Inte alla har en bra dag

Idag har de vart fullt schema.
Efter skolan for jag till stan med Ellen och vi lyckades lura med oss Jojje. Fikade gofika. Var på ett biblotek i flera långa timmar kändes det som, de var lixom väldigt varmt och det kändes som en evighet därinne.
Hämtade hem min lila jacka, och det känns skönt. Ikväll har det vart väldigt kallt, för solen lyser inte nu..
Då jag satt på bussen sa jag "Där ska jag av vid Ica!" just då visade Jojje mig nåt i nån tidning ich jag missade hållplatsen! Svor som attans hela vägen till nästa hållplats, ljudligt och allt. Hoppas ingen var riktigt troende eller nåt, för det var inte fina ord som kom ur min mun..
Jojje följde mig till Ica och vi sa hejdå till Ellen. Mötte upp Kimberley och vi gick och satte upp en plansch om Jujutsun. Sen gick vi hem till mig och sen for Jojje hem och åt. Jag och Kimberley satt och snacka. ♥ Kändes skönt att prata med henne var ju så längesen vi träffades, nu när hon går i ny skola och allt..
Nån timme senare då han kom hit hade han med sig en film, började se den men efter ett tag skulle Kimberley hem. Vi andra fortsatte se film, men jag vart akut sugen på dipp och grönsaker och som tur var de inte uppätet så de vart en bättre filmkväll.
Vi såg en skräckis, trodde den skulle endast handla om clowner men den var mer psykopat film. Inte så kul att gå hem efter att ha följt Jojje en bit.. Lamporna blinkade på vägen hem! MÅSTE ÅTGÄRDAS!

heh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback