Hos kusinvitamin

Hej!

De senaste dagarna har jag städat oc stökat hemma. Skulle ju ha ett "kalas" för att jag fyllt år för kompisarna så jag har städat eftersm mamma har jobbat. Gode jobbigt, stackars mamma som får göra sånt hela tin..
IAf vi for å bowla (jag sofia emma emanuel linus jojje) och sofia storspelade och vann. JOJJE FÖRLORA!!!!! förlåt, men jag var tvungen, hehe.

Sen hämtade vi upp Linnea som hade haft träning och for mot Hamn. Typ 40 minuter senare kom killarna som hade väntat på skjuts, vi andra höll på dö av hunger, hemsk väntan.. Iaf hade skitkul under kvällen synd bara att burepojkarna var tvugna att åka hem så tidigt..
Resten av gänget (sofia emma linnea ellen melissa jojje) for hem vid halv ett kanske, linnea något tidigare. Stökade undan och packade de sista inför morgondagen. Somnade dock inte förrän halv tre, mitt hjärta dunkade i hundra tjugo en timme så jag kunde inte somna.. Skulle vakna åtta så de var nåååågot tungt att stiga upp kan jag tala om!

Klockan tolv befann jag mig hos min kusin (Annas blogg) i Arvidsjaur. Gjorde ärenden på samhälle tills klockan var halv fem, hann även besöka(Elviras) farmor Annika och (mammas)moster Berta.
Jag är heeeelt slut, huvudet dunkar å öginen bränner. Elvira har lärt sig gå och hon har längre armar än vad man önskar hon hinner vara överallt och man är aldrig med, men hon är gooode söt då hon skrattar, hoppas jag fångar de på bild! Elviras skrik tär på mig och min sömnfattiga kropp. Hoppas hon somnar snart så att man kan slänga sig i soffan och mumsa på popcornen jag inhandlade idag. 

Tydligen så kan man bara smsa å ringa i fönstrena i Anna och Freddans hus eftersom de har lagt plåttak så därför kan jag svara sekigt eftersom min mobil ligger i ett fönster..


Ha de gött!

hittade en söt bld på mitt söta kusinbarn Elvira.

Kommentarer
Anonym säger:

Ja det vet jag, men roligt om andra också kommenterar!<3

2012-01-05 | 12:08:59
Bloggadress: http://melissake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback