Jojje tycker att jag är en pluggis..

Hela dagen har gått åt att plugga.

Då jag kom hem satte jag mig å skrev på engelskan. Hade inte läst hela uppgiften och skrev bara frågorna å trodde att jag var klar, men icket. En sammanfattning av filmen skulle såklart skrivas. De var bara att sätta igång!

Pappa och jag satte upp min hylla som jag gjort på träslöjden. Fast väggen/hyllan var sne, och den dubbelhäftande tejpen fastnade inte på väggen, så den hänger snett och sådär lagomt tapigt i min lilla toa.

Pluggade fysik oxå. For på Ica med pappa, Jojje hängde med. Han var nyklippt och fin. Fast inte sådär jättenöjd, men det vart bra tycker jag, kort hår till sommaren = jätteskönt varma dagar!
Jag och Jojje var på Ica rätt så länge. Han är som helt galen i alla lukter, och det är ganska jobbigt att virra omkring på det nya Ica, för ingenting är där de ska var och då blir det som att gå in i en ny affär och då är de svårt att hitta grejor = tar tid.

Jojje hjälpte/förhörde mig på fysiken och jag hjälpte honom så smått med biologin. Ganska praktiskt att han har haft de jag ska ha i prov och tvärtom.

Gav Calle hantlar när han fyllde år, men jag använder dom mer än han tror jag ^^
Hade träningsvärk i armarna idag, och magen. Körde ett lätt träningspass innan jag la mig igår.
Idag blir det att bara träna armarna, för jag ska inte duscha ikväll.

Dagar då de är plugg blir de noll bloggning, skolan är viktigare än datorn. Det är först nu jag använder datorn för nöjes skull, innan var de för engelskan.

Blä för långa inlägg, men onödigt med två.


action face^

Då jag vaknade insåg jag att du är många timmar långt bort ifrån mig

Emma befinner sig inte i Sverige. En lång vecka innan jag får träffa pepparkakan. :(

I veckan har jag kämpat med so uppgifterna. Är äntligen klar!!! Fast jag har imorrn på morgonen och sista lektionen på mig att ändra och kolla igenom osv med lärare. Känns bra att vara klar med den.

Idag på fysiken hade vi ingen lärare, men jag lärde mig ändå nåt för jag har awesome friends!

Vart klar med hyllan på träslöjden idag. Men den fick stå å torka i slöjdsalen för jag vill inte dra hem en oljig hylla, hellre dagen efteråt, torr. ;)

Har kvar att skriva engelska uppgiften. Måste svara på frågor om filmen om Johnny Cash, Walk the line. Då jag fick pappret funderade jag inte, skulle svara på vg, mvg uppgifterna. Men nu inser jag att jag orkar verkligen inte, och hinner inte för den delen heller. Fast jo, egentligen. Men jag vill bli klar innan onsdag och inte lämna in dagen efter för då blir nog inte Helena så glad.. (engelskaläraren)

Fysikprov på onsdag. OJ VAD JAG LÄNGTAR. Fast nä. Ska plugga järnet varje tillfälle innan onsdag. Jag vill ha vg. Mvg. Fast de får jag nog aldrig. Drömma går ju.

Trodde mamma ljög då hon sa att jag borde se denna film, för att den är så himla bra. Men icket, hon hade så rätt. Grymt rätt.

spring i benen

For ut å sprang iaf.

Det gick varken snabbt eller smidigt, men jag tog mig ut iaf. Och det är jag rätt så stolt över.
Fick problem att andas(astma) då jag sprang, var tvungen att sätta mig ned på en stubbe och andas. Fick lite panik, ensam i skogen, problem att andas  de var läskigt.
Men annars gick de bra.

Är riktigt trött nu.

Jojje kom just. Han ska hjälpa mig med fysiken, det är tur! Jag + fysik = inte sant.

Det regnar ute. Och blåser. BLÄ väder.

Calle i farfar's glasögon. Han ser ut som en snubbe på 80'talet. ^^

Så blir det då gänget träffas, galet

Jag for till Emma. Hade tråkigt fast kul.
Jojje kom, vi for till fotbollsplanen.

Emmaj och Frida var där. Sofia kom. Fotbollen med.

Jag "lärde" mig att skjuta. Jag sprang/gjorde kullerbyttor/snurrade/sprang ännu mer/var hyper/hade asroligt. Osv, osv.

Skrattade.

Jag kom på att jag vill ut å springa imorrn. Fast vill jag de då jag vaknar? Den stora frågan. Jag skulle lätt kunna ut å springa nu, men skogen är läskig klockan ett på kvällen..
Fast grejen är den att, jag har aldrig någonsin frivilligt ens tänkt tanken på att fara ut å springa. Tror jag blev sjuk ikväll eller nåt, för detta är inte likt mig, Stina Åberg..

Ska hursomhelst lägga mig å sova nu. Fast först spikmattan och bok ett tag, så jag kan varva ned. Fast det är lättare sagt än gjort efter denna sjukt galna och roliga kväll.

Tre coolingar i baksätet påväg hem från Kalix. Fr. v: Stina, Kimberley, Natacha.


dagen har gått sjukt långsamt

HEJ.

Jag har pluggat. Är nästan klar med sista uppgiften i so:n!!! LYCKA! Ellen över skype hjälpte mig, DET ÄR TUR!

Har firat Calle och farmor, farfar å faster Nina kom å åt middag. Vi åt grillat med nå konstigt i ugnen, gott var de iaf. Har hunnit vara social med farmor å farfar, äta jordgubbstårta och se Calle bli lycklig. (han fick pengar)

Nu ska jag till Emma. Lite sent, ja. men nu far jag. Emma, du kan inte räkna med att jag någonsin passar en tid, så lev med det. :P

jag prövade farmors glasögon, hon tyckte jag passade i dem..

grattis lillebror!

Calle fyller tolv idag.
Det var därför vi städade bort, for på maxi osv igår.
Vi som hade tänkt väcka han på sängen, men vad tror ni han gör? STIGER UPP SJÄLV. Och ser på tv. Där sprack den ideén.
Nu ska jag käka frukost och sedan hoppa i duschen. > klä mig > fixa håret > slå in presenter > plugga. Det sista kommer jag inte ifrån, för annars kan jag inte vara social med Emma ikväll.. wää för plugg.
Calle förra sommaren. GRATTIS ÄLSKADE LILLEBROR! ♥

Calle: "Hon är där borta! Göm dig! .. Vi håller oss till planen, okej?"

Jag och Calle följde med till stan. När vi gick in på Ica Maxi började sökandet på en morsdagspresent till mami.

Calle var riktigt borta, han visste inte alls vad han skulle köpa till mamma, så jag förklarade vad man kunde ge, och när vi hade enats tyckte han att de vart så roligt att hålla mamma borta från hyllorna att det lät nästan som att hon var en mördare eller nåt, rubriken^

Hittade iaf de vi sökte efter, men eftersom det inte är söndag ännu kan jag inte avslöja ifall att mamma skulle kika in.
Hittade även en present till Calle inne i stan, och är nöjd med köpet. Till honom köpte jag hantlar, eftersom han önskat sig de rätt så länge nu (även till julklapp). Hoppas det vart rätt vikt, vet inte vad man ska börja med med snubben i affären tyckte 3kg lät bra till en tolvårig nybörjare. Men de tyckte jag lät tungt, men det är väl han som vet mest antar jag.

Det regnar, spöregnar. Skickade ut Calle med Frasse så vi får slå om paketen och gömma undan lite grejor. *mohahaha*
Om ni inte har förstått det ännu fyller bror min år imorrn.

Ikväll ska vi baka och städa. Och om jag hinner (vilket jag hoppas på) så blir det lite plugg för min del. Är rätt så mycket som ska in nästa vecka.

Mamma behöver städhjälp nu, mig lär ni inte höra av nå mer ikväll.

wää. tapbild hej.

Matteprov, film och popcorn

Hej.

På svenskan såg vi en film. På engelskan såg vi film. Under lunchrasten for jag till mormor och åt lunch. På matten gjorde vi prov.

Slut med skola. För denna vecka.

Jag klarade mig på matteprovet, Janne rättade mitt prov på plats (jag var sist, som vanligt) och ja, de var godkänt iaf. Vet inte vad som var totalt eller vad de var för betyg, men jag vart godkänd, och de är huvudsaken!

Vi fick en engelskauppgift att skriva om filmen (Walk the line) till onsdag nästa vecka, samma dag som de är fysikprov. Great!

Har sett ett avsnitt av House (första i första säsongen). Ska börja se den serien, fast det är mycket svårare att förstå då det inte är svensk text, sjukdomar och "sjukhusord" är svårare än typ "7th Heaven-ord".

Ska till stan snart, typ.

Ikväll blir de plugg å städning,  rolig fredag!


Goo goo dolls

Skjuter upp matten, lyssnar på musik istället.

"Jag har ju solkläderna på mig, åsså är de inge sol!!"

Skooooola.

So: 12.30 - 14.00. Fast vi fick sluta tidigare för att det fanns inga lediga datorer och vi skriver endast på datorer pga uppgifterna som är istället för prov. Jag valde att stanna och skriva. Bättre att sitta i klassrummet och undra än hemma, lättare att få svar lixom.
For på xtramatte efter so:n. Matteprov imorrn och jag är smått nervös, matte är inte min starkaste sida precis. Inte alls. Samma sak där, bättre på skolan än hemma.

Idag var de inge sol alls nästan. Det blåste mer än vad de var sol. Och regn kom de lite av oxå. Jag som hade trekvartsbyxor och linne. Klokt nog tog jag en kofta, men sket i jackan, fast de hade behövts, satan som de blåste allstå. Det var inte skoj att orientera i vinden alltså.
Fast det var skönt att få en promenad, har ju inga träningar längre, så jag har helt stannat av. Speciellt oxå nu då jag är förkyld och hostig, då är det ännu svårare att träna.

Ska äta middag och sedan göra matte, och so antagligen. Nästa vecka ska de vara inlämnat och jag har inte ens börjat på uppgift 3, panik. Måste dessutom skriva om/ta bort vissa delar, har två meningar för mycket för det får endast vara 1 sida med 1.5 radavstånd. Vilket gör det svårt att få med allt jag skulle vilja, är inte ensam om att tycka så..

Zacke sov på soffryggstödet. Trött valp eller? Söt.

time to sleep

Har bara pluggat idag.
Låg på altanen ett tag, men då pennvässaren rullade ner från altanen pga vinden vart jag arg och gick in.

Har gjort matte, och nu en stund fysik. Ringde Jojje och bad honom om hjälp. Fick knorr i hjärnan och minns absolut ingenting. Tur att min andra hjärnhalva kom. Annars hade Jonas blivit mad imorrn.

Fick se mygg då jag följde Jojje en bit hem. Sommaren är här, även myggen. Hemska tanke. Kan de inte bara bli vinter igen så jag slipper myggbett?

googlad bild. Gaah, det börjar klia på kroppen av att bara se på myggbetten, hatamyggor.

no life, no friends

Hola. Me llamo Stina. Ich bin tvölf jare alt. Att stava på tyska är inte så enkelt. Dessutom vet jag bara hur man säger tolv, inte 14. Så om en tysk frågar hur gammal jag är, är jag tolv men egentligen typ.. 16?  Tur man kan språk..

Det har varit riktigt skönt väder idag. Solade  på riktigt. Satte mig med Linnea vid skolväggen i linne och njöt av solen. Och panik tränade in dikten vi skulle kunna utantill på svenskan för att få mvg. Då jag skulle framföra den inför klassen glömde jag bort den, rodnade, börja om och stammde. Det gick skit och ja. Fast Cickie sa att bara våga framföra det inför stor grupp var mvg (typ), så hur det gick spelade inte så stor roll. Tur det!

När vi skulle läsa ville jag ut å läsa. Satte mig mot väggen igen. Med musiken dunkade i öronen, en bok i handen och sol på kroppen var det de härligaste som hänt under hela veckan. Nu är jag röd på kroppen och säkert i ansiktet med. Men snart blir de brunt. Synd att de blåser så mycket idag, annars hade jag nästan trott de blivit sommar, för varmt är det.

Ska försöka göra lite matte, g-kriterierna för fysik och kanske engelska. JAG HAR INGET LIV.


från älskad till hatad på en sekund

Hellu.

Min dag har varit rätt så händelselös. Kom hem och satte mig och började med so uppgiften. Är på uppgift 2/3. Kom en bra bit framåt, men nu är jag fast och behöver draghjälp.

Åt en latmiddag. Gjorde pommes å köttbullar. Kanske möjligtvis inte den bästa blandningen, men det funkade. Speciellt med mammas tzatsiki till, det gjorde allt!

Har läst ut min braiga bok, Fallen ängel av Becca Fitzpatrick. Fick ont i rumpan eftersom jag halvlåg på datastolen för att jag orkade inte lägga mig i sängen, då skulle jag ju bli tvungen att avbryta läsandet! ..

Hämtade mammas cykel, mötte upp jojje och Frasse fick en promenad. Var egentligen tänkt att vi skulle hinna på Ica innan de stängde, men vi hade turen med oss. Kedjan hoppade och bakdäcket fick punka. Vi hade lika mycke tur som de inte blåser idag. Och man kan väl säga att det inte precis har varit vindstilla..

Ska göra mig klar och sedan sova, och träna på dikten som jag ska "prata upp" inför klassen imorrn på svenskan. En hlet random dikt faktiskt. Öppnade en diktbok, bläddrade, blundade, pekade. Och den blev det. Sak samma, den ska bara läsas upp en gång..

Detta är boken, tycker ni ska ta å läsa den. Finns även på engelska.

ÄLSKAR SLAPPA DAGAR

Älskar boken. Älskar musiken som strömmar genom lurarna. (banditrock)

Älskar inte so. Plugg nu, sen.. sova?

efter regn kommer solsken

Skolan var rätt så slapp idag. Fast att se The day after tomorrow dubbat på spanska var väl inte skrytvärt..
Stannade kvar på träslöjden ett tag, ville skruva ihop min hylla. Imorrn är den förhoppningsvis klar!

När jag stod och borrade hände nå konstigt. Lamporna slocknade, borren slutade borra och radion stängdes av. Dock tändes lamporna ganska direkt, men det andra, puts väck borta. Lärar'n skrattade och sa, "nu får du handborra!" och gav mig en klapp på axeln. Nooooooo! Tänkte jag. h-a-n-d-b-o-r-r-a.
som tur var kom vaktmästaren under tiden jag funderade hur en handborr fungerade, och sedan fungerade det mesta igen. *lättad*

Cyklade med Jojje baki cykeln i renget.

Det var inte så god lunch på skolan, och jag var riktigt hungrig när vi skulle gå till matten (lektionen efter lunch), två lektioner till att uthärda innan hemgång.. en pina!
Som tur hade mamma redo middag då jag kom hem, makaroner och köttbullar! Hur gott som helst.

http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/skelleftehamn/article1165133.ece

det är inte snällt att skrämmas

Hejsan.

Min helg var awesome! For somsagt på Jujutsuläger i Kalix, och det var verkligen kul!
Har hunnit prata i sömnen, träna massvis, prövat på brasiliansk Jujutsu (Brasiliansk jujutsu (BJJ) är en brasiliansk kampsport utvecklad ur judo som i sin tur utvecklats av Jigoro Kano ur den traditionella japanska jujutsun. Brasiliansk jujutsu kallas ibland även Gracie Jiu-Jitsu, eller BJJ. Tjuvade från wikipedia), smsa i massor, prata längelängelänge i mobilen, skrattat, springa barfota i regnet, bli skrämd, leka svanskurragömma i Kalix stooooora (jag överdriver inte) sporthall, göra illa andra stortån, bada/åka rutchkana, träffa nya människor, äta mycket resturangmat, slamsa.. osv osv.. Kan väl säga att jag har haft riktigt skoj med gänget! Är ruskigt glad att jag följde med. Älskar läger. Älskar jujutsu.

Kimberley har filmat i helgen och ska senare troligtvis lägga ut det på youtube. Ni lär ju märka om hon gör de, för den kommer att finnas här.

Tuffa brudar i baksätet påväg hem. Trötta var nog alla, kring halv två hade alla slocknat i dojon. Åtta väcktes vi av Matheus brutala väckarklocka (skrikhårdrock)

krasch och bang lyckan, ove olyckan.

Hoj.

Rubriken är en mening/låt som några på skolan nynnade på. Är inte alls säker på om det är den rätta texten, men jag har uppfattat den så. Har haft den i huvudet alldeles för länge, är sjukt less på den. Dessutom kan jag bara den meningen.. BLIR GALEN!

Har mest spenderat dagen med Zacke. Har tagit en massa bilder och hunnit vara lagomt töntig på gräsmattan vid mormor. Fick ett par beundrare då jag skulle slänga sopor. Eller inte jag, utan Zacke. Ett par småungar i lågstadiet kom fram och "åååååååh såååååå sööööööt!!!!" ungefär.
En av dom skulle visa hur duktig hon var genom att öppna soptunnan på två olika sätt. En annan skulle lukta vilken av soptunnorna som luktade värst. Ibland undrar jag hur småbarn tänker egentligen..

Har hunnit dra upp till stan en snabbis, äta mjukglass med mostrarna och träffa Jojje.

Imorrn drar jag iväg till lägret så jag är off tills söndag, om jag inte hittar ett nätverk som jag kan surfa på.



Är han söt eller är han söt?

packning i blåsvere

GTHYPOK;OHGFDSfrc¨g'båevx.

Så ser det ut då vinden blåser över tangentbordet..

Stannade kvar på skolan en halvtimme typ, efter att de andra slutat. Ville göra klart matten så jag slipper tänka på de under helgen.
For sen på Ica, och vilken chock! Kassorna är flyttade, vi går in i fel dörr och allt är kaos där. Allt är halvt flyttat och man hittar ingenting. Wäh.

Har packat för Jujutsu lägret imorrn. Ska upp tidigt.
Nu ska jag till mormor å rasta hundarna.

Kaos i mitt rum, och packningen gör kaoset inte bättre..

"Kanon! Jag bjuder på fika!"

Soleftermiddag.

Har suttit med plugget hela dagen. Med undantag för middag och toabesök. Är klar med FÖRSTA frågan, två kvar. Älska so.....
Är klar med engelskan, fast jag har inte tränat på glosorna för jag vet inte om vi ska de i läxa..

Roligt liv jag har!

Ska till mormor nu, vill bort från plugg och allt.

Texten längs ned på pappret är min "belöning" för att jag gjort nio papper med grammatik som jag hade svårt med på grammatiktestet innan jul. Ska bara rätta sedan får jag fika. Känns sköönt att ha det bortgjort, nu har jag en lättare börda på läxberget.

regn, sol, regn, regn, regn, sol, regn, regn, regn, regn, sol.. regn.

Drippdropp.

Traskade i regnet på morgonen med hunden. Det var rätt så mysigt att gå där i regnet, musik i fickan och en glad hund.

Påväg mot skolan vart jag blöt, regnade ännu mer när jag cyklade kändes de som. Var rätt så äckligt att gå på skolan med blöta byxor som satt slickade mot låren.

På gympan orienterade jag med Laura. Trodde jag skulle ta typ fyra kontroller, men vi hann 8st!

Ska nu ta tag i so uppgifterna och sedan göra engelska läxan.

Tittar upp mot himlen, den är gråblå.
Molnen som alltid får mig att drömma mig, gör mig depp.
Vädret leker med oss, men jag är less på leken.
Ge mig.

Då jag kom hem drog jag på mig myskläder. Bry er inte om den tapiga minen.
Har inhandlat ett rosa block. Läxor, brev, kladd.

Zacke du söta valp.

Jag fick äran att rasta lillpojken i släkten, nämligen Zacke. Moster Marithas valp, hon hämtade han igår. Var hos mormor hela dagen, fick mysa med lillgubben, en riktig goding!

Fick även mysa med Elvira, hon har blivit så stor, det var ju nyss som hon bara sov, bajsa, åt och om och om igen. Nu hänger hon med i det som händer och ska hela tiden vara med. Älskar småbarn. Älskar att kusin vill vara i hamn så vi får rå om dom!

Vi for på Venezia å åt middag. Sedan tog jag å Anna en promenad med Topsy. Zacke fick oxå följa med, fast han ville mest vara nerbäddad med Elvira tätt intill sig, så sjukt söta! Tror jag fånga de på bild.
Vi gick runt hamn och pratade och njöt av vårvädret, det var riktigt härligt!

Innan jag for från mormor så myste jag med Zacke. Han låg med nosen å magen i vädret och tassarna var så avslappnade. Vaggade honom tills han somnade. Alltså gud vad svårt de var att slita sig därifrån! Kom hem kring kvart över tio kanske. Kär.

suddigt. Elvira och det svartvita är Zacke's huvud, trött vovve.

trött!

massage, jatack! Höga höjder, nejtack!

SLDfdsa.

Jag har tränat på engelska glosor idag. Lyssnat på ännu mer musik, njutit av att vara hemma själv, och fått besök.
Lucas kom förbi.

..For till Ellen. Jojje var där. Ellen var vänlig. Jojje var lagomt galen i Angry birds. Jag var ett frågetecken. Allt var som vanligt.

Lalala. Vet inte vad jag ska skriva.


Ellen och  Jojje ville fotografera, jag vart höjdrädd. Träd är läskiga, de är på så höga höjder! ;O
Jojje till mig "Stina du är så kramogó!" Hahaha, det var nåt nytt. Han tryckte ihop mitt ansikte så de vart knöligt, och så att hans haka vart på nåt konstigt sätt jättespetsig. Vi skrattade länge åt bilden..

Tillslut vart det kallt och vi skilldes åt. Jojje fick åka baki mig, han sprang bakom cykeln och puttade på och hoppade sedan på. Det går jättesnabbt och jag är inte riktigt van den farten.. MÅTTLIGA VINDAR!

Godnatt.

Ellen äger bilderna som togs ikväll, återkommer med dem.


Fina flickor. ♥


bananskal



Fick en bättre syn på samhällslinjen. Trodde att det endast var plugg, men det verkar vara bra.
Fast kanske för mycket SO för min smak. Fast vem vet, det slutar kanske med att jag väljer det, jag vet ju trots allt inte vad jag vill utbilda mig till. Barn & fritid verkar bra, fast.. Gaah, jag ger snart upp! Frågetecken hit och dit.

Mamma skjutsade mig till konfan, TACK! Hade annars inte kunnat ta mig dit, och de var sista gången innan lägret och konfrimationen.

Sitter hemma och känner musiken vibrera skrivbordet. Älska hög musik! (bandit rock!)
Resten av familjen vart bjuden på middag av mormor, men eftersom jag ska till Ellen så käkar jag en banan och drar snart dit.


"Vi möts prick!"

HOLA•

Det är nödvändigt med stor punkt, ja.

Hade småtråkigt i nån timme efter att de hade farit hem.
Träffade Lucas i mitt kök. Han fixade med vår gitarr, bytte strängar.

For ut å träffade Oscar vid rampen, skulle träffa Kimberley och Natacha där med, men eftersom vi cykla så mötte vi dem.
Vi for till en fin brygga mot Rönnskär. Det var fin himmel. Det var inte alls kallt och blåsigt som jag trodde att de skulle vara. Det var fint.
Var inte ute särskilt länge, en timme kanske. Men det var skönt att få komma ut.

Har duschat och ska nu lägga mig. Måste orka upp, ska med samma buss som jag åkte med till praoen, jobbigt tidigt..

godnatt!

En fin kväll.
fina tjejer.

fin vovve.

msnprat med Sofia

Pratar med Sofia på msn :D

sånt som man bara vet

1 Håll om henne runt midjan
2 Försök verkligen att prata med henne
3 Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4 Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5 Krama henne mjukt
6 Håll om henne nära ditt bröst
7 Skratta med henne
8 Bjud ut henne någonstans
9 Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
10 Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
11 Låt henne sitta i ditt knä
12 När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
13 När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
14 Lek med dina fingrar i hennes hår
15 Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
16 Berätta för henne hur vacker hon är
17 Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
18 Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
19 Berätta att hon är ditt allt BARA om du verkligen menar det
20 Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad

21 Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
22 Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
23 Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
24 Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
25 Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
26 När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
27 Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
28 När andra människor dissar henne, stå upp för henne
29 Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
30 Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
31 Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
32 Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
33 Ta med henne på långa promenader på kvällarna
34 Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
35 Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!

35 saker en tjej vill ha men oftast inte vågar be om
. Killar, livslång läxa.

Mis amigos son fácilmente divertida!

Google översätt till rubrik!

Vaknade klockan elva, syon ringde. Klädde mig, åt och sedan begav jag mig till platsen jag spenderar mest tid, skolan. Hämtade busskortet till imorrn. Ska kolla på ett gymnasium med Sofia, Emma å Frida.

Frasse fick en längre promenad än tänkt, *gott samvete*

Satte igång radion i mitt rum, i köket och i tvrummet *högsta volym*, sjöng falskt och dammsugade huset. Kände att de behövdes, och jag var ju hemma själv så det kändes bra att göra nå nytta.

Sedan kom Kimberley, Oscar å Natacha. Vi gjorde allt å inget. Såg film, fikade, handlade fika, lekte med Frasse (überglad hund) och gjorde nada. Men kul har jag haft, hela dagen. Känner mig riktigt glad!

Tack för att ni gjorde min dag så jävla bra! ♥

kärlek!

"Du snodde min plats!"

Hellu.

Mitt internet har fungerat lite framochtillbaka. Mest tillbaka. Så jag har läst ut en bok (som jag redan läst en gång, men minns den inte bata att den var jättebra. Men denna gång var den inte alls lika bra), sett på 7th Heaven och hackat sallad.

Har varit med Lucas en stund. Såg nån serie på tv å snacka. Fick även veta att Tre kronor vart utklassade av Finland. Följde allt via Aftonbladets sportblad på webben. Det var inte bara en svordom som smög sig ut ur munnen..

Hade iaf jättekul ikväll, kul att hitta på nåt.

Har en jobbig hosta som inte vill sluta irritera mig. Har även träningsvärk. Och ett blåmärke på ett riktigt konstigt ställe på axeln. Svårt att förklara, men vette tusan hur de har hamnat där..
^ klagomål för hela slanten.

Ska nog sova snart. Måste somna tidigare än detta i veckan, annars är jag nog rätt så död på skolan..

hittade denna snygging under sökandet efter en bild!

Elviras dop

Godnatt.

Elviras dop var jättefint. Spelade Teddybjörnen Fredriksson. Lyckades att inte se så nervös ut, älska pokerface! Spelade inte fel, snubblade inte då jag skulle gå fram eller blåsa för långt ner på röret så de tjöt. Det vart lyckat, inte väntat!

Vi åt jättegod mat, och sedan efterrätt. Tårtorna var coola. Melissa ville att vi skulle gå fram först å ta, men jag vill inte vara den som börjar förstöra så fina skapelser. ^^

Jag, Evve, Patrik, Melissa å Ante for å ragga i samhälle. Synd att jag bara träffar Evve å Patrik korta stunder, bara några timmar. I sommar kommer jag, och då stannar jag! ;)

Hann pussa på Elvira, men det var inte mycket. Men, på ett dop är det alla släktingar som ska pussa på hon, och det var måånga släktingar där. Men jag har turen att möjligtvis få rå om henne i sommar, och det vill jag!

När vi kom till Hamn så stannade jag hos Melissa. Då jag landade hemma (det är mitt "andra hem") så blåste all energi bort och jag vart dundertrött. Såg en bit av esc (eurovision song contest), men vart så trött att jag for hem.

Har städat bort i mitt rum, för jag fick lite dåligt samvete, pappa hade renbäddat min säng, och mitt rum såg ut som en walk-in-closet som hade haft ett bombnedslag. Hehe, har inte brytt mig om att plocka undan i veckan..

Ska smörja på mig en ansiktsmask och sedan sova. Imorrn vill jag sova länge, är sjukt trött.
Så, Godnatt.






Visst var de fina tårtor?

morgontrött

godmorgon.

Jag är hur trött som helst. La mig kring halv två igår och vakna för inte så länge sen. (inte frivilligt)

Ska på dop, så jag måste göra mig klar. Elvira ska döpas så vi ska rulla mot Arvidsjaur.

Igår hittade jag ett par jeans, ett linne och säkert nåt mer.
For till Emma. Vi var ute och var med Lucas och Jojje. Det var inte vindstilla igår..
Vi såg oxå en riktigt dålig skräckfilm, nåt med en clown. Den sög verkligen, inget hände..


Fredag den trettonde

Än så länge har inget gått fel.

Istället för att ha otur en dag om året (vi låtsas att det är de) så har jag det alla andra dagar. Vem vet, detta är kanske min lyckodag?

Fick sluta en timme tidigare, sista timmen var dubblematte och matteläraren skulle göra nåt så vi vart lediga! Älska ledighet!

Det är nåt riktigt wierd med min mobil. Skulle ringa mamma, då hon svara hörde hon inte mig, och efter att jag skrikit till hon lägger hon på. Detta upprepades ett par gånger. Nåt är riktigt konstigt med min mobil.. Det måste ligga en förbannelse eller något över mig. Alla mina mobiltelefoner slutar att fungera. Okej, denna är gammal och väl använden, men ändå..

Ska kolla busstider och sedan dra till stan. Ska handla kläder åt mig idag, fast moster ska hålla mig sällskap.
Jag önskar att det kunde sluta blåsa, det blir så kallt..



.. Det är inte bara en oturs dag.. Grattis Evve! ♥

glass med stekt banan

Hej.

Hittade endast en grå/vit kofta på Bikbok. Annars vart det mest att leta kläder till Calle.
Åt middag på en kinaresturang, jättegott!

Vi svängde förbi Kerttula ett tag. Sitter nu och äter glass med stekt banan, det är sjukt gott! Ser samtidigt på hockey-vm, Canada-Ryssland. Fortfarande noll-noll.

Haha det är ungefär lika intressant som fotboll är för mig. Och tro mig, fotboll bryr jag mig inte ett piss om..
Så länge Sverige ligger bra till så är jag nöjd. Att vinna vore ju det bästa.

Jag är jättesugen på att äta surströmming. Fast inte just nu, är rätt så mätt.. ^^

sommar..

glosor till stan

Hola.

Kom hem för ett litet tag sen.
Har gjort lite spanska och engelska glosor. Ska läsa texten sen, då jag har mera tid.

Ska till stan med bror och mor. Måste hitta nåt att ha till dopet.

Höll på frysa armarna av mig idag på gympan. Bara t-shirt i blåsten, inget att rekomendera!

snart får jag träffa denna söta vovve.

äppelskrutt

Min dag har varit rätt så ointressant.

Skola, lite plugg och film.

Så mycket har hänt idag.

Imorrn vill jag på stan å handla nya kläder till dopet, men oxå för att få se lite folk.
Min (extremt dåliga) mobil är på lagning. Igen. För tredje gången. Får dras med den gamla i två till tre veckor till, nåt att se fram emot! ..

Ska sova, skola imorrn.

Nån sa att denna mobil har inte många haft problem med. Min bror fick en svart likdan sådan samtidigt som jag. Han har haft noll problem med den. Och jag, som använder den oftare än toapapper? Har fått lämna in den tre gånger på lagning och har fortfarande inte en hel mobil. Är de bara jag eller har jag otur?


Tur i oturen

Fick sluta tidigare, sjuk lärare!

For hem och skulle öppna dörren så var den låst. Kom då på att bror min hade min nyckel. (slarver som han är har han tappat bort hemnyckeln) Och han skulle sluta typ en timme senare. Så jag for till Lucas. Åkte moppe till Bergsbyn, det var kul. Har aldrig åkt moppe, så det var nå nytt :)

Träffade även på Emma J och Frida i lilla Ursviken.

Fick sitta på trappan ett tag iaf, men de var ju soligt ute..

Har spelat på klarinetten. Försöker lära mig låten som jag ska spela på Elviras dop i helgen. Jag kommer att göra bort mig, spela för fort, sedan för sekigt och byta takt mitt i låten. Göra bort mig totalt. Men jag är inte bäst på att spela klarinett, det är bara kul.

Ikväll ska jag nog bara se på 7th Heaven och uppdatera Bloglovin' sidan. Roligt liv.

Trött Elvira. Så söt!
bild lånad av kusin Anna.

Två inlägg borta med eftermiddagsvinden

Hej.

Jag har skrivit två inlägg sen igår, men de går inte att läsa. Förstår inte vad det är för fel! Hoppas att detta publiceras, för annars blir jag förbannad! En blogg är ju till för att LÄSAS!

Det har vart superväder idag! Säkert kring 22°, och ändå hade jag svarta långbyxor.. Luften var riktigt varm, och solens värme gjorde att jag kunde gå i linne hela dagen utan att frysa, helt underbart!

Visade Oscar vägen till matsalen, och det var fish and chips. Alltså fiskpinnar och "potatisklyftor" och om man ville fick man en strut som man skulle he maten i, som man gör i England (eller vart de nu äter de). 
Jag har varit törstig hela dagen, tur att jag var klok nog att ta med mig en vattenflaska till lunchen.

Då jag kom hem drog jag fram solstolen och lade mig för att sola. Fast de började smått blåsa och solen flyttade sig mer och mer och nu är den bakom granen så jag fick avsluta mitt solande och satte mig här.

Ska bara slappa, har noll läxor! (men den lyckan försvinner nog efter veckans gång..)
Älskade lilla kusin vad jag saknar dig

Edit; då jag publicerade detta inlägg kom mina andra två inlägg fram.. Bugg..?

Mamma: "Du har gjort någonting hela dagen!" Stina: "Min dag började klockan två.."

Godnatt.

Jag har skrev ett inlägg hos Jojje kring fem tiden, men nu ser jag att det inte är publicerat, trots att jag trycker på "Spara & publicera"..
? Man kan då inte läsa inlägget..

Iaf. Efter att Ellen och Jojje pluggat lite, så for jag och Ellen till mig och Jojje åt.
Vi pratade lite, det var typ hundra år sedan jag och Ellen varit med varandra, inte bra..
Sen kom Lucas, och ett litet tag efter de Jojje.

Jag och Ellen kom på att vi inte ätit nån middag och var hungriga. Vi åt varma mackor, gott!
Vi fick för oss att spela kubb, och de var roligt!
Vi hann spela "Med andra ord" oxå. Och armbrytning. Lucas fuskade.. :O

Sen for Lucas hem, å resten av oss for på alba och köpte glass. Fast inte jag. Jag är ganska förvånad över mig själv. I vanliga fall är det jag som skriker om glass, men nu är det jag som säger nej tack? Glass(s)uget kommer väl närmare sommaren då det är varmare än tio grader..

Har duschat en lång dusch, riktigt härligt. Ska nu sova, borde ha lagt mig för länge sen..

Här åt jag upp Jojje.

"Du vet inte vilka mirakel hon kan uträtta med oss tröga!"

Hej.
Ellen kom till mig. Mamma invaderade henne med tusentals frågor om hennes målningar.

Vi ringde till Jojje och han hade so-plugg att uträtta. Så Ellen ryckte in och hjälper honom nu. Eftersom jag går i B och de i A så..

Jag sitter och kollar runt, lyssnar på deras inte-plugg-snack och smsar. Kanske jag ska läsa en sida ur min halvlästa bok?

Eller mysa med (hundvalpen) Ebba.

Ellen hjälper mig alltid med skolarbete om jag ber henne om hjälp. Sist hade jag kemiprov och hon hjälpte mig att få mvg. Innan vi satte oss på Kopparstark så förstod jag inget, men när jag gick därifrån gjorde jag det, tack vare Ellen. Hon har tålamod den tjejen. TACK! ♥

Tjuvlånad av finaste.

Edit; Inlägget skulle ha publicerats kring fem tiden, men tydligen så har det inte gjort det..

det är lätt att klaga

Godmorgon.

Vaknade för ett tag sen. Jag sitter i pyjamas, orkar inte leta mina kläder.
Fick mycket sömn inatt, och det är bra. Då orkar jag nog med (skol)veckan, måndag om jag har tur.

Ellen har plugg och jag är seg.
Har läst ut min bok, men jag vill inte för den är bra. Har en halvläst bok som jag inte orkat läsa ut. Ska kanske göra det. Eller ut i solen. Vet inte.

Jag har en hemsk träningsvärk, fortfarande.

Vill ha sommarlov nununu.

Hatar att tandställningen ska jämt vara i vägen då jag öppnar munnen. Skrot.

Hur lyckas man ha tråkigt med denna pojk?

Godnatt!

Ikväll har jag kommit fram till att Jojje är en dålig förlorare. Inte en liten dålig förlorare, en stor dålig förlorare. Ska inte gå in på detaljer, men vi spelade monopol.. Då han insåg att han inte skulle få Centrum och bygga hus, ville han inte spela längre.

Sen spelade vi kubb, och Jojje brukar inte svära men.. Hahahahhahaha han är för härlig min vän!

Sedan såg vi nå gammalt barnprogram, Världarnas bok. Har sett det för typ hundra år sen, och nu är det tydligen tillbaka på tv. (ja, jag gillar barnprogram)

Ska göra mig redo för natten och sedan sova. Imorrn ska jag vara med bästaste Ellen om allt går som planerat!


En dag med dig är en dag med skratt och skoj.

Booorta

Är hos Jojje nu.
Klarade graderingen! Båda faktiskt. Kändes riktigt skönt, fast jag är trött i kroppen. Gjorde små fyspass efter teknikerna var avklarade.
Nu är de slut med inne träningar! De sug..
Efter graderingen så for jag, Natacha, Kimberley och Jojje till strandpromenaden. Satt där ett tag och tjollra sedan for de hem.
Då jag och Jojje kom hem for vi och handla till middagen. Kände mig lite bortkommen på Ica..
Vi for till Jojje sen, de har skaffat en hund! En sheltie, ser ut som en liten hårboll, hur gullig som helst! Ebba heter hon.
Fick smaka lite mat, och snart ska vi fara hem till mig.
Sheltie^

Slutar man att vara nervös eller blir man bättre på att dölja det?

Godmorgon.
Jag somnade kring elva, och vaknade kring halv nio. Det innebär att jag har fått mycket sömn inatt. Jag var riktigt trött igår, var trött redan kring halv tio, och det är riktigt ovanligt.
Det var extra träning för de högre bälterna efter barnträningen igår. Det var bra, fick gå igenom det en sista gång.
Idag är de gradering och jag har vart ganska så nervös.
Jag ska gradera till blått barnbälte, och orange vuxenbälte. Det är ganska jobbigt att gradera två samtidigt, för jag har lätt att blanda ihop visa tekniker med varandra.
Måste göra mig klar nu. Önska mig lycka till..

magkänsla

En av ledarna känner jag igen, jättemycket.
Men kan inte komma på vart jag har träffat hon. Då jag nämde de för hon sa hon att hon kände igen mig med, menn visste inte vart hon träffat mig. Läskigt dedära.
Har grubblat över det hela veckan, men än har jag ingen lösning. Jobbigt..



slut prao

Hej.
Praoen var ganska chill idag. Först var de en snubbe som snackade om el. Det påminde i lagoma mängder om gårdagens föreläsningar, men han var bra på att snacka. Vi for å kolla på nå minihus (kommer inte på namnet) med el ^^
Sedan gick vi till Campus och fick lyssna på nån professor/doktor som brinner för elforskning. Han och hans grupp utvecklar och forskar kring el, och de har lyckas med vissa saker. Fick titta på labratorumiet (stavning?), inte ett som är kliniskt rent, utan mer som reda i oredan! Hur man nu uttrycker de..

Åt sedan lunch där. Vi gick sen tillbaka till kontoret (enorma huset bredvid Scandic) och lyssnade på en snubbe som kallades Wilma, jepp, en snubbe. Fråga inte..
Han pratade om kommunikation/bredband. Fick kolla på en nod (hette de så?) under biblioteket. Ganska så många kablar..
Sen har vi mest reklekterat om veckan osv. Fick tårta!
Sedan var denna praovecka över. Lite synd, hade gärna lärt mig mer om allt. Det var bara småsmåsmå glimtar av allt som finns inom Skellefteå Kraft som vi fick uppleva. En vecka till hade inte skadat. Är nöjd hur de har varit, trots att det varit mycket sitta still, lyssna och vara uppmärksam.
Jag har lärt mig mycket, och har fått upp ögonen jag annars inte alls skulle brytt mig om. Mycket nyttig vecka. Kanske jag inte börjar jobba där (vem vet?) längre fram, men jag har fått lära mig saker man annars inte får chans till, och det är nog.
Finnfors museum
Mickan trodde han var riktig, men de såg ut som de på långt håll!
Stina - STOLPKLÄTTRAREN
bilder lånade av flintislella. Kika in där!

morgonpigg

Hej.
Kom på att när jag börjar gymnasiet så måste jag troligtvis vakna denna tid varje morgon för att hinna med bussen. (om jag inte väljer en linje som gör att jag måste flytta hemifrån..) Tycker inte om den tanken. Men, alla tankar är inte bara bra.
Vaknade lite tidigare idag så jag hoppas slippa stressa till bussen (som jag gjort varje morgon denna vecka).
Idag ska vi äta lunch på Campus och typ lyssna på några "doktorer" som ska snacka om.. Ehm, ja de vet jag ju inte än.
Slipper iaf skollunch!
älskar bilden, hon ser så trygg ut i famnen.

stressdag och ingentingdag

Hej.
Igår var det en stressig dag. Åkte buss till stan, åkte minibuss till Bureå å kollade på vindkraftverken. Åkte till Finnfors. Kollade på nåt museum och klättrade stolpe. Gick ganska mycket, ont i fötterna. Åkte till stan, stressade till bussen hem. Gick på ica å köpte drickyoghurt (middag), skyndade mig till barnträningen. For hem till mig med Natacha. For på vuxenträningen. Hem, duscha, sova. Min dag var ingen vilodag precis..
Idag då. Missade nästan bussen(bra start på dagen..). Lyssnade på ganska så intressanta föreläsningar, två snubbar kom och pratade om elmontörernas jobb och visade driftbilen. Fick sedan lyssna på en snubbe som snackade om elsäkerhet.
Lunchen blev fil. Hade ganska mycket tid över så jag gick in på stadsbiblioteket och läste. Det var riktigt skönt, var så stillsamt och avkopplade, rekommenderas.
Sedan for vi på teknobalder, trodde de skulle vara roligare, men de hade de nog varit om jag hade haft mina kompisar med mig. Fast vissa saker var riktigt coola.
Efter de slutade vi och jag gick på stan. Köpte ett baslinne och några basgrejor på apoteket. Åt middag på subway, och när jag satt och åt som bäst kom Anders Forsberg (saik's tränare) med sin dotter in. Vart en liten chock för jag har aldrig sett han utan sitt lag.
mötte sedan upp Melissa och mamma, vi köpte Elviras doppresent. Hoppas det blir bra, för jag vart jättenöjd med den!
Hämtade min xperia som vart på lagning i tre veckor. Det roliga var att de hittade inga fel, den är bara uppdaterad, great. *AAAAAAAAAAAAHJÄVLASKITFÖRBANNADEHELVETETSJÄVLASKITBOLAGSSKIT*
Inte alls irriterad..

Ellen ville hitta på något ikväll, men huvudvärken som har hängt fast hela dagen har inte släppt än, och jag är slut.
Ska bara ta det lugnt och slappa ikväll.
finaste bilden på Anders forsberg. ^^
mobilbild från valborgskvällen.

Tack för att du finns.

Ett mils långt inlägg är jobbigt att läsa. Två är bättre.
Idag var vi på studiebesök hos Hedensbyns värmevärk (kraft, nåt). Föreläsningen var.. tråkig. Men rundvisningen var okej. Tur att min höjdskräck har lämnat mig, för annars hade jag kramat en stolpe.
Fick titta hur en ångmaskin fungerade (miniatyr), men jag var så trött (efter föreläsningen) att jag ville bara att de skulle ta slut så jag skulle få gå ut till friska kalla luften. Hur intressant de än var..
Sista timmen fick vi välja vad vi skulle göra, och nästan alla var överens om att pröva gymmet var grejen. Träningsvärk på träningsvärk, älska det. Men det känns bättre nu, för jag älska ha träningsvärk, då vet man att man kämpat på bra.
Min kväll blev genast bättre. Har pratat med en underbar vän under kvällen, och nu ska jag gå å lägga mig å längta till imorrn.
Godnatt.
Ungefär så såg hans ångmaskin ut.
uppe på åttonde våningen.
ute på en läskig höjd. Några fick svindel och vägrade vandra ut på den lilla ytan.
en otroligt massa rör.
utsikt över Skellefteå. Dimma, snö, hagel och mindre vämre gör att jag längtar söderut, eller utanför Nordens gränser.

En föreläsning längre en tio minuter gör mig sömnig, uppskattas inte av alla.

Hej. Igår orkade jag inte blogga.
Hade fyra föreläsningar om värmekraft, vindkraft, vattenkraft å nåt mer som jag inte alls minns. Lärde känna alla och fick kolla runt i kopparbyggnaden. Jag praoar somsagt på Skellefteå Kraft.
Visste inte vad jag gav mig in på då jag valde att praoa där, men det är nog därför jag valde det. Varför välja nåt som jag redan vet vad som ska hända?
Jag har på bara två dagar fått lära mig supermycket. Men att sitta still och lyssna på nåt som inte intresserar mig så mycket gör mig sömnig. Har nickat till under föreläsningarna. Pinsamt, men sant.
Fast sanningen är nog den att eftersom jag inte vet vad jag vill utbilda mig till är det svårt att intressera sig för nåt som egentligen är självklart för mig. Värme, el och allt sådant är en självklar del, men det krävs enormt (förstår ni om jag bara skriver ordet en gång?) mycket jobb som inte märks av.
Jag kanske inte vill utbilda mig (för tillfället) till nåt som har med Skellefteå kraft har att göra, men det har fått mig att inse saker.
Fast veckan är ju inte slut än, tre dagar kvar. De kanske lyckas övertyga mig innan veckas slut.
Vet inte om jag längtar eller om jag helst vill stanna hemma. Imorrn ska vi åka mycket bil. Ska till nå museum, klättra i en stolpe och kolla på nån grej. Tur att jag har min bok.
Under lunchen igår tog jag tillfället i akt och gick in på stadsbiblioteket och lånade ett par böcker. Det är skönt att fly till någon annans liv än mitt eget ett tag. En lättnad faktiskt.
Tänk vad mycket som har hänt sen dess. Hur mycket som har förändrats sen då. Bara några månader, så många år egentligen. Kanske ni förstår, kanske inte. (inte? lär er.)

palt, solbacken och fnitter gör en dag bra.

Jag vaknade nio av att Frasse skällde. Det var Peter och Gabban som kom för att hämta lite saker. Sprang ut i bara pyjamas och morgonfrilla för att pussa på Tyra en sista gång.
När jag gick in igen somna jag om några minuter, men sedan var det att stiga upp. Fast, jag och Melissa låg och snackade tills tio, då steg vi upp. (vi som sagt åt mamma att inte väcka oss före tolv..)
Spelade skip-bo och åt frukost. Spelade de ett tag och sedan ville Melissa helt plötsligt spela Monopol (!!), och jag är alltid med på de! Melissa hade otur och förlorade, hon var söt för hon vart en dålig förlorare, sötis ♥
Vi for till mormor för hon bjöd oss på palt och sedan följde jag och Melissa mamma och moster till Solbacken. Kollade in den nya skoaffären, men hittade inga skor till mig, men däremot ett par foppatofflor till pappa. Blir så arg då han tar mina, han gör de förstora åsså är dom borta då jag ska ha dom. Så nu får han springa i sina egna hur mycket han vill!

Jag och Melissa fick ansiktsmasker av moster. (Tack Biggan!) Så då vi kom hem kletade vi på oss de och under tiden det torkade fixade vi naglarna. Var skönt att få de fixade, behövdes riktigt mycket.
Ska läsa och sedan sova. Blev inte mycket sömn inatt, så de får jag ta igen inatt, förhoppningsvis.
Mammas dator har inte de nyaste bilderna. Min gamla mobil tog riktigt bra bilder, saknar den.

godnatt min sköna katt

Godmorgon. Godnatt. Hej. Då.
Min valborgs har vart lugn. Peter, Gabban, Biggan, mormor, Tyra och familjen åt grillat med potatisgratäng till middag.
Jag tog Tyra och vagnen och gick till Melissa så hennes familj fick träffa henne.
Melissa följde med hem och vi lekte med Tyra. Sen spelade vi kubb med grannarna, tjejerna förlorade..
Vi var med Nova heöa kkvällen. Gick å köpte godis, byggde ihop en kinder-leksak och spelade skip-bo. Smällare fanns oxå med i bilden. De var bäst då de var mörkt, annars var de bara irriterande ljud.. ^^
Gästerna for för ett tag sen (ramlade in några till under kvällen) och jag å Melissa ska snacka skit och SEN sova. Pigg imorrn alltså..