dagligt, indhente

Skolan var jobbig. Ögonen höll sig öppna hela dagen, men huvudet ville bara sova. Koncentrationen var inte alls på topp, och dagen var ganska jobbig. Matten oroade jag mest inför, ingen koncentration = ingen matte. Potenser var ganska enkelt, men huvudet var inte på topp och jag var mer trög än vanligt.

Sista lektionen var hk. Vi ska lära oss att typ städa toaletten, putsa fönster, rengöra ugnen osv, ni fattar nog. Utöver den läxan ( städa toaletten, putsa fönster, rengöra ugnen osv ) så gjorde vi raggmunkar. det var gott, men oj vad mättande det var! Åt ingen middag då jag kom hem..

Jag, Jojje, Ellen och Laura var kvar i princip sist på skolan, sen gick vi till biblioteket och jag lånade tre böcker. Så nu har jag nåt att läsa ett tag framöver! *lättnadenssuck*
Efter biblioteket for jag, Ellen och Jojje hem till mig. Vi skottade bort plogkanten (inte det enklaste, is och blötsnö, inte de roligaste!), och det lilla snötäcket som lagt sig på gården. Sen var vi ute på gården, gjorde lite olika stuffs. Vi var ute en timme, det var ganska så kul!

När vi kom in var alla blöta och trötta, kalla och ännu mer trötta. Så vi bytte om till torra kläder och drack te och fikade. Rätt så mysigt, vi släckte i princip hela nedervåningen och tände ljus i köket och satt där å fika! Vi vart sittandes där ända tills klockan blev halv nio skulle jag tro. Sen for Ellen hem, och kring nio for Jojje hem.

Jag har hunnit duscha och sitta en ministund vid datorn, och ska nu soova.
'
bjuder på denna tapbild. Tog den i skoterspåret med Frasse i lördags, tror jag.

Angående rubriken, den är på danska! Vart less på svenska för ett tag där.. ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback