällen och slagit ihjäl alla myggor i mitt rum som gästar mig då fönstret är öppet (att sova i ett varmt rum är riktigt riktigt obehagligt).

Målade naglarna rosa. var inte beredd då bilden togs, så de vart lite fail. Men jag orkar inte bry mig och ta en ny, för nu ska jag sova.


Konfaläger, tromber, strömavbrott, andakter, bus, bad, sola, mest svordomar = torka borden, "kuligt med hjälpledarna"

En av de längre rubrikerna faktiskt ^. Det är ungefär så min helg såg ut. Riktigt ruskigt skoj. Synd att det var sista lägret med de människorna, dom är grymma.
Glömde nog att nämna att jag skulle på konfaläger i helgen. Därför har jag inte bloggat, suttit vid datorn, sett film, sett tv eller något annat socialt på datorn fredag - måndag.
Dessutom sa dom att mobilen skulle vara undanstoppad eller inlämnad till dem medans de var andakter, kuligt med hjälpledarna, gudstjänst osv.. Så jag har vart mitt i skogen med ca 40 ungdomar, några vuxna och myggen.
Igår då jag kom hem var det hur bra väder som helst! Sol och skönt. Tog på mig korta shorts och bikkini, hade tänkt sola men då kom min söta lilla granne och ville vara med mig. Hon är.. 3år  kanske? Hursomhelst, hon tyckte det var skitkul att kasta en pinne i vår "fontän" och tvinga mig att hämta den. Hehehe, mamma sa att jag var de dubbla jobbig då jag var lika gammal som henne, stackars mina kusiner som lekte med mig då.. ;)
Efter middagen och en ofrivillig tupplur kom Emma hit. Vi for runt Skelleftehamn och kom fram till att det är dött. Ingenting händer och inga (ungdomar) människor är ute å gör nåt. Hon sammanfattade sin utanlandsvecka och åt mygg (flög in i halsen). For till Jojje efter ett tag. Gaaalet.
Kom hem.. Två?
Vaknade kvart över tolv, såg tv, duschade och nu sitter jag vid datorn. Har läst mina 120 inlägg på bloglovin, och tro mig, det tar TID.
Ska ut å sola nu, om jag inte blåser bort de vill säga.

heeeeeemma

Jag är med Emma.

sovmorgonen störd.. återigen.

Hade tänkt mig en sovmorgon idag. Till tolv iaf. Stränga order till familjen slammer: Var TYSTA då jag sover. Det lyckades de med oxå. Mobilen avstägd så inget sms kan störa mig, åsså ringer hemtelefonen! :@ :@
Pappa väckte mig för att nån ville prata med mig, minns inte ens vem de var. Jag vart så arg att jag vägrade prata med den. hehehe... tönt.

Ska duscha och göra mig i ordning för ska vara med Melissa snart.

Hoppas de är sol idag, hela dagen och ingen blåst, för jag vill sola!

Allt för helgen är nästan packat, badkläderna och neccesären är de bara kvar, i guess.

Ciao!

jojje var galen i chips. Där ser ni lite av den nya hårfärgen, det var inte enkelt att få ett inte suddigt, inte snett, inte halva ansikten kort på honom. ^Möjligtvis det bästa..

mörkbrunt, men INTE svart!!

Blä.
Sitter hos Jojje. Överraskade honom, och där satt han på en stol med färg i håret. HAHA.
Det är kallt ute.
Om några minter ska han skölja ur och då hoppas jag att min vän blir brunett, och inte gulett eller grönett som hans syster skrämde honom med. ^^
Idag gjorde jag bort fysikprovet. Det kändes braaaaa. Fast jag är sjukt trött i huvudet, det är jag alltid efter prov.
Jag har bara sett  på 7th Heaven idag, och käkat Nutella. Kändes bra.
Om sådär en minut blir Jojje brunett. RESULTATET SENARE, ELLER HUR JOJJE?