Trött som en mört, fast mörtar är ju pigga.. Men de rimmade!!

Vi for ju som sagt och badade. Jag mamma pappa Calle Biggan Frasse och Paulina. Hon ringde i sista sekunden innan vi skulle fara (ungefär) så vi hämtade upp henne, så tur man kan ha!
HAde jättekul. Var supermysigt att vara med Paue, var så länge sen! Har inte varit med henne på HELA SOMMAREN!! Fy skäms, inte okej!
Vi sola, skvallra, badade, kastade med bollen som studsa på vatten och hade jättekul! Måste göras om Paue, snart!
Kom hem kring fem tiden och har stekt på altanen, min fula bränna måste bort (min bikkini är bred, trekantig och fula) så jag har kämpat med den.
Fick för mig att jag måste dammsuga, så jag dammsög köket, hallen, trapporna upp, hallen uppe, mamma och pappas rum, lilltoan och mitt rum. Avdammade (säger man så?) mattor och filtar så nu får jag mindre astma i mitt rum!
Har träningsvärk i hela överkroppen, värst i axel partiet och armarna. Ska bara lägga mig i sängen och se på Charmed hela kvällen. Är så trött och slut att de går inte att säga. Skulle jag lägga mig och blunda skulle jag somna ganska direkt, ungefär såhär trött brukar jag vara efter en dag på stranden utomlands. *suck*

Gissa vem som är på bilden?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback