Nere

Jag har inte bloggat nåt, men de är för att jag hinner inte. När skolan tar upp all fritid, så vill man ägna sig åt så mycket som möjligt på helgen, KOMPISAR!

Igår var jag på stan med Melissa. Handlade i princip inget, inget viktigt iaf.
Efter stan for jag hem till Melissa, chillade hos henne i två timmar och sedan for vi till Kallholmen för att äta middag hos Tuula och Mats.Vi åt Tacos och hade det trevligt. Jag hjälpte Moa (som jag var till Grekland med) att börja med The sims 2 (hon är som galen i de), sprang inte bara en gång i deras trappor för att hjälpa henne. Spelade Wii, fixade naglarna (nu är de rena lena och fina) och slogs med Oscar, nä men nästan. ^^

Det var en rolig kväll hursomhelst.

Idag vaknade jag 9.30, inte pigg. Somnade ca sex och en halv timme innan jag vaknade.. Smög upp, åt frukost och åkte med Jojje till Bureå kyrka. Vi gjorde lite saker. Tog kollekten, läste upp en text inför HELA församlingen (rödare än så har jag nog aldrig varit i ansiktet), och andra grejer. Det var intressant.

Hehe, jag och Jojje väntade på mamma inne i kyrkan, för där ute var de kallt. Då såg jag en pluttis, och en dopklänning, "shit Jojje, det är ett dop nu!". Där satt vi och spelade på mobilerna och pratade ganska så högt om lite allt möjligt. Alltså bara lagomt pinsamt. Våldgästa ett dop, vilken grej alltså..

Sen har jag Jojje och Melissa gjort lite olika saker, vart ute med Frasse, jag har tränat mina tummar (massage) och Jojje och Melissa har dödat barn i sims, dom är alltför söta?
Juste, gjorde min hkläxa oxå. När jag satt nere i köket kom Jojje ner och var social, men han tyckte jag var tråkig, så han började prata om Piteå Havsbad. Det slutade med att vi troligtvis ska dit inom snar tid. Bra tänkt Jojje!

Nu har de farit hem, och jag gruvar mig en aning om för imorrn, vi ska dissikera grishjärtan, låter väl trevligt? nja..

Min älskling fyller år imorrn, två hela år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback