mina dagar ser ungefär likadana ut. Plugg, musik, promenad med frasse, sova. Snora måste oxå vara med, för de gör man då man är förkyld.

Hej!

Min dag började med so. Sen SKOLFOTO! Det var jättejobbigt att le in i kameran, för lärarna stirrade på oss och man känner sig så dum när man står där och viker mungiporna uppåt. Men jag antar att gruppbilden vart rätt så bra.

Den enskilda.. Fyfan. Hon fick mig att LE(!) precis då hon tog. Då syntes halva tandställningen och jag fick ett jättekonstigt ansiktsuttryck. Ska absolut inte beställa nåt enskilt, aldrig i livet. Men det är gruppbilden som räknas, den syns lixom officiellt för hela skellefteå kommun, föralltid. Så det är värre med den.

Då jag kom hem åt vi ganska direkt middag, sen gick jag upp och gjorde läxor.
Vart utskickad att med Frasse. Det var ganska skönt faktiskt, för eftersom jag inte kan anstränga mig och springa, så gick jag en lång promenad istället. Frasse var nöjd och jag med. Synd bara att de börja blåsa och regna, annars hade de vart jätteskönt.

Nu ska jag kolla på mattetalen, och se om jag förstår något. Sedan ska jag typ se på gilmore girls och sen sova. Vill ha helg nu, så jag slipper plugga, och får sova mer.
Tack vare gicki så får jag stycken som jag vill, eftersom jag använder safari som webbläsare så blir allt en enda jobbig lång text att läsa. -tryck på länken så kommer ni till inlägget hon visar hur man gör stycken i safari-



saknar denna tös. så sjukt mycket, kom hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback