Fullsatt arena

Goooooodmorgon!

Vaknade kvart i tolv och har sedan dess legat och läst.

Pappa ville att ajg skulle ut och åka skidor med han och Frans, men fytusan för skidor! HATAR HATAR HATAR SKIDOR! Men pappa försöker fullt ut få med mig ut varje gång. Usch, skidor.

Igår hade jag en awsome kväll. For till Frida och spelade med andra ord, åt en god middag och hade skoj. Synd bara att jag var så trött.

Fast, efter skolan for jag till badhuset och simmade 1 km = 40 längder. Lagomt stolt över mig själv. ;)  (så tack vare simmningen var jag jättetrött)
Trodde jag skulle dö efter 20, men tack vare AIK så klarade jag mig. (jag var så tuff att jag räknade alla nummer, 1 Hadelöv, 3 Burström, 5 Larsson, 6 Koistinen 7 Rundblad osv.. När de vart slut började jag om igen. Men det var ganska enkelt att hålla reda på hur många jag simmat då. Ganska smart om jag får säga de själv)
När vi brukar simma på skolan (gympa) så brukar Sofia glatt upplysa mig om när hon passerar Forsberg (19), och de var på så sätt jag kom att tänka på hur jag kunde göra, smart tänkt Sofia!


Derby idag! Hemmaplan! Jag ska dit med Sofia och Frida, och 5998 andra människor, för det är FULLSATT ARENA! 6001 personer, bara åskådare. Anar att det kommer att bli enormt varmt, och trångt. Kommer säkert inte ens se något, men det gör inget, jag är ju där!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback