jag är förvånad

HELT FANTASTISKT! Jag kan nästan, (en eller två som jag inte kan) bara nästan alla städer i Europa! Alltså jag är förvånad och fattar inte hur jag kan ha lärt mig dom.

Tillexempel sa jag till mamma att Benedita var i Portugal, eftersom jag trodde att Portugal var Brasiliens nånting, eftersom hon pratar portugisiska. Mamma tyckte jag var helknäpp, eftersom Brasilien ligger i en annan kontinent. Som ni ser har jag MYCKET kvar att lära om geografin, världen, språken och ja, typ allt.

Ska snart på hockey på ladan! yää!
Med Frida och Sofia :D

puss

När du en gång rört vid mitt hjärta, kan jag aldrig släppa dig.

du såg med slutna ögon, men nu ser du, som jag.

Idag har det bara vart två saker i mitt huvud. (onämnbart).. och geografiprovet.
Vi hade provet sista lektionen, inte så bra för de andra lektionerna, då man bara har helt andra saker i huvudet än ämnet. ^^

Provet gick bra, hoppas jag. Men jag (och några till) hann inte skriva klart, så på torsdag blir det att skriva två prov, ojojoj..
Fast det "braiga" är att vi fick använda våra böcker, anteckningar och allt som vi pluggat med till provet. Inte som  vanliga prov! Så jävla skönt.

Nu måste jag fokusera på vart huvudstäderna till Europas länder heter och ligger.


Ikväll blir det att plugga, så jag slipper hoppa över träningarna på onsdag, för vi har gradering på lördag! Måste finslipa allt, verkligen på barnträningen. Eftersom jag ska gradera med så små är det ganska svårt att lära sig nåt, då man måste fokusera på att lära dem. Och då blir det tjoller osv.. Gaah, har inte nog med tid!

Ikväll gäller det, SAIK - Modo! Hemmamatch, och jag vet inte om jag ska fara eller inte.. Måste verkligen plugga, men jag vill verkligen fara oxå..
INTE NOG MED TID!

puss

jepp, du ser rätt. FARMVILLE! Jag har blivit nörd, jag med. Har nyligen börjat med de, typ förra veckan nångång.

lycka för mig

Hoj.

Bakandet var roligt. Vi var fem stycken som bakade, en som kom senare, och på 40 minuter lyckades vi (med mamma och Lotta, Adams mamma) åstadskomma med fyra olika sorters godsaker. Pepparkakor, kolakakor, syltgrottor och Silviakaka (nåt gott med glasyr på). Föräldrarna vart ganska förvånade över hur mycket vi hunnit baka på så kort tid, men jag kallar det sammarbete!

Det hade inte skadat med fler som varit där och bakat, men det var okej.
Vi (läs: föräldrarna) kom fram till ganska mycket. Snart rasslar det till i klasskassan och då har vi bra mycket pengar!
Vi tjänade ganska mycket pengar för fikat, med tanke på det vi kunnat ge gratis till dem, smart tänkt där!

Efter föräldramötet for jag till träningen. Kom sent, men bättre sent än aldrig! Det var bara tre där + Nicke (tränaren), så det var inte stor grupp! Kan alla tekniker nu inför gradering, känns skönt. Kanske är lite osäker på nån, men de fixar jag senare.

Fullspäckat schema i veckan = trött Stina!

Imorrn, hockey eller plugg?


vill ha sommar. Inte -15° och rysskyla.

att ställa upp

Hej.

Idag var det en aning ovanligare morgon. Först tandläkaren, sedan till Frälsis och spela klarinett, twice.
Det gick bra, men jag hade hellre haft spanska ..

Idag ska det vara föräldra möte, och då ska klassen baka så föräldrarna kan köpa fika och på sätt tjäna lite pengar till klasskassan. Det roliga är att vi är ungefär 22 stycken i klassen och 5 stycken kommer och bakar. (vi ska göra annat, som att bestämma vart vi ska fara med klassen osv) Stort engagemang va? Nej, verkligen inte.

Okej, man har träning.
Okej, man har prov.
Okej, man har annat för sig.


MEN. Det gäller att prioritera.


geografi, vilket straff

Vaknade halv tio. Duschade. For till kyrkan med mamma, satt i kyrkbänken i ca två timmar. Efter gudstjänsten (som firade att det är första advent så de var mycket sång osv, mycket bättre än vanliga gudstjänster, men längre) fikade vi smörgåstårta och sedan for vi hem. Skottade en halvtimme.

Mamma och pappa har satt upp (med instruktioner från mig) saker på min vägg. En anslagstavla, en slags hylla, och två ljusstakar. TACK!

Nu ska jag plugga geografi. Vilket straff.
Jag kan vart Europas länder ligger, men städerna? Lite svårare..



Kan påminna er om att om 9 dagar, då smäller det. Då var det 14 år sedan jag öppnade ögonen till denna jord.

förj'vligt

SAIK - HV71, 1 - 4.

HV71 var riktigt vinstinriktade i kvällens match och SAIK presterade mindre bra ikväll, vilket innebar att de förlorade.

Egentligen ska man tro på alla i laget, men jag gillar inte #30 Joacim Eriksson som målvakt. Han har släppt in många mål de senaste matcherna, det kan ju iofs bero på att laget har en mindre bra match, och låter motsåndarlaget komma förbi, men nej, jag gillar #1 Andreas Hadelöv bättre.

Timrå - Luleå. 1 - 4. Vilket innebar att Skellefteå åkte ned och Luleå upp i tabellen. Nu ligger de före och de har spelat en match mindre än SAIK.

MEN. Vi ska ta igen det, och ta hela skiten. Så blir det, jag lovar.


när ingen trodde på er, stod vi och stöttade er.

Alltså kolla fröjden!

De ligger etta! Men då har ju Luleå spelat en match mindre, men vi kommer att hålla ettan. Måste. Måste. Måste.

Påtal om inget. Jag ska till folkan och se hockey med Sofia och Frida. ♥

it's all right

Jag har nu sovit tolv timmar. Alltså snacka skönt! Utvliad och allt. Kände att det behövdes inför nästa skolvecka, för det blir inte mycket sömn då, två prov (som vi vet om), och läxa och träning och allt vad som heter Stinas vardag.

Igår följde vi Kerttula hem, var där en timme kanske, och sedan for vi (jag, pappa, Frasse) hem i snöstormen.
Jag somnade ganska direkt, efter att jag lagt ifrån mig boken.

Idag vaknade jag halv ett av att mamma och Frasse väckte mig (Frasse som hoppar upp i sängen och Mamma som börjar prata), men tur det! Annars hade jag nog sovit bort hela dagen, vilket inte är okej..

Idag är det match SAIK - HV71, borta. Klockan fyra! Vet inte om jag ska se hos nån ägare av kanalen (som vi inte är) eller på folkan.

Nu ska jag fortsätta med att förbättra min farm (älskar farmville! gör ni inte de, håll tyst.), fast jag borde plugga till proven..

puss

Vill ha!

Vilken färg är tuffast?

"fångad av en snöstorm"

Snöstorm. Snöstorm. Snöstorm. Fattar ni nu att det är snöstorm? Absolut snöstorm.

När jag kom hem efter skolan var gick jag en kvarts promenad med Frasse, sedan började jag skotta gården. (vår gård är inte stor, men när det kommer till skottning, oj så stor den är, typ enorm!) Pappa kom ut och vi skottade halva gården var ungefär.
Calle gick ut med Frasse, en längre promenad och vi fortsatte skotta. Tur att det är lätt snö, annars hade de inte vart kul..

Pappa sa just att jag skottade i en och en halv timme, oj! Trodde inte att de blev så länge.. Kan tala om för er att det känns såhär efteråt, TRÄNINGSVÄRK! Är jättetrött nu, kanske för att jag for och tränade (jujutsu) i en timme en och en halv timme efter jag kommit in från skottningen. Alltså nu vill jag bara sova!

Meeen, vi har ju främmen! Melissa, Lucas, Matheus och Mika är här. De har ätit middag och vi ska typ göra nåt.

puss


lite tid över

Hej.

Jag har verkligen inte haft mycket tid att sitta vid datorn den senaste tiden - skola, plugg, kompisar, träning, hockey match name it!

Jag har inte startat datorn på ungefär en och en halv dag, ojojoj Stina, börjar du bli social?

Idag var det hockeymatch mot Brynäs. De krossade dom med 4 - 2 ! SAIK ♥
Detta innebar att de tog tabellettan från Luleå som hamnade tvåa och förlorade med 0 - 3 mot Färjestad! Så jävla skönt alltså.

Jag har utslag över hela kroppen och kan inte sova. Det kliar och är varmt, åååh, hatar mina utslag! Får dom typ varje kväll nu, VARFÖR?!

Det har vart snöstorm (bokstavligen, snön har fallit konstant sen imorse och kanske natten som var. Det har blåst och vart förjävligt kallt.) hela dagen. Inte roligt väder, dessutom måste jag ha mina vinterskor imorrn, alltså klumpar till skor!

puss


Lågan slocknar aldrig

Hej.

Det har varit en galet kall dag. Både ute och inne - trots att jag har långkalsonger!
Har suttit och frysit i klassrummen, sökt varma element och haft svårt att koncentrera mig. DET BORDE INTE FÅ VARA SÅ KALLT I SKOLAN!
Endel fick sitta med jackan i klassrummen, vinterjacka inomhus, låter inte det sådär lite fel?
Hoppas att de fixar detta snarast.

Ska på folkan ikväll, hockey med Frida! Dom spelar mot Modo. Hoppas de tar denna vinst, gör de de så tror jag (inte säkert) att de går om Luleå och är ledare i elitserien. HOPPAS!

Nu måste jag plugga. Engelska glosor. Spanska glosor. Geografi. Fuck.

puss


svartmålad

Idag är det måndag. Var, är?
Det innebär, gympa, balett, jujutsu = trött stina.

Jag tänkte inte att det var måndag på morgonen, trött som jag var, så jag drog på mig mascara, och efter en träningsdag som denna så är det svart runt ögonen vilket resulterar en trött stina som ser jättetrött ut.

Varje måndag får jag träningsvärk någonstans. Alltid nånstans. ÄLSKA MÅNDAGAR!

Men eftersom det är ganska tajt om tid så hinner jag aldrig sitta vid datorn, bara på kvällen då jag borde sova..

Vilket är nu.

puss


sova ♥

Hej.

Igår var jag ju somsagt borta och åt middag. Jag och Ellen gjorde inte mycket. Spelade tvspel, satt vid datorn. Typ var en zooooombie hela dagen, sov så lite, somna så sent.

Just innan ett tiden for jag, Ellen och Melissa till Kopparstark och fikade. Det var afternoon tea party. Mysigt! Sen for jag till mormor och åt middag.

För att sedan fara till Janne och Marianne och se SAIK - AIK Solna. Skitdomaren Sören Persson dömde bort ett mål för SAIK, när alla förutom SP och måldomaren såg att det var mål. Till och med kommentatorn sa, Jag förstår inte varför de tvekade, det blev ju mål. Vi tittade om och om igen på målet, och var mer säker varje gång. Men när domaren har bestämt sig går det inte att ändra på.

Varje gång Sören Persson dömer när Skellefteå AIK spelar, förlorar dom.

2 - 4 till AIK Solna. Bortamatch.

Nu ska jag soooova.

qute kitty

puss (på dig)

Which make you cool

Hoj.

Här har ni Stina. Daradamdamdamdaaaaaa!

Hej trötta Stina. HEÉEEJ!

Ellen is here, and we have just watched Juno. It's a good movie, I like Juno, she's cool, and I fancy her stile.
Bra english, jag vet.

Hon ska sleepa här, sådetså.

På träningen var jag svettig innan den började, jag lekte med småbarnen som en töntig fjant, men oj vad skoj de var! Älskar att busa med småbarn och ha dom på ryggen, flyga flygplan, höra de skratta, alltså jag älskar småbarn, de säger vad de tycker och punkt slut, dom är som dom är, gömmer sig inte utan leker utan att tänka på vad andra tycker. Så borde alla bete sig.

cool snubbe.

Tack Ellen för att du visade honom!


Höga och snabba, korta och fina.

Hej.

Det har hart en ganska så slapp skoldag. På svenskan ska vi somsagt skriva en novell, sen på engelskan såg vi på en 15 minutersfilm, sen lunch, matte en timme, spela kort resten av dubbel timmen som vi fick sluta tidigt ifrån.

Verkligen inte ansträngande..

I helgen händer det inte mycket. Kommer att ha för mycket tid, för lite att göra. Alltså åh.

Hade tänkt sova över hos Melissa på lördag, men hon gick hem från skolan idag, så de sket sig. Dumma feber.
Blir att fara till mamma och pappas kompis på fredag då vi är ditbjudna. Men vad ska jag göra resten av helgen? Jujutsu ikväll, en timme, men sendå? .. INGET ATT SE FRAMEMOT!

Hejdeppinlägg.



Vinst x2

På ladan träffade jag Sofia, Frida, Jennifer, Sanna, Sofie, Lina och Lina :)

Det var en riktigt, riktigt spännande match med många målchanser från AIK's sida. Snyggt mål i sista minuten, öppen kasse!
Det slutade med 4 - 1, skönt. Speciellt eftersom LULEÅ (HATA LULEÅ) förlorade hemma! Snart tar vi första platsen, var beredda.

Jag ska sova nu.

Rolig dag imorrn väntar.

puss

Lilla Stina gillade även då att ta egopix, nyklippt som jag var.

(mina inlägg blir kortare och kortare, mindre intressantare och tråkigare..)

kalla kårar

Jag lovar och svär, detta hände.

Det är säkert inget som intresserar er, elle ni tycker är intressant, men ni är inte tvingade att läsa.


Jag satt här, precis där jag sitter nu, och skrev in glosor på glosboken (som förövrigt är en jättebra sida att öva glosor), sjöng (falskt) till mitt nya tidsfördriv, Bon jovi. Då min engelska bok plötsigt rörde på sig, helt allvarligt. Jag hörde svagt, men jag hörde ljudet av när man drar en blöt socka på ett golv, fast via boken. Alltså jag fick kalla kårar, och fick en känsla av att jag inte var själv i rummet, trots att jag var det. Totalt säker.

inte så farligt spöke, men jag svär, detta var något riktigt.

Utvecklingssamtal

Idag var det inte så jobbig skoldag.

Först geografi på up:n, matte, biologi, bad --> livräddning + 6 längder, lunch, bio. Helt okej alltså. Man blev ganska tagen av filmen, Sebbe. Men det hemska är att detta existerar i verkligheten, fast det inte syns på alla..

Nu har jag utvecklingssamtal, sedan blir det hockey på ladan! Ska dit med Sofia och Frida, kanske nån mer :D


Like always

Idag har det varit en jobbig dag, till en början.
På svenskan ska vi skriva en novell kind of, om våld. Sålänge det handlar om våld så är det bra. Alltså man funderar ju hur läraren tänker ^^

Slutpratat om skolan.
Efter detjagintefårnämna så for jag och Ellen casa de mi and gjorde not so mycket. (ja, jag gillar att blanda språk) Skyndade oss till min träning, och hann precis (läs: missade meditationen).

Jag lärde Ellen att sticka idag! Fast hon kunde de typ redan, hon var duktig..
Hon satt och stickade under träningen, gulligt!

Ska sova nu, är sooooo tired!

puss

Linnéa sommaren 2009♥

I was born to be Your

Som ni kanske förstått var jag med Emma och Jojje idag.

Efter att de for hem, for jag till folkan och såg hockey med Sofia och Frida. SAIK - Frölunda. 3 - 0!! Fast egentligen fyra mål, i sista sekunden (bokstavligt talat), men det dömdes bort. Menmen, det innebar 3 poäng i tabellen, eftersom Joacim Eriksson höll nollan hela matchen. Bra för hans siffror!

Nu ska jag sova. Måste vara pigg imorrn, rektorn ska vara med på svenska lektionen (fråga mig inte varför), så jag måste uppföra mig så normalt det går. (hoppashoppashoppas)

puss

suddig bild.

waiting on the world

EMMA IS HERE!
Nu sitter jag hos stina och gör ingenting. Eller jo, jag skriver ju, mohaha.
Stina trodde att jag skulle kolla på hennes privata blogg, det är elakt. Och jag är ju snäll.
Jojje var här. Det var trevligt. Även om vi inte gjorde nånting men:

Goda vänner kan göra allting tillsammans, men bara de bästa vänner kan göra ingenting tillsammans.

A.A. Milne (1882-1956)

Det stämmer bra. Hittade denna på moas blogg.

Stina har gjort en önskelista som förmodligen kommer i nästa inlägg.

BIG FAT LÄNK TILL MEEEEJ!! ;D

HEJDÅ ALLA STINAS LÄSARE☺


I'll be there for you, sweetie

Skola idag. Som vanligt.

Fick veta matteprovet idag, alltså snacka glad min jag hade, fick 24/28 - VG!!!! Alltså oj, jag är jättelycklig, oroade mig helt i onödan, eller nä, men nu känns de som de. Hade jag fått IG, alltså jag vet inte vad jag skulle ha tagit mig till..
'
Ska på balett snart. Egentligen börjar de om en timme, men enda skjutsen dit går om tio minuter..
Har ingen skjuts hem i tid, så jag hinner inte på Jujutsun, vilket suger. Har ju längtat..
Men måste på dansen, så jag tar igen de jag missade i lördags, då jag var i Luleå. För trots allt är det Jujutsu 4ggr/vecka, barn och vuxen då.

Menmen..

puss

Frasse som liten och Emma.

Farsdag

Älskar dig pappa.

Bästa pappan, för du är min pappa.


Hejdå Luleå, Hej Hem.

Luleålägret var riktigt roligt.

Eftersom jag åkte buss så kom jag typ en halvtimme efter att de börjat träna, pinsamt, men inte mitt fel.
Vi tränade från 10 - 12.30, lunch på Sub & co (en sämre kopia av Subway), träning till fyra tiden. Åkte till en annan träningshall, packade upp sovgrejor i en blivande Dojo (på japanska, träningslokal, slarvigt översatt). Åt middag kring nio, halv tio.

När vi kom tebax till den blivande Dojon chilla vi. Spelade kort, undersökte den enorma träningshallen, och hade de trevligt. Jätteroligt. Jag ångrar inte en sekund att jag följde med, i sista minuten. (in my way, doing everything at the last minute)

Vaknade kring åtta idag, jättetrött och inte alls lika pepp på träna som jag borde vara.  Kring tio började träningen igen. Denna dag var det självförsvar mot knivattacker, de var svåra. Även annat, men de är svårt att förklara.

Har vart hemma i ungefär två timmar nu. Så fort jag kom hem åt vi en supergod middag. Gav pappa presenter, och hade de trevligt.

Ska nu göra spanska glosorna, kolla igenom de sista på engelskan och bara ta det lungt. Blir en tidig kväll. Ska verkligen försöka, behövs verkligen sömn i denna kropp..

puss

sommar..

för lite sömn

Emma och Jojje for kring halv elva. Tänkte att jag skulle somna efter de farit, men jag glömde tänka på att jag är en virrpanna och det finns bara flextider för mig.

Är nu klarpackad inför imorrn. 3.10 h i en buss. Alldeles jättetråkigt.
Ska sova nu. Kommer att vakna kring fem typ, så jaa, jag kommer att få liiiite sömn. Inte bra..

puss

kommer hem på söndag, så av mig hör ni inget i helgen. om ni inte smsar såklart, gör de!


hudcancer ♥

Emma och Jojje är här. Vi eeh, kom nyss in. Var och lämnade min packning, de blev faktiskt bara två små väskor och en sovsäck. Bara. Emma hjälpte mig, hon sa stopp när de blev onödiga saker som packades. ^^

när vi såg på Idol fick Emma för sig att rita på mig, de blev Stina ♥ hudcancer. Sen ritade hon ett kylskåp på min fot, ännu bättre ^^

Imorrn ska jag på läger med Jujutsun. Yää! Fast jag måste åka buss.. Försen att anmäla mig, fulla bilar. Buss, ensam, tre timmar. Great..

Meeen, jag längtar, för de är braiga människor med! :D

Nu ska jag stoppa Emma och Jojje för att.. fara hem. De tycker säkert att jag är jättetråkig som bara sitter vi datorn.



Oj vad humöret sjunker och stiger

Hej.

Inatt hade jag mardrömmar. Fick lite ångest över matteprovet idag innan jag skulle lägga mig, och sen vakna jag mitt i natten och kunde inte somna om. + allt de fick jag utslag som bara kliade och kliade, tog en tablett och det tar ungefär en timme för den att börja verka, så jag var i bristningspunkten inatt. Somnade om tillslut, efter att tagit en alvedon.

Känner mig bättre till mods nu, när matteprovet är över. Jag gjorde några på del 3 och man kan ju abra hoppas på det bästa.
Trodde att jag skulle må skit idag på skolan, men när jag skrattade gjorde jag med för att jag var glad. Jag älskar mina vänner. ♥

Ska möta Natacha med snart. Vi ska ut med hundarna innan träningen. Ska packa allt nu, så det bara är att fara sen.

Ska vara med Emma sen.

puss


Vad man kan hitta på Youtube..

Sökte på "Stina" på youtube, titta vad jag hittade. ^^

sö söt! hahaha

MATTEPROV

Har matteprov imorrn. Är så galet nervös.
Har ont i magen. Varför? Jag kan inte allt vi ska ha i prov. Att plugga till hemma är inte så lätt..

Paue följde mig hem efter skolan. Vi har mer eller mindre pluggat sen vi kom hem.
Faaast, eftersom jag inte varit med henne sen urminnes tider, så vart de ganska mycket skitsnack. Älskar flickan.

Hon for på kåken för ett tag sen, så nu vart jag lämnad ensam. Alltså åååh, kommer att faila på matteprovet. Som en vän sa, antingen så går det bra eller dåligt. Jepp, de gör det. Men det dåliga är ju inge bra, så jaa..

puss

vet inte vem hon i mitten är, men #7 David Rudblad <-- #91 Yared Hagos -->

blickarna som bränner

Tja!

Jobbig dag idag. (alla dagar är det, om man tittar bakåt i bloggen..a) Missade siata lektionen och for på konfa istället. Taxin kom tio minuter sent och for fem minuter senare.

Satt och lyssnade på en gubbe som snackade om nåt. Lyssnade inte så mycket.. Men seriöst. Sitta i en timme i en kyrka och lyssna på tråkigt snack är inte kul. Fram och tbax i psalmboken. Sjunga och sitta, sjunga och stå. Alltså tråkigt värre..
Nästa konfa blir roligare, det lovade Lars (ledaren). Hoppas han håller det då!

Sen släppte taxin av mig vid en korsning, jag fick halvspringa hem i snöstormen. Byta om på  en halv minut (läs: 3 minuter), panik leta plånboken och sedan racea till bilen. Kom sent till träningen, igen! Har hela tiden nåt som krockar med träningarna, intekul.

Efter barnträningen så for jag, Natacha och Kimberley till Kopparstark och fickade. Ester kom senare. Vi satt där och fikade ett bra tag, tills det blev dags att fara till vuxenträningen.

Den var jobbig, vi hade (m)fysringen, en ring som man inte ser fram emot. Magmuskler och annat tränas, jobbigt.. Fast det var ju såklart roligt!

Är så trött, darrar i hela kroppen. Jag behöver sooooova..

puss

snodde Jojje's glasögon, passar inte i dem. ^^

så ovanligt

Är med Jojje och Emma.

Har fått lite mattehjälp av emmathemattesnill, men jag et inte hur mycket mer jag kan än innan jag for hit. Jag har problemas med the math.

Prov på fredag. inteokej.

Längtar till imorrn. Då blir det att träna, yää :D

Nu ska jag hitta på nåt med jojjemma.

Ska CYKLA hem i SNÖSTORMen !!!

puss

JOJJE

EMMA

"Får se vad framtiden har att erbjuda"

Hej.

Skolan idag var jobbig. Var trött som bara den, och ont i ryggen har jag också.

Idag är det inget speciellt som händer, antar jag. Plugga matte, leta hörlurar, osv.. Om nån inte förstås inte vill vara med mig? :D

Har ont i nedre delen av ryggen, och längst upp på höger arm, lite i vänster också. Lite läskigt att jag och Frida har ont på exakt samma ställen..



Söta valpen Vilda.






Så sant, så sant.

stressa hit och dit.

Hej.

Första skoldagen efter lovet. Vanlig skoldag.

Det är kallt som attans! Tur man har cykel så man snabbt hinner hem.

Jag ska på balett, men för att komma dit utan att åka buss, åker jag med mamma, tidigare än vad man ska.
Sen blir det snabbt till Jujutsun, yää! Har längtat hur mycket som helst..

puss

Älskar lillebror.♥

Galet.

Igår förloade SAIK mot Djurgården. 4 - 5. Men vi tar igen det. Glad är jag som for på matchen, för jag saknade det.


Idag for jag och Jojje på gudstjänst i kyrkan. Jag tog Nattvarden, men värgade att dricka, för tänk vad äckligt, typ alla andra drack, och jag var nästan sist, ska jag dricka deras dreggel då? nejverkligeninte. Doppade brödet och tackochbock.

Efter kyrkan for jag, Arvid och Jojje till mig. Fikade, sedan for vi till Jojje, for till Ellen och sedan var vi ute ett tag. Alttsomallt var vi ute typ 1.½ timme, Frasse fick en lång promenad, han var glad och busig som bara den!

Sen for jag och Jojje hem till mig, åt nudlar och sedan for jag, Arvid, Jojje och Ellen till Bodaborg! Vi var där i ca 4.½ timme, och klarade alla förutom tredje banan i Highway, som var trasig eller nåt. För inget lag klarade den, och vi försökte alla möjliga grejor, men de funkade inte! Typ glapp nånstans, det är det alltid i nån bana när jag är där..

Jag är galet trött. Och ska bara göra mig klar, sedan sova direkt!
Imorrn blir det jobbigt, gympa, dans, jujutsu. Fullspäckat schema och en jobbig hosta, vet inte hur bra de går ihop..

puss
källa: fridaba.blogg.se

Från vänster: #7 David Rundblad, Sofia, Frida, Stina, #91 Yared Hagos

Piteå

Nu befinner jag mig i Piteå.

Vi åkte bil heeeeeeeeeela dagen. Några stopp, men inte långa. Det kändes som vi åkte 20 km/h hela vägen, för oj vad sekigt det gick!

Väl framme for vi och handla middag. Tacos blev det. Sen vart det att sätta sig i soffan och se Idol med skumtomtar, chips och nötter och julmust! Myyys.

Vi  (jag, Maggan, Ida, Idas kille Erik.) la oss kring sent och vaknade för en timme sen.
Det var egentligen tänkt att jag och Maggan skulle bussa hem på morgonen, men då bestämde sig Ida och Erik att fara å se SAIK - Djurgården i Skellefteå :D Så då åker vi med dem ned, och sedan sätter vi Maggan på bussen ikväll, perfekt!

Ikväll blir det att se på match, yää :D

puss


Första skottningen!

Har hunnit skotta Ida's uppfart, med hjälp av Magans hjälp. Sen har Ida packat, så vi är nu klara för att resa mot kusten, som Ida säger.
Första skottningen då, hehe, känns ganska bra att ha skotta första gången nu, i November! Hemma är det väl knappast nå snö, så de blir väl inte att skotta där på länge, I guess.

Blir att vakna tidigt imorrn, kring halv åtta, åtta. Eller tidigare om nån annan än jag får bestämma.. ^^
Ida, jag och Maggan drar till Arvidsjaur imorrn, sedan lämnar vi av Maggan, gör några ärenden i Arvidsjaur och sedan forstätter vidare till Piteå. Himla mycket man hinner på en dag!

Stannar nog i Piteå hos Ida och Erik tills lördag, för det är ju hockey på lördag!!! Den är ju ett måste, har ju missat så många matcher.. Eller ja, inte så jättemånga, kanske en eller två, men ändå, det är för mycket!

Innan middagen så tränade jag och Ida somsagt. Styrketränig, det var skänt. Är fortfarande trött i armarna, bröstparitet och axlarna, men de funkar, jag får ju muskler av de! Yää! :D

Nu ska vi spela en sista Rita och gissa omgång, sedan blir det sängen. Skönt att få sova.

Hoppas att det trillar in några sms i inkorgen.


borta bra, men hemma bäst.

Hej.

Promenaden var jätteskön. Att traska i mer eller mindre skogen med två hundar och fina människor och bra väder är inte att tacka nej till!

Sen har vi slöat lite, vart hemma hos Ida och stökat och småpratat lite.
Ganska så allmänt skönt. Att slappa men samtidigt ha de trevligt.

Kommer att missa Jujutsuträningen imorrn.. Hinner inte hem innan träningen, och att jag måste ta det lungt så förkylningen försvinner så jag kan fortsätta sporta i normal takt igen.

Innan middagen idag ska jag och Ida träna. Själv ska jag mest använda hantlarna, endast styrketräna, ingen kondition. Annars ger det inget att jag hoppar över träningen imorrn.

Men oj vad jag saknar att träna! Vill på träningen imorrn, supermycket, meen ....

Saknar allt där hemma. Det är skönt att vara borta ett tag, men att komma hem, inget klår det. Somsagt, borta bra, hemma bäst.

puss


kan inte ladda upp nån bild..

Att vandra.

Hej.

La mig ganska sent igår. Vaknade kring 11. Gode trött jag är! Meeen. Vi  åt en fantastiskt god räksoppa till lunch, inget att tacka nej till!

Snart ska jag Ida och Maggan ut med hundarna, skönt med en promenad. Det är så fint väder ute, snön ligger på grenarna och glänser, solen ligger på halvlur och det är bra temp ute. Perfekt!

jag går får fort.



puss




Du förstår mig.

Att basta var hur skönt som helst! Julmust till de, alltså det var verkligen mys!

När Maggan gick och duscha så vart det ensamt. Man fick sitta där och tänka (pådig) för sig själv ett tag. Det var skönt att vara själv, att ha det tyst och kunna fundera.

Det var riktigt skönt att basta, har redan sagt det en gång, men alltså snacka avslappnande det var!
Hör och häpna
, men jag tror min förkylning blev bättre av att basta! :O

Roger har nu farit hem (han ska jobba imorrn) och nu hör jag Ida kommer. Vi ska säkert spela Yatzy eller nåt.

Fick en trötthetsvåg över mig nu, kommer säkert att somna på bordet!

Nä, men så länger mina vänner är sociala så är jag vaken.

puss

älska.

Det kanske blir som jag velat.

Hej.

Vi har varit å handla nu. SJälv köpte jag att en Ben & Jerry's - Cookie Dough.
Jag och Maggan (eller mest jag) håller på att elda i bastun så vi kan basta ikväll!

Vi ska äta blodpalt och renkött till middag. Sen basta och kanske se nån film.
Det blir myskväll. Älskar myskvällar. Älskar dig.

Det är massvis med snö här i Arjeplog. Önskar de vore lika mycket snö i vårt lilla samhälle.

Jag saknar mina vänner. Min vän.

Maggan. ♥

trött stina

Hej.

Sov mest hela natten. Inte så mycket till sällskap för Moster inte. Ska jag jobba med detta måste jag nog lära mig att vara vaken, försökte att inte somna, meeeen de gick inte..

Men jag är ändå trött. Vaknade prick halv tolv och kunde inte somna om.

Nu ska vi hämta maggan på bussen och sen göra nåt vettigt.

puss

jag är en kusin rikare

GRATTIS! Idag klockan 7.45 fick jag en kusin! En flicka! Min morbror och hans fru nere i Skåne. GRATTIS!

Synd bara att jag inte kan träffa dem. De bor så himla långt nere att det borde vara förbjudet att flytta så långt från släkten! Saknar er.


jobba natt

Vaknade kring två, gjorde oss klara sedan vid fyra gick jag moster och Dolly 4 km's lång promenad. Så skönt!! TRött nu.

HAr ätit middag hos mosters gubbe och ska nu till hennes jobb.

Imorrn kommer Maggan! :D

Nu har vi lite bråttom.


puss

älskar dig.

Den som väntar på nåt gott väntar aldrig förlänge.

Hej.

Det enda intressanta som hänt idag var när jag bytte buss i Arvidsjaur. Så kul va?

Tur att jag har vänner som vet vad att vara social är.

Har vart ganska känslosam idag, hormonerna har väl ett finger med i spelet xD
Kom "hem" runt halv sex, Moster hämtade mig på bstn. Vi for till Ica, handlade middag och for hem och gjorde god middag. Nu har vi ätit och Mosters gubbe kom hit, Roger, och nu sitter de å dricker kaffe.

Själv hatar jag kaffe, så jag drog mig tbax och tog tillfället i akt att skriva här lite.

Ska följa Moster till jobbet. Vill inte sova här själv, så jag får som tur följa med dit! Hon börja snart, så vi ska snart fara.





Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.
Jag har gråtit många gånger, men aldrig av lycka. Nu har man prövat det med.

Största leendet

Hej.

Vaknade precis, och jag var så himla lycklig när jag vaknade! (trots att alarmet ringde) Har haft ett leende på läpparna hela morgonen.

Inatt innan jag la mej fixade jag i mitt rum, så nu är det mesta klart. Ska bara trycka ned det sista och sedan är det bara att vänta på att tiden ska gå snabbt.

Eftersom jag är en sån snäll storasyster, så ska jag låna ut min dator till lillebror i veckan. Han har sin på lagning och jag har mer eller mindre användning för i Arjeplog, för jag ska ju vara social med moster å kusin å alle de andre där borta!

Idag blir det att åka buss hela dagen, sen när jag kommer till Arjeplog ska jag väl äta nåt och sen ser vi väl.
Men vänta er sämre uppdatering, eftersom jag ska vara mindre datanörd, mer social i veckan ;)

källa: http://gicki.blogg.se

all the time


hejjagheterstina och jag har en full resväska med vinterkläder och vinterskor.





Jag kan inte låta bli. Tankarna är alltid åt ditt håll. Missar hela tiden vad nån säger. Hela tiden Du i tankarna.






Hela tiden
nu. Varje sekund. Galna tankar. Fjärilar i magen. Galna lyckligdanser. Stora leender. Allt dedär, pågrund av dig. Hela tiden. Aldrig som förut. Så galet att de kan bli så, men jag älskar det.



Linneas House

Hej.

Jag kom i tid till Linnea. Jag och Ellen. Helt fantastiskt! Jag kommer ALLTID försent, hur jag lyckas komma i tid idag, det är ett mirakel!

Det var jättekul hos Linnea. Vi åt tacos, spelade spel, (charader, alias osv) såg på film och tog massvis med kort. Men de korten har Frida.
Vi såg filmen Kick-Ass. Den var typ bra. Man skratta åt den, de var lite kärlek i den och döda människorgrejs, så den borde passa för de flesta smaker. Kolla in den!

Kom hem runt tolv tiden, men har städat lite i mitt rum, packat om min väska (i en större väska, fick reda på att det var vinter i Arjeplog, vilket det inte är här) och gjort lite sånt. Så jag slipper stiga upp alltför tidigt imorrn!