Borta bra men hemma bäst

Denna helg har jag spenderat i en stuga i de norrländska skogarna. Där de fortfarande fanns snö, myggorna har vaknat och solen lyste.

Har haft en riktigt bra helg. Jag har fiskat på land och i en kanot, haft bra sällskap, skrattat (en hel del), utforskat skogarna, fått skavsår, chillat, myst, spelat ett mycket mycket gammalt monopol, blivit påverkad av fjällsluften och sist men inte minst ätit. Åt hur mycket som helst, och såhär mycket mjölk som jag drack i helgen har jag nog inte gjort under hela min livstid. Men de funka.


Johanna (9 år) fick smsa med en av mina kompisar, oj vad hon tyckte att det var kul. Hon var duktig!

Detta borde sägas oftare och inte bara på morsdag, mamma jag älskar dig ♥





Ryggont

Hej.
Vaknade halv nio  och la mig för sent så jag är något trött nu. Klockan tio befann jag mig hos Nicke och har nu gymmat i två timmar, känns skönt. Fast de var ju jobbigt, endel nya övningar. Jag upptäckte att jag var starkare än vad jag trodde på vissa ställen. Fast jag vet inte hur smart de var att träna med öm rygg, men jag kan ju fortfarande gå så de är nog lugnt!

Tagga träningsvärk imorrn! :D


Nu ska jag käka mitt päron och sen ta tag i de jag skjutit upp hela "den långa ledigheten". Annars har jag ju ett å annat att göra nästa vecka..

min fina vovve ♥

Ha de gött!



Chill söndag

Hello!

I fredags var jag på stan med Sofia och Angelica, hittade en avslutningsklänning! Är överlycklig, känns lite lugnare nu.


Idag har jag pluggat, eller ja, jag har en massa inlämningsuppgifter som ska göras så jag har suttit med dom. Hade spring i benen innan middan och kände mig superpepp på att fara ut å springa men efter jag hade ätit kändes de superjobbigt.. Men pappa övertalade mig så jag spran till Rönnskär å de vart ca 2.3 km och jag sprang de på 16 min ungefär.

Det är inget att skryta med egentligen, men för att heta Stina Åberg är det väldigt förvånansvärt bra. Nog hade jag orkat lite mer men de blåste så förbannat så när de blev motvind vart de svårt att andas och de var obehagligt..


Imorrn är det vårjoggen på gympan å då ska vi springa till Storgrundet och tillbaka och de är typ 4 km fram och tillbaka. Ska bli spännande å se om jag orkar de och hur lång tid de kommer att ta, mån tro en halvtimme? Det kan bli tufft men jag är ganska taggad! Dock vet jag inte om jag orkar springa på kvällen oxå, kan bli något tungt.


Nu på kvällskvisten fick jag ett ryck och dammsugade övervåningen, trappen, hallen och köket. Känns mer fräscht nu. Fast jag borde plocka bort alla kläder som ligger lverallt, då blir rummet fint igen, men orkar jag? Hehe.

Taggar sommaren, de är inte länge kvar!


Hittade en klänning i garderoben som jag aldrig använt, men förhoppningsvis kan jag ha den i sommar!

Dricker te som aldrig förr, älskar koppen!

Spring, spring fortare än mig.


Hej!


På svenskan fick jag, Sofia och Angelica 30 sidor tjock bunt med papper att läsa, gissa av vem? ..Vår svenskalärare. Lagomt grumpy man var då.. Dessutom skulle man läsa de genom högläsning. De är ju inte den  lättaste svenskan som han skrev på så å man fatta ju inte hälften av de han skrev, hmpf.

De vi inte hade läst (10 sidor) fick vi läxa, skojsigt!!!! nej. Fast jag stannade kvar på extratimmen på slöjden å gjorde klart de, som tur är! Mindre plugg att göra tills nästa vecka.


For till Natacha och joggade runt Kallholmen till hamnen. I måndags var jag i sämre skick, även sämre förberedd så då gick de betydligt sämre, stannade flera gånger, eller slutade jogga och gick istället. Men idag gick jag inte en enda gång!! Jag är sjukt stolt över mig själv, bygger man muskler på fyra dagar eller? .. nåt måste de ju vara!


Imorrn drar jag, Sofia och Angelica till stan. Taggar middagen för restaurangen är awesome! Hoppas jag hittar nån klänning oxå, för annars får jag ju smått panik om jag inte kommer hem med de.. Datumet närmar sig fort!

Tagga träningsvärken imorrn då jag ska gå nerför trapporna!


Godnatt!


Tur att du finns!

Idag var 9a & b på studiebesök på Rönnskär. Vi gick dit.. Vi hade skitfula rockar på oss + repiga glasögon (vilket jag absolut avskyr) och nå äckliga örongrejor för att höra vad guiden sa.

Efter studiebesöket körde jag och Sofia ett benpass höhö, jag skjutsade Linnea å Sofia Angelica i en aning motvind och uppförsbackar enda till Bilisten. Där käka vi årets första mjukglass (iaf för mig). Det var hur gott som helst!


Fast jag kan ju berätta att jag glömde bort att glass innehåller laktos och fick fismage och sjukt ont (ungefär som värsta mensvärken) i magen, kan inte avgöra om de var värt de eller inte.. Har nu insett att mitt liv kan vara förstört, jag älskar ju mjukglass! "/


Följde Natacha hem å gjorde en skylt till Fritidhemmets dag (eller vare nu heter) på Nordanå, vi ska hålla nå jujutsu pass. Den där skylten var ju inte uppskattad.. De var helt omöjligt att få de rakt, rätt storlek på texten eller få en penna att fungera.


Natacha lurade ut mig på en joggingtur, med mycket övertalning.. Nu är de värt de, men fan så jobbigt de var! Kände av min astma som tusan, de var inte benen som strejka utan de kändes som att andas genom ett sugrör inte allt för kul..

(inlägget skulle ha publicerats igår)

On replay, over and over again.


Vem vet? Jag kanske dör av stress.

Igår hade jag matte nationella, var lagomt stressad över de. Jaag är inget mattehuvud så jag är jävligt nervös över resultatet.
Idag hade vi fysikprov. Det är inte heller min starka sida, så jag hoppas de gick bra.

På lördag är de gradering, ska gradera till grönt bälte, hoppas på att de går bra och att jag orkar fysen. Det har vart en lagomt annorlunda vecka som började på onsdag och då kändes de som att de var måndag fast de var söndag.. Sen proven, så ingen press alltså..

Jag har kommit fram till att jag är laktosintolerant, men de skulle kännas skönt att få göra nå test av nåt slag för att få de bekräftat men ja..

Borde göra spanska glosorna men orken att bry mig om det försvann nån gång i mitten av vårterminen i åttan.

Ha de bra!



Charmig skitunge = min lillebror.