Trött som en mört, fast mörtar är ju pigga.. Men de rimmade!!

Vi for ju som sagt och badade. Jag mamma pappa Calle Biggan Frasse och Paulina. Hon ringde i sista sekunden innan vi skulle fara (ungefär) så vi hämtade upp henne, så tur man kan ha!
HAde jättekul. Var supermysigt att vara med Paue, var så länge sen! Har inte varit med henne på HELA SOMMAREN!! Fy skäms, inte okej!
Vi sola, skvallra, badade, kastade med bollen som studsa på vatten och hade jättekul! Måste göras om Paue, snart!
Kom hem kring fem tiden och har stekt på altanen, min fula bränna måste bort (min bikkini är bred, trekantig och fula) så jag har kämpat med den.
Fick för mig att jag måste dammsuga, så jag dammsög köket, hallen, trapporna upp, hallen uppe, mamma och pappas rum, lilltoan och mitt rum. Avdammade (säger man så?) mattor och filtar så nu får jag mindre astma i mitt rum!
Har träningsvärk i hela överkroppen, värst i axel partiet och armarna. Ska bara lägga mig i sängen och se på Charmed hela kvällen. Är så trött och slut att de går inte att säga. Skulle jag lägga mig och blunda skulle jag somna ganska direkt, ungefär såhär trött brukar jag vara efter en dag på stranden utomlands. *suck*

Gissa vem som är på bilden?

baaaaada

Igår åt vi go middag hos Annica och Per. Idag far vi å bada, (familjen + Biggan) där de är långgrunt så Frasse oxå får bada!
Datorn har lite batterier, skriver mer sen!

leos lekland

Hej, skriver från mobilen nu. Har dataförbud, men på nåt sätt måste jag ju uppdatera er! har varit på leos lekland hela dagen. Från ett till sex, nu är jag riktigt trött! Evelina, Johanna, Tor, Nicke, Matheus, Natacha, Kimberley, Oscar, Jonas och jag var där. Hoppas jag inte glömde nån.. Sitter på bron och vilar magen, har just ätit middag. fyfan vad det var svettigt där! Småbarnen svettades så tröjornahade svett fläckar, vi likaså, och då är de varmt! Fanns typ ingen luft där inne! Huh, skönt att vara hemma. sista timmen lekte vi tagen, och de var jobbigt! Men kul, fast inte för den som jagade, hehe. ska kanske fara och bada snart, vet inte om jag orkar, har huvudvärk.. eftersom de är sommar så blir de uppdaterande då jag har tid och lust, ba så ni vet ;) hejs

Alla barnen var på Trästocks, utom stina för hon grina

Okej, det var inte de bästa rimmet (helt klart sämst) som min rubrik var, men ni förstår. Vissa har varit där alla tre dagar (var de tre?), och jag noll. Så roligt har jag haft det.

Har sovit i typ tolv timmar inatt. Asskönt! Men jag vet inte vad jag ska göra idag. Fick mer eller mindre dataförbud idag, eftersom jag suttit ganska mycket vid datorn de senaste dagarna (Charmednörd)..

Vet inte vad jag ska göra. Vill bara sova ännu mera. Eller nåt. Har tråkigt och ont i magen, och ännu mera tråkigt.

Igår var vi hundvakt åt Sarek och Santoz. Hämtade dom från mormor och de var mer eller mindre de jobbigtsate jag gjort på länge. Cyklade till mormor, men de går ju inte cykla med två hundar (dessutom är Santoz valp och de ska man inte cykla med) så en hund var på ena sidan av scykeln och den andra drog framåt, den ena vill stanna, den ena ville gå. Cykeln bara rulla på, och det är nerförbacke hela vägen till mig från mormor, (på ett ungefär) så jag fick kämpa med handbromsen oxå. Huh. Svettitgt värre.

Men oj vad Frasse blev glad då SAREK kom. Sarek har ju typ lärt Frasse "allt han kan". Nä men då Frasse var valp var vi hundvakt åt Sarek ibland, och Frasse älskar Sarek, så är de bara!

Måste duscha, äta nåt, göra nåt. Jag säger såhär, vill bara dra täcket över huvudet och somna om tillsde blir måndag.




Slukhål

Egentligen, hur kommer världen att sluta? När? Med tanke på alla stormar och allt vädermässigt som hänt den senaste tiden, tror jag det inte är många år bort innan människan förstör sig själva. Detta är bara ännu ett tecken på hur Jorden protesterar.

Campa in my heart

"Hello Sweeeeeeden!"

Daanananananananaanaan*trummor/gitarrsolo* "Här kommer den mest fruktade sångerskan, STIIIIIIINA!!!!"
Eller inte. Jag kan inte ens sjunga, sjunger falskt och hemskt, blir rädd varje gång jag sjunger för mig själv för då hör jag min hemska sångröst, rasprasp.
Ligger här på campingen och väntar på att nåt ska hända. Fast så ska man inte göra om man vill att nåt ska hända, för då händer de ju inget. Så jag borde nog snart gå och dra upp Melissa och Lucas ur sängarna och hota dom med att väcka dem med Frasse. (hundpussar och tassar på magen, bus om han är busig) Då flyger de nog upp!
Igår hyrde jag och Melissa en typ "cykel" Fast med dubbelsäten, med fyra hjul. Heh. Det var roligare förra året, och den levde om supermycket, de var pinsamt att fara omkring, så himla mycket uppmärksamhet man drog till sig!
Vi åt även glass åp "glasshuset". Hur god glass som helst, och man fick he på alla strössel som fanns, allaa såser man ville! HELT SJÄLV! Jag vill ha en till glass idag, dom var riktigt gooooda!
Badade även på havsbadet, men jag är less på riktigt på Pite Havsbad. Jag vill inte bada där nå mer där. Jag vill vara UTE!
arkivbild. Ungefär så fast blått är jag klädd idag!

väl hemma packar jag upp resväskan bara för att tvätta och sedan packa ned allt igen

Godkväll, eler nåt.
De senaste dagarna har jag inte orkat blogga, eller sitta vid internet för den delen. Har mest sett film, hunnit umgås (en ytterst liten stund) med Sofia, Emmap och Lucas. Tummen upp för den sociala biten!
Annars har jag tvättat kläder (otroligt, jag har TVÄTTAT!!!) hängt tvätt, sett på Charmed, packat och solat. Det låter itne så tråkigt som de varit, faktiskt ganska skönt att göra nåt vettigt, eller ja, nåt mer normalt, rutin typ.
Tack vare att min dator blev påbackad så är ju min skäärm paj, en tredjedel av skärmen syns, och det är ju inte särskilt mycket.. Men fiffiga jag har löst det, och koppla in HDMI kabeln i tv:n och [voila]! (hm, undra hur de stavas..) Då har jag en provisorisk skärm! Jag kan ju inte ta med den någonstans, den blir ju mer som en stationär, men det funkar, jag är inte i så sotrt behov av den under sommaren.
Idag åt vi middag hos mormor. Palt, köttfärs, sovuaskött och bacon. Hur gott som helst! Jag kom till henne innan restena av familjen och hjälpte henne. prang över på tempo oxå, mjöl saknades. ^^
Jag och Calle for innan mamma och pappa hem, men hade ingen nckel och mammas mobil har börjat ge upp (hon lyckades backa ner i vår lilla äckel fontän på gården i maj, och nu har den börjat strejka så jag kunde inte kontakta henne, men det slutade med eatt efter en halvtimmes väntan på bron cyklade vi till Marianne och Janne där de befann sig. Några timmar där och sedan bar de hem igen bara för att få becök av Benedita, Mika och Matheus! Fin besök ni vet ;)
Oj, långt inlägg dehära, hoppas ni orkade läsa enda hit..
Imorrn bär de av till Piteå med fam. Kerttula + min familj såklart! Även Frasse fr följa, han ska skratta sig lycklig, för annars hade han fått stanna hemmaaaa.
Fr. vänster - Maggan, Elvira, Melissa.

HEMÅT!!

Åh vad jag längtar hem. Faktiskt.
Sommaren har gått för fort, hinnner inte med allt jag vill göra ju!

Längtar till mina kompisar och hemma och Frasse och allt.

Vi hade tänkt fara kring typ elva tiden, och klockan är ett och vi sitter fortfarande hos moster..
Ska fara förbi Dollar, Melissa MÅSTE ha färdgodis ^^

Maritha ska noppa ögonbryna på mä (skriva som man prata), så vi far inte på ett tag iaf. HAHAHAHHA tidig hemfärd!

Men ändp vill jag inte lämna Arjeplog, då måste jag ju älämna min älkskade släkt, fast i två veckor har jag träffat dem, så de kanske räcker för hela sommaren? Nä, inte alls.

Elvira grabbar tag i Marithas händer och de går framåt, hon stapplar framåt, och dregglar så golvet blir blött. Hon är sööööt.

Hej tapibilenbild. (bältet syns inte alls-obligatorisk tapbild, check!)

bloglovin' är allt jobbig ibland

Har just läst 150 inlägg. Fyfan alltså, det tog en timme ungefär. Det suger verkligen att ha så många olästa inlägg!

Har nyss k'kat Biggans rabarberpaj med vaniljsås. Innan de spagetti och köttfärsås som var supergó!
Ikväll ska jag Maggan och Melissa vara hundvakt.
Kusin Anna har ryggskott och ska vara hemma. Men vi ska nog befinna oss hos Ida och Erik, som kommer vara på Kraja som alla andra är. Men inte jag, för jag är huuuuundvakt.

Åkte karuseller idag!! De var faktiskt roligt, trodde de var bara skitkaruseller, men de var skoj. Kul att se på Burn out, däcken/bilarna var inte hela efteråt..

Saknar Ellen.

Silveryran

Igår åt jag och Melissa grillat hos Ida och Erik, supergott!

Vi yrade runt hos dem, och gick till Maritha kring tolv. Hennes tangentbord fungerade inte, men nu har vi fixa de!
Kring halv två satte vi igång en film, "Because I said so". Somnade kring halv fyra och vaknade ett. Ruskigt skönt at wsova ut!

Nu sitter jag hos Maritha och snart kommer Freddan å hämtar, ska på Silveryran. Fast egentligen är de inte så jätteroligt, de är nog mer för de äldre som far ut på kvällen och festar..

Ska och åka nån karusell, men jag längtar som tusan tills vi (möjligtvis) far till Gröna Lund! Ingen karusell på Stadsfesten eller Silveryran klår Gröna Lund!
Egentligen vill jag vara hemma och vara med på lägret, jujutsulägret som är lite av de större laget. Kalixgänget och andra kommer till lilla Skehamn, och jag är inte ens där. Förbannat jävligt alltså. Fuck :(


6 dagar i skogen, 6 underbara dagar

HEJSAN.

Nu var det ett bra tag sen jag skrev här.

Har hunnit vara i Gransele, och det var betydligt fler personer där än vad jag hade räknat med! 11 pers + bebis + 5 hundar.

Har varit himla härligt att vara i skogen, fiska osv. Så jäkla skönT! Har hunnit ladda upp batterierna, mentalt. Nu behövs bara sömnen och motionen så är jag i toppform!

Sitter i Kläppen med Anna, Maggan och Melissa, och Elvira som sover. Har spelat sällskapsspel hela kvällen och ska förhoppningsvis snart gå och lägga oss.

I helgen ska jag och Melissa på Silveryran, taggaaaaaa!

Imorrn ska vi nog få rökt fisk, Ante kom förbi med två öringar som Freddan ska fixa imorrn, great!


Vädret i helgen

I helgen ska vi till Marithas stuga. Vi blir många där, jag, mamma, pappa, calle, mormor, biggan, maritha, melissa kanske förhoppningsvis.

Har kollat på yr vad de säger att de ska bli för väder, och inte precis vad man hoppas på..

Vet int hur väl he syns.

Imorrn börjar Silveryran. Då ska vi väl på samhälle å hitta nåt bra.

Somnade en stund på "bänklyftarn". Vaknade av att musiken var i full gång, flera osvarade sms och en Birgitta som var hungrig. Heh.

Det var inte meningen att vi skulle på badstranden idag

Idag skulle vi vakna tidigt (tidigare än de andra mornarna) och fara på badstranden. Vid halv tolv for jag och Anna på Konsum för att handla lunch som vi kunde ta med till stranden.

Halvvägs kom vi på att plånboken är hemma, så de var ara att vända om för att hämta den. Hemma har Biggan och Maritha Zacke borta. De hade ropat och sprikit och visslat och lockat på Zacke, men hunden var borta! Efter en halvtimmes sökande hittade Biggan han under bordet i datarummet, tjurig och trött. Tidigare idag klippte vi runt hans ögon så att han inte får lgininflammation av allt bås som samlas dära, och de var inte populärt tyckte Zacke.

Vid kassan hade Anna plånboken borta. Ute i bilen var den inte, inte vid salladerna eller nånstans. Så vi fick  ringa Biggan och hon fick komma å betala. Det var dessutom mycket folk i kassan och de var strssigt och lagomt pinsamt.
Då jag skulle sätta Elvira i bilbarnstolen låg plånboken där, fint och prydligt.

Efter en och en halv timme börja de mullra och åska. Då for jag och Anna ut å simma, och sen for vi därifrån. Hundarna var överlyckliga för att de fick bada, de var trots allt varm idag.
Vi for på loppis, typ en gammal ladugård. De var hur mycket grejor som helst, men inget för mig. Hittade en fin tunika från JC, såg inte mycket använd ut. 40 kronor!!! Svart vit. Är skitnöjd!

Detta har inte varit vår turdag, för när vi var på loppisen stormade, blåste, regnade, mullra, åska och var riktigt uselt väder. I typ en timme höll de att storma och sen lugna de ner sig och nu är de sol ute igen. Pöh.

Jag är superdupertrött, men ska gå och träna lite och sen ska jag duscha. Har fått ett sår vid näsan för att jag varit så torr efter jag badade, skitsnyggt..



Sötong.

Lite av sömn, mycket av spring

Jag har mest tagit hand om Elvira idag. Det har varit kul, fast visst blir hon jobbig ibland, speciellt då hon tar i från tårna och skriker, öronen mina går av..

På loppisen förhandsköpte jag ett par kalle pocket till Calle (hehe) och Bop it (EXTREAM 2). Allt för 90 kronor! Maritha hittade en bur till Zacke, Elvira leksaker och Anna en påse av grejor och Biggan nå prydnadstallrikar tror jag. Alla fyndade vi nåt.

Har lekt med hundarna på bakgården, gått en kvällsprommis med valparna och Biggan och hackat sallad.
ska gå och sova nu, imorrn om de är fint vädeer ska vi nog ta bilen och fara å bada! Hoppas hundarna får följa med, stackarna som inte fått bada trots värmen idag.. (fast de har ju inte jag för den delen heller så..)




"Med byxorna på huvudet och solen i ryggen i Stinas famn mår jag bra. Filurerna på fyra ben leker med bollen jag vill ha, typiskt."

Loppis

Ska på loppis i Mellanström nu. Anna har ett bord där, och alla ska dit.

Har lekt med hundarna på bakgården idag. Och lillan fick vara i solen en stund, hon somna nästan, och tyckte att hundarna vara skitroliga för hon ksrattade mycket.

Bilder kommer senare, blogg.se vill inte sammarbeta med mig just nu!

Arjeplog, småbarn, hundar och godis

Hejsan.

För tillfället är jag barnvakt åt lillstumpan. Anna dammsugar och jag kollar till Elvira.  nhj vbbyvucu7u9j0 v2   hbhx b  c g k < Dedär skrev Elvira, fast hon ville oxå slita bort knapparna från tangentbordet ^^
Nu har lillan somnat, hon somna då jag klädde på henne, söt.

Igår vart min datorn överbackad.. Så skärmen är paj, mer har jag inte vågat kolla upp. Hoppas insidan är bättre än utsidan. Eller som Jojje kämpat med att lära mig, mjukvaran måste var okej! Bilder och sånt får inte försvinna, igen..

La oss kring halv tre, blev väckt av Elvira på magen, hur kan man inte bli glad? Hon skrattade och var söt.

Idag vet jag inte vad som händer, men tydligen är de fin vere hemma, och här är det mulet och +16°.. (halvdåligt väder enligt mig)

Hos Maritha är det 4 hundar för tillfället. Egentligen äger hon bara en, men Idas två är här och Anna med sin. Alltså, Zacke, Santoz och Sarek, Topsy. Nog blir det mycket ibland, men oj vad jag saknar Dolly!

Elvira
Topsy
Ozzy, du borde leva å vara här..
Zacke
Sarek (som liten)
Santoz (då han var nykommen i familjen)
Dolly (borde vara här, inte död)

Jag har inget liv, lalala. Men snart skaffar jag ett! Mer socialt iaf..

Senaste dagarna har jag inte gjort nåt, bara sett film, varit superoscial och haft de skönt. Fast lite småtråkigt har de ju varit, men de är skönt, inte lika stressigt längre, inte lika mycket huvudvärk, TACK GODE GUD.

Ikväll åker jag och moster i hennes vita pärla till Arjeplog. Anna och Elvira är där, Maritha och Zacke, gaaah. LÄNGTAR!

Måste ut med Frasse, och ska till mormor för att hjälpa henne med tvätten. Och kanske packa allt, vet inte om allt är packat.. Men de lär jag ju märka! Hehe..

Uppdateringen kommer att suga kommande dagar. Därför att jag kommer att ha ett liv, eller mer socialt för de senaste adagarna har jag ju inte haft nå liv alls, men ändå har de varit dött här. Eh, sak samma.
Bloggar då jag får tid och lust helt enkelt! Tror de kommer bli så hela sommaren. För åh, nian..

Min teatergrupp på lägret... Fin klänning jag hade, eller INTE!!

Då basen dunkar i bröstet och man hör knappt sina egna tankar, då är de MUSIK

HEEEJ.

Idag for jag, mamma, Calle, Melissa och hennes mamma till stadsfesten. Hade egentligen inte tänkt åka några karuseller, men de blev så iaf!
Åkte två stycken, och de räckte. Vill till Gröna Lund och slösa pengar där istället ^^

Fyndade på Hm, rouge, parfym, mini mascara, bh. Allt för 154 kronor!

Längtar till Arvidsjaur/Arjeplog. Vill träffa Tyra, Peter och Gabban. Vill åka karuseller. Vill ligga i en hängmatta och dricka cola. VILL!
Men, jag äger ingen hängmatta.. *suck*

Sitter i mina cykelbyxor och sportbh, fy tusan så skönt de är! Nu när de är så varmt i mitt rum är de perfekt, skit i pyjamasen!

Frasse tjuvade Jojjes sock, och oj vad han njöt av det!