suring till middag och en slappardag

Hej.
I fredags gymmade jag med Angelica och Emma. Det var kul, men jobbigt! Har haft träningsvärk hela helgen, så nice!

Lördag sov jag till klockan ett, somnade något så sent, såg på serier som jag inte kunde slita mig ifrån, hehe. Klockan fyra krigade jag mig ut till Irna och såg på hockey. I mitten av andra perioden joinade Jojje mig, han åt en pizza och när jag sett på förlusten som saik gjorde for vi hem till mig.

Jag åt kött och pommes till middag och sen gjorde vi inte så mycket, tills vi kom på att vi skulle basta! Pappa hade varit där innan, men vi hade varit för sega så bastun hade nästan blivit kall, menmen, vad fixar inte jag??

Trodde jag skulle få en dunderförkylning efter att vi sprungit in och ut i snön, men icket. Frisk som en nötkärna! Tur de, man vill ju inte bli sjuk nu när alla prov och nationella börjar närma sig.. Hade iaf en awesome kväll med Jojje, var ett tag sen vi träffades utanför skolan.. Inte okej!

Idag sov jag till tolv, fast låg kvar och läste ut min bok "En ö i havet" av Annika Thor. Hade redan läst den en gång innan, men de börjar vara flera år sedan så jag chansade och läste den igen, de var som att jag aldrig hade läst den, tur de för jag hatar att läsa om samma bok om jag minns den..

Ska fortsätta med serien, och om jag har tur kanske jag kan börja se den som serie, den har gått på tv. Men om jag inte minns fel så har jag försökt en gång innan men då fungerade det inte..

Annars idag har jag umgåtts med mamma och pappa, fixat med datorerna (fick tbax dem igår) som har tagit en jäkla lång tid..

På onsdag fyller pappa jämnt så då ska vi fira honom. Det mindre roliga är att det är biologi-prov samma dag. Och nationella i svenska tisdag/torsdag. TAGGA!!!!!!! nej..


har lyssnat på denna låt hela helgen, men inte förrens nu kollat på musikvideon. Något konstig en alltså.. Vad tycker ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback