lite uppdatering, mycket till liv. NU ÄR DET LOOOOV

Hej!

Här har de inte varit uppdaterat på ett bra tag.. Men jag har nämligen haft skola>träning>plugg>kompisar åsså har de gått runt sådär. Men mest plugg å träningar. Har haft fyra/fem prov sen skolan startade, och bara mvg:n på som resultat. Jag är jättestolt över att jag lyckades få mvg på teknikprovet, lyssnade knappt nåt på lektionen efter jag fått veta resultatet, satt lixom ba där å log.


Idag hade vi so-prov. Det var sista provet på ungefär en vecka, för nu är de Novemberlov! På måndagen blir de matteprov och fredagen spanskaprov. Blir att plugga under lovet, inte tagg lixom..


Var på gymmet idag med Emma. Det är fjärde gången vi har vart där men jag trivs. Det är inte så mycket folk på fredagar tiden vi är där och de är skönt. Har träningsvärk varje vecka för varje vecka tränar jag och lyckas få träningsvärk. Det märks iaf att jag tränar, för de gör jag!


Är sjukt trött, somna sent igår för att jag pluggade på so-provet å två träningar idag. Skulle egentligen vart med Emma ikväll men jag är så himla trött..

Uppdateringen här kommer lite ibland. Måste fokusera på skolan å träningar och då har jag inte tid med "ett-inlägg-eller-fler-blogg".
har denna bild som bakgrundsbild på mobilen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback