timråresan och slösöndag

Resan till Timrå var helt awesome! Fast den började mindre bra.. Jag hade ställt klockan på halv sju, men stängde av klockan och lyckades somna om och vaknade av sofias två sms, och på de ena stod det "vi står utanför nu". Jag flög upp ur sängen och lyckades göra mig klar på sju minuter om jag inte minns fel. Och ändå glömde jag ingenting, helt fantastiskt!
Jag sov en halvtimme på bussresan dit och något mer på hemvägen. Men alltså vilken match! 6-2 till saik, och alla aik-fans hoppade och skrek alla gånger! Vi var ca 250 pers på bortastå, fyra bussar från skellefteå och en från stockholm. Fyfan vad härligt de var, vilken stämning det var alltså! Fast de var en riktigt läskig läktare, de var hur brant som helst och väldigt hög.

Idag har jag sett på tv (de gör jag aldrig nu förtiden, mest serier på datorn, men inte ens de har jag sett på ett tag) och legat i soffan och slöat. Har även hunnit fixa så att de går att läsa min deckare som ska vara klar på torsdag. Nu känner jag mig lite lugnare.. Mamma hade en proversion av Word som gick ut just precis då jag skrivit klart som gjorde att jag inte kunde skriva ut, ändra, markera och kopiera eller nåt! Så jag har kämpat med detdär enda sen förra veckan, men nu har jag äntlige löst det och ska hädanefter endast använda google/gmail!

Nu ska jag sova, har varit ute med Frasse en liten sväng och  har just duschat.. Kändes ovant att ha mörkt hår, men ändå bra. Fast jag har upptäckt att underhåret är ljusare än överhåret, om jag itne såg fel och de var ljuset som lurades.. Hoppas att de var så! Annars måste jag plåga håret ännu mera..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback