Hemma!

Igår åkte jag med bussen hem till Skellefteå. Hann inte sova nåt på bussen, sms å boken tog upp min tid, de är ju trots allt bara två timmar det handlar om.
Hann vara i Kläppen ca två timmar så de var inte så länge det heller.

När jag steg av bussen kom Sussi å hämta mig sen for vi till henne, ganska direkt efter de kom mamma och då skjutsade hon mig till Bureå, skulle joina Sofia, Linus å Emma. Det var jättekul, och äntligen fick jag träffa min älskade vänner. Kring halv tolv for vi hem och själv somnade jag kring ett. '

Idag vaknade jag 8.10 av väckarklockan men jäklar vad segt de gick att stiga upp, gick inte upp förrän kvart i nio. 9.20 skulle jag vara klar.

Då jag skulle göra mig klar så insåg jag att jag hade glömt min lilla neccesär i Kläppen, och där hade jag mina allra viktigaste saker. Nu är jag typ smått deprimerad.. Hur länge ska jag behöva vänta innan jag återser mina MÅSTEHA-saker? Det blir ganska så dyrt om jag måse köpa nytt, men samtidigt klarar jag inte av att vara utan allt dedär, och jag vet ju inte hur länge det dröjer innan vi träffas igen..

Sen for jag till Stackgrönnan på fritidset där och hade en Jujutsu lektion med barnen där. Kände igen några från barngruppen, men oj vad småbarn kan vara söta! Kände mig något vuxen då man sa till barnen å dom lyssnade, jag typ yeees!

Snar blir de träning, om tio minuter ska jag träffa Natacha å då ska vi gå till träningen, som vanligt då.

Nu inser jag hur tomt de är utan lilla Elvira. Saknar henne redan! Och jag har inte varit borta från henne just å pass ett dygn.. *suck* Får väl ta å komma upp en helg, för detta går inte, saknar henne som tusan!

Idag har jag annars bara lääst på min bok som ska typ vara utläst imorrn, läste typ hundrafemtio sidor. Har hunnit skriva i läsloggen oxå, hoppas att de jag har skrivit räcker till, för de är svårt å föra läslogg..


Nu måste jag börja snöra på mig skorna för snart väntar Natacha, hehe.
Har ingen vettig bild på mammas datorn..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback