JULAFtON!!

Var just inne på facebook. Alla skrev god jul hit och dit. Kändes ba onödigt att skriva en egen status lixom..

Igår var jag på gymmet med Emma, tror jag kan ha haft feber, kändes då som de så jag orkade inte så mycket, men ändå har jag träningsvärk idag? höhö, för bra för att va sant! :D


Idag: Julafton. Igår: Uppesittarkväll. Fast jag somnade kring tio, jag hann med treans bingo, men inge mer. Jag var fruktansvärt trött, kändes som jag inte sovit på fleeera år!


Idag vaknade jag kring tio, gick ned å åt frukost med familjen, duschade, klädde på mig, öppnade paket och nu sitter jag återigen på min standardplats, framför datorn. Mamma tycker jag ska vara social med dom å skrota datorn, de borde jag egentligen.. Både jag och Calle fick en speldosa från Tyskland av mamma och pappa, de var supersöta! TACK!


Ska gå ner å vara social käka nåt, min mage börja kurra. Nuförtiden (de senaste veckorna) har jag varit hungrig oavbrutet, magen kurrar hela tiden och hur mycket jag än äter blir jag hungrig en timme efter de. Fattar inte vad som händer..

Biggan (en av mina mostrar) och mormor kommer senare, lagomt till Kalle tror jag.






div>
Där fick ni bilder på mig, så fina så fina.. Kände att jag är hellre bakom kameran idag så jag lessnade och gjorde mina allra fiinaste miner hehe. Ser ni halsbandet jag ahr på mig? Det fick jag av mina mostrar då jag fyllde år, de är hur fint som helst! Av titan och guld tror jag de var av.

GOD JUL PÅ ER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback