Spring, spring fortare än mig.


Hej!


På svenskan fick jag, Sofia och Angelica 30 sidor tjock bunt med papper att läsa, gissa av vem? ..Vår svenskalärare. Lagomt grumpy man var då.. Dessutom skulle man läsa de genom högläsning. De är ju inte den  lättaste svenskan som han skrev på så å man fatta ju inte hälften av de han skrev, hmpf.

De vi inte hade läst (10 sidor) fick vi läxa, skojsigt!!!! nej. Fast jag stannade kvar på extratimmen på slöjden å gjorde klart de, som tur är! Mindre plugg att göra tills nästa vecka.


For till Natacha och joggade runt Kallholmen till hamnen. I måndags var jag i sämre skick, även sämre förberedd så då gick de betydligt sämre, stannade flera gånger, eller slutade jogga och gick istället. Men idag gick jag inte en enda gång!! Jag är sjukt stolt över mig själv, bygger man muskler på fyra dagar eller? .. nåt måste de ju vara!


Imorrn drar jag, Sofia och Angelica till stan. Taggar middagen för restaurangen är awesome! Hoppas jag hittar nån klänning oxå, för annars får jag ju smått panik om jag inte kommer hem med de.. Datumet närmar sig fort!

Tagga träningsvärken imorrn då jag ska gå nerför trapporna!


Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback