här med de två bästa, en bra fredagskväll!

Hejs.

Sitter här med Jojje och Emma i bakgrunden.




Emma har just fått sin ray, och hon har nördat den hela kvällen, men jag förstår hon, är smått avundsjuk fast om hennes mobil hade haft ett tangentbord - fulländad! Fast det har den ju inte, så..


Har sett idol ett tag, men eftersom jag inte följt det nåt (har inte sett ett enda avsnitt, bara smådelar för att nån annan munk velat se de) av serien så är det intressant..


Var å gymma idag med Emma. Det var enklare idag för detta var ju trots allt andra gången vi är där. Har nu träningsvärk i ryggen, inte skoj. (fast ändå asbra att jag har de!!)



Ska nu hitta på nåt med pruttungarna. ♥



här kollade jag mest vad Emma och Jojje gjorde, emma tog kort och jojje ville fastna.

nu är ännu ett prov avklarat, och jag har fortfarande plugg att göra!!

HEJ!

Igår var jag inte på någon träning alls. Stannade hemma och pluggade istället, språkhistoria.

Dessutom hade jag trott att förkylningnen lämnat mig, men icket. Den kom igen och nu är jag förkyld, IGEN! Då jag blir sjuk är jag det i omgångar, men aldrig riktigt fullt frisk mellan. Hostan stannar, förkylningen kommer och går.


Det gick bra på svenskaprovet men jag trodde det skulle vara svårare, men det var det inte, tack gode gud för det! Hoppas på mvg, hoppet ska man aldrig släppa. ;)


Nu ska jag göra spanskaglosor, läsa i engelska boken och skriva mer om den. Muntligt imorrn på engelskan, blää.


Ikväll kommer farfar hit för att käka middag. Det var längesen!

Har på mig min slutspelstshirt idag. 
ignorera fakesmilet, tänk å tröjan!

Oj, detta är verkligen vad man kallar trött. Slockna 45 minuter, bli väckt två gånger och trots det somna om, och jag brukar ALDRIG kunna somna om!

Jag är helt slutkörd idag.
Hann skriva klart so provet, trots tidsbristen.

Sprang 1.7 km idag på gympan. Fick personbästa i tid, men tidigare år har jag alltid satsat på att komma runt under 18 minuter (högsta tiden, annars får man göra om de). Men inte detta år! 12.52. Inget att skryta med, men. Fast jag har sprungit snabbare då jag sprungit själv, ingen press, ingen som kan springa om, bara jag och skogen.

Då jag kom hem, oj vad jag var hungrig! Åt två mackor och en banan + the. Sen såg jag Gilmore Girls, (men jag är typ deprimerad, för jag är inne på näst sista avsnittet. Sjukt deprimerande! *suck*) åt middag (ännu mer mat), och efter de slockna jag i sängen. Så underbart skönt det var att lägga sig under täcket och somna!

Pluggade lite svenska oxå, men inte mycket, kände mig alldeles för trött för att orka ta in nåt, och klockan var då kring sex.

For på träningen, trots allt. Men det var en rolig träning, ångrar inte att jag for! Fast det var ganska jobbigt, mest fys, i slutet skulle vi slå på mitsarna i två minuter, ah de var jobbigt i armarna ska jag tala om för er!

Har ont i halsen, alltså det känns som knivar då jag hostar. Och då tänker jag alltid på reklamen som gick förut, då man åt åt man taggtråd för de gjorde så ont i halsen. Minns inte ens vad produkten heter, men en sån tablett skulle inte skada nu!

Peace out lovers.





Jag lever!

Hej!
Jag har inte orkat uppdatera här nåt i veckan. Skolan tar tid, har haft prov och läxor, träningar och så vidare.

Igår var jag på stan med Sofia och Linnea. Hittade en tröja, den är jättesnygg! Dock så befinner den sig hos Sofia, men till veckan har jag den hemma hoc mig. ;)

Var och gymmade med Emmap igår. När vi stod mitt bland alla maskiner tänkte jag, vad gör vi här? Vi visste ingenting om nån maskin, och det var ganska jobbigt för då vet man ju inte vad man ska göra. Men, efter ettt tag blev de lättare och vi var där kanske en och en halv timme. Idag har jag träningsvärk och längtar tills nästa vecka, då jag hoppas vi ska dit igen.

Idag vill jag bowla, bada, gymma gratis. För de får man på Örjanshallen, de öppnar upp efter parasiten och firar med gratisaktiviteter!

Måste bara hitta nån att fara med, bowlingen lät riktigt lockande! Synd bara att Sofia och Emma befinner sig på träningsläger..

Jag ska hitta nåt att äta och kanske städa, göra läxor eller nåt.

Ikväll är de ju match! Borta dock, men jag längtar iaf.


HOCKEY!

Vaknade 11 idag.

Jag ställde alarmet på 11 i mobilen, och stängde sedan av mobilen. Den ringde inte morgonen.. Mamma har sagt enda sen jag fick den, att jag ska stänga av mobilen då jag går och lägger mig, men då ringer ju inte alarmet har jag sagt till henne. Hon ba, jooo, nog gör den det! Men nejdu mamma, så var inte fallet.

Om ett tag ska jag ta bussen in till stan, ska vara med i premiärmaschen till ladan, sedan match! SAIK - Timrå.

Ska bli kul, har längtat som bara den tills hockeyn börjar om. Stackars Ellen, nu får hon lida med mitt hockeysnack resten av säsongen. Hehe.

Åh, jag vill ha nutella! Men min plånbok säger annat.. Den ekar då jag öppnar den, så rik är jag..

Ellen, du borde börja se hockey!

plopp

Skola idag. Hann inte skriva klart soprovet..
Har vart på barnträningen och varit ute å joggat.
Ska fara å vara med Emma på pensionärsdansen, TAGGA! hehe
seyaa

Äntligen match!


HOCKEYN ÄR IGÅNG!


Okej nu när det är sagt.

For till stan efter att jag kommit hem från skolan. Mamma, Kenaan och Calle oxå. Fixade säsongskort till hockeyn, fick cykelbyxor av mamma (TACK!♥), och åt på Max. Usch, nu ska jag inte äta nå mer hamburgare på ett bra taag, känner inte taggen längre..

Imorrn är de muntligt på engelskan, ett typ prov, eller del av. Prov i so med bok till hjälp. Huh, orkar inte.

Längtar tills träningen! Funderar på att fara ut å springa, om jag känner att jag orkar. Kanske jag mår sämre imorrn och förkylningen bara luras?

Ska kanske fara å bada med Natacha efter träningen, vill simmasimmasimma! AAH. Äntligen igång med träningen igen! Blir astaggad bara att tänka på det! Fick en liten kick nu, vill ut å springa! Men, det är way to dark for that.

godnatt.

(saik - fbk, 2 - 3 efter straffar)


än ser det inte ut så i mitt rum, men vänta bara..

JAAAAA, jag kan springa!

Hehe, bra rubrik. Men jag är överlycklig! För en vecka sen kunde jag inte gå nedför trappan utan att hosta upp lungorna och bli helt utmattad.

Idag på gympan fick vi vara inne, det regnade. Valde att ha fyspass. Det var kul, men det var typ 8 stycken av två klasser (typ 40 stycken, typ) som tänkte samma tanke som mig. Det var ganska jobbigt, men jag tyckte det var skönt att äntligen kunna röra på mig på allvar.

Var på barnträningen, kunde småspringa utan att hosta, ääääälska!

Ska på vuxenträningen, typ snart. Anar att det blir lite tyngre där än barnträningen. Hoppas de inte blir trapporna, mina vader är inte glada, dom typ värker då jag springer, måste ut i spåret, nu. Fast med detta väder är man inte mycket pepp på det..

Åååh, längtar till praoen! Det är så långt bort tills dess, jag dör.

Adele - Make you feel my love

Jag, Emmap och Linneab ska sjunga den^ på musiken. Stackars de som får lyssna på min kråkröst, men vad gör man inte för betygen?

brinnade ögon, plugg, MUSIK



Efter skolan for jag till Emmas place. En stund efter joinade Sofia oss. Vi gjorde soplugg. De var ganska roligt, för dom är awesome!

Pappa hämtade mig, åt middag sen dess har jag pluggat. Gjort lite so, spanska och tittat på kemin. Men jag ska lägga undan det och hoppas att mina vänner (Sofia, Emma, Ellen osv) kan förklara för mig nån dag, hur detta hänger ihop. För det vet inte jag!

div>Jag ska lägga undan allt plugg nu och se gilmore girls. Eller gå ner och se vem som kommit på beök, Frasse skällde och då kommer nån genom dörren. Bra "ringklocka". ;)
'

på tåget mot Alvesta i hytten mot fönstret.

Varför är stolarna så hårda?

Hello!

Sitter på skolan, är klar med mitt arbete.
Har skrivit en insändare som jag har tänkt skicka in till Norran, lite nervöst. Men jag står för de jag har skrivit och det känns bra.

Vi har elevens val nu - svenska fördjupning.

Vi ska ha spanska, musik, matte, kemi SLUT!

Ska till Emma sen, vi ska plugga. So/kemi. Yeey vad roligt..

Menmen.

Ska jag skicka den till tidningen eller till hemsidan? Får fundera på det.

 Vill sitta i en sånhär num stolarna är hårda och rumpan får ont efter hela dagars sittande.. Hehe.

Jag känner hur det börjar närma sig, allt mer.

HEJ!
Idag har de vart som alla andra skolkvällar. Lite Gilmore girls, lite plugg, mycket musik, lite sms.

Har gjort lite av varje, läxa alltså. Känner mig ganska duktig, har hunnit ganska så bra med läxor idag.

Hunnit gå igenom so:n (prov på fredag), översätta ord från boken, läst 20 sidor (tog evigheter..) och ja, de var nog allt. När jag tänker efter var de inte alls mycket, men gud vad lång tid det tog.. Jaja, de är gjort iaf!

Har hunnit sätta igång en tvättmaskin oxå. Ska gå och hänga upp det nu, sen göra mig klar och sedan sova. Måste sooova mera. Fast jag kommer ändå inte somna förrän elva, så de sprolla ju.. Men, jag ska försöka.

Vaknade sex imorse, tror jag hade feber.. Hoppade över gympan, min förkylning blir inte bättre av att spela brännboll i regn. Vill bli frisk NU NU NU NU NU! Står inte ut med att hosta så fort jag anstränger mig, vill röra på mig, ut och springa! Gymma! Fan oxå, vill trääääna. Jujutsun börjar ju i veckan oxå, känner mig instängd. Vill röra mig, bli FRISK! gosh vad irriterande det är.

Har ju inget att göra förutom plugga och smågöra saker på kvällarna, tänk att ta på sig löparskorna och fara ut å springa, bättre än att sitta inne å småtugga chips från helgen..

Lördag - HOCKEY!!! Hemmamatch mot Timrå, ååh vad jag längtar! På torsdag är de första matchen, men borta mot Färjestad. Älska hockey! ♥

Några usla bilder på min skellefteå ring. Verkligen usla, snabb tog dom bara. Ljuset sög, och sen tog batteriet slut i kameran och då gav jag upp.
en bild på Tyra fick slinka in, söt.

11 september 2001 - 10 år sedan. Något som påverkade hela världen.

(bilderna är tagna från google)
Tusentals människor blev drabbade. Kring 3000 dog.  Människor - familj och vänner - sörjande, miljontals. Hela världen blev påverkade av denna dag. Idag är det 10 år sedan hela världen blev i chock.
Filmer, böcker, sånger.. Hur kan man glömma nåt sånt?

trött som få. hundar överallt.

Min morgon har vart väldígt bra. Vaknade halv tolv, utvilad och glad. Skillnad från igår alltså.
Tar det från början..

Vaknade halv sju för att fara på en hundtävling med mamma och hennes hundbuddy Yvonne. Det var riktigt tråkigt i början, åtta huundar som gjorde samma sak i två timmar en kallmorgon på en bänk med frusen näsa.
Fick stå i köket med mamma och Yvonne, de var deras tur.

Fast de var väldigt, ohändelsefullt. Satt mest på en stol i en timme, sen ville ALLA ha lunch och jag fick agera kassör, vilket gjorde att min hjärna slutade fungera.

Kring elva, tolv tiden behövde dom en linje-sekreterare eller nåt. Så jag fick rycka in. Mannen (som jag skulle skriva de han sa) frågade om ajg gjort detta tidigare, och jag sa att jag aldrig vart på brukshundklubben tidigare. Då förklarade han varför han sa de han sa så jag förstod mer. De var nervöst i början, men intressant och kul. Skulle kunna göra de igen faktiskt. Men de blir nog inte.
Alltså det var i en tävling, och han var en typ domare. Om ni inte fattade de innan.
Efter städande, diskande och allt sånt for vi hem. Men jag fick mamma att svänga in till Solbacken så jag kunde gå in på apoteket, coverstick!

Vi köpte med thaimat från Klemensnäs innan vi for hem. Men hittade inte pappa så vi åt middag kring halv fem (kom hem kring tre). De gick bra de med, de var gott men thaimat är inte min starka sida.. allt smakar ju likadant! Tycker samma sak om kinamat och allt sånt. tänk att hela tiden typ äta ris, gooooott..



Såg gilmore girls efter maten. Fast jag borde ha gjort läxor och läst i boken, men jag orkade verkligen inte.

Vi for till Edvin för att kolla på deras lilla Bessie. Hon var såååå söt! Hon bet Frasse i skägget, och de gillar han inte. Hehe Tyra drog han i skägget då hon var här, saknar hon.
Gav Edvin filmtips, skräckisar. Hop´pas han ser dem med Calle, så då kan jag skrämma dom sen, lovely!

For in till Kerttula innan vi for hem. Såg på nåt standup-nummer, men somnade innan de sluta. Sa till mamma att jag ville hem men hon sa ba, jaaa, snart. Jaja, snart. Sov en halvtimmen å då jag vaknade vart jag så sur på henne då hon satt å fikade att jag tog jackan å cykla hem. Haha, vad arg jag var då jag kom hem. Pappa fattade ingenting. Men idag är en bättre dag!

Uh, skrev mycket. tror typ 1 orka läsa allt, grattis till dig lixom.

lillgumman.. ♥

dera lilla valp. lite svårt att ta kort på henne för hon rörde sig all the time.

SKELLEFTEÅ RING

Hej.
Skolan idag var ganska okej.
När den var slut for jag hem till Sofia. Vi fikade och mötte sedan Emma och vi fortsatte till busshållsplatsen. Vi gick in i ett flertal (över sju) klädaffärer för att hitta Emma's praoplats. Eller hitta och hitta.. Man skulle vara gymnasieelev eller så var de fullt på alla ställen. Men tillslut!
Då vi sprang till bussen höll vi på bli överkörda av en bil och Emma sprang rakt i en vattenpöl = blöta skor.
Annars idag har jag sett på Gilmore Girls, fast jag borde ha gjort läxor.
nu ska jag till Emma, men måste springa ned i frysen, har en cola där. frusen cola, gott...
Hämtade min Skellefteå ring som jag beställde (fel storlek) strax efter min konfrimation. NU kom den. Snabb leverans.se!!
jag kan inte hitta en bild på google, poch har inte tid att ta en bild, men jag gör det senare.
hejs!

många timmar har gått åt att lyssna på dom.

Denna låt går ofta på bandit, och jag har den ofta på hjärnan. Men den är bra!

Många av mina kompisar delar inte min musiksmak, och lyssnar istället på rixfm osv, men själv lyssnar jag mest på bandit och är jävligt nöjd med det!

mina dagar ser ungefär likadana ut. Plugg, musik, promenad med frasse, sova. Snora måste oxå vara med, för de gör man då man är förkyld.

Hej!

Min dag började med so. Sen SKOLFOTO! Det var jättejobbigt att le in i kameran, för lärarna stirrade på oss och man känner sig så dum när man står där och viker mungiporna uppåt. Men jag antar att gruppbilden vart rätt så bra.

Den enskilda.. Fyfan. Hon fick mig att LE(!) precis då hon tog. Då syntes halva tandställningen och jag fick ett jättekonstigt ansiktsuttryck. Ska absolut inte beställa nåt enskilt, aldrig i livet. Men det är gruppbilden som räknas, den syns lixom officiellt för hela skellefteå kommun, föralltid. Så det är värre med den.

Då jag kom hem åt vi ganska direkt middag, sen gick jag upp och gjorde läxor.
Vart utskickad att med Frasse. Det var ganska skönt faktiskt, för eftersom jag inte kan anstränga mig och springa, så gick jag en lång promenad istället. Frasse var nöjd och jag med. Synd bara att de börja blåsa och regna, annars hade de vart jätteskönt.

Nu ska jag kolla på mattetalen, och se om jag förstår något. Sedan ska jag typ se på gilmore girls och sen sova. Vill ha helg nu, så jag slipper plugga, och får sova mer.
Tack vare gicki så får jag stycken som jag vill, eftersom jag använder safari som webbläsare så blir allt en enda jobbig lång text att läsa. -tryck på länken så kommer ni till inlägget hon visar hur man gör stycken i safari-



saknar denna tös. så sjukt mycket, kom hem!

Mitt liv är räddat! Jag har har hittat..

..en engelsk (bra) bok att läsa!

Dock är det en jag redan läst på svenska, men deet gör noll, för nu har jag faktiskt nåt att läsa. Dom två tidigare böcker jag börjat på (på engelska såklart) så har jag slutat tänka på vad jag läst och tankarna vandat iväg. Inte så bra om man ska prata inför många sen, om den.

Idag efter skolan for jag till mormor å vattnade blommorna. Gusch vad hon har enormt mycket blommor! Fyllde på kannan säkert sex gånger, och det är ju inte precis den minsta kannan.. Skulle aldrig orka med att vattna och ta hand om dom.. mitt land ute på gården tar jag ju knappt hand om, och då behövs de ju bara vattnas..

Då mamma kom hem så kom hon aldrig in, så jag gick ut och kollade. Där stod hon och pratade med grannen, och min söta granne. Hon är så sjukt söt! Hilma, 3 och ett halvt år (jag frågade henne). Hon hängde på sin pappa och ville gunga i vår gungställning. "Gå dit så kommer jag snart". jag gick dit efter ett tag och gav hon fart, efter typ tio sekunder var hon less och sprang iväg och gjorde annat. ´Jag ba, jahapp.

Ska göra läxor. Eller ja, engelska och so. Inte så hemskt jobbigt. Sen ska jag kanske spela sims, vart sugen på att spela de då jag installerade de på min dator igår. Om jag orkar alltså.. Skulle helst av allt bara vilja lägga mig och sova, men de går ju inte, klockan är ju halv sju..

serien är jättebra, ska läsa sista och fjärde boken sen, Phoenix bok. då blir det nog på svenska.

det blåser ute och jag vill ha varma stickade mysiga tröjor att ha på mig

¡HOLA! 

Min dag har inte varit särskilt speciell. Precis som alla andra dagar.
Mitt skrivbord vibrerar. Hehe, Calle tycker jag spelar för hög volym, för han hörde nere i källaren då jag lyssnade på musik hehe. ÄLSKAR VOLYM! BAS! :D :D

Jag ska göra läxor nu. Engelska/spanska glosor. Läsa lite ur min nylånade engelska bok. Inte den jag lånade av skolan, en annan. Sen, om jag orkar ska jag läsa ur min vanliga bok, den är bra. Vill helst bara läsa den..

Är fortfarande ofrisk. Men mår mycket bättre idag, undrar varför.. jag gjorde ju noll igår, och idag jättemycket jämfört med igår.. Så de borde vara tvärtom, men jag är glad om jag blir frisk i veckan, så jag får börja träna. Vill fara å simma, men det är totalt uteslutet nu när jag är förkyld! *svordomar*

tjej96 taggad på att bli frisk!

med färg på naglarna känner jag mig fräschare

Hej!
inatt sov jag 11 timmar. Var helt utmattad då klockan var sex, men inte kan man lägga sig då, då vaknar jag ju kring tolv och är jättepigg..
Idag ahr det inte hänt mycket. Jag är jättehes idag, men då har jag ju inte pratat så mycket heller.. Två korta samtal men annars har jag sparat rösten.
Jag har sett ganska många avsnitt av Gilmore girls. Att gå nedför trappan för att göra lunch, var som att springa i en timme. Hjärtat slog hårt, snabbare andning och huvudvärk. Har hosta i halsen hela tiden, men att hosta gör att jag får ont i halsen och jag vill bespara mig den smärtan, som knivar i halsen.
Har gjort lite läxor oxå. Men den engelska boken jag måste läsa, suger verkligen. Ska hitta en bättre, en som passar mig.
Känner mig ofräsch, måste duscha men ska göra det innan jag lägger mig så jag kan få sova efter det.
en bild på mitt face får ni inte, inte denna sjuka kväll. Och jag orkar inte anstänga mig för bättre bild, denna var den första och den fulaste.

Det jobbiga med att bada och basta i september är att man med största möjlighet blir förkyld..

Igår/inatt var de jättekul!
Vi vart fem stycken, i vårt fyramannatält. Trångt, men som tur är är vi inte rädda för att trängas, och jag tror att man blir bättre kompisar om man kan sova/vara med varandra i trånga utrymmen. Eller nå sånt.
Jag var på inte så bra humör, lätt irriterad och Linus tog tillfället i akt, kittelkrig. Vart luftkittlig, det var längsen jag var de! Hehe. Vadå trött?
Badade nedanför mig, och och bastade. Tältet smällde vi upp under tvättlinorna. Där lutade det, men vi överlevde!
Har skrattat oerhört mycket, skrikit oxå för den delen. (kittelkriget)
Åt kvällsfika och Jojje duschade längre än mig! Han sa att han duschade snabbt, men jag duschar ju läääänge...
Somnade kring halv tre, vaknade kring halv fem och var jätte toanödig. Sen vakna jag igen halv nio och hade ont i halsen, huvudvärk, svettig och äcklig och toanödig igen. Jag la mig i soffan en stund, men höll på somna.. Nu, efter frukost, städning, hejdåkramar och chips senare känner jag mig riktigt trött, förkyld och osocial.
Ska lägga mig och se på film, eller nåt. Inte nåt anströngande iaf, för jag blev anfådd av att gå nerför trappan, och då orkar jag inte göra mýcket om astman + förkylningen har tänkt behandla mig så.
trötter där lixom.

Lite lustigt, att jag som planerat att hinna göra så mycket, inte ens hann ta en powernap..

Hej!
Skrev ett inlägg och helt plötsligt befann jag mig på google och inlägget var borta..
Iaf så är Maritha, mormor å Biggan här. Även lilla Zacke!
Vi har ätit en jättegod middag, kött i ugn och pressad potatis med hemmagjord sås. Sjukt gott!
Ikväll (snart) kommer Sofia, Jojje, Emma å typ Linus hit! Vi ska tälta, bada å basta.
Jag är jättemätt, trött och orkar inte ta fram allt som behövs ikväll, vill ba lägga mig å sova..
MEN.
Ska ta tag i allt, t.ex ta fram tältet, sovsäcken kudden osv.. Kul att sätta upp tältet på den blöta marken, kommer inte bli tort precis.. MEN SAK SAMMA.
Hatar spotify för att de gjorde om och man bara kan lyssna på en låt fem gånger per konto. HATA. Därför älskar jag youtube istället.
HAR FÅTT TILLBAKA MIN DATOR!!! Den är tbx efter lagning. Synd att jag inte fick en ny, hade ju varit de bästa. men jag har nu återigen en egen dator som jag slipper dela med hela (ja calle är på mammas dator trots att han har sin felfria dator i sitt rum) familjen. ÄLSKA LIVET LIXOM.