inte mycket till liv

Hejhejhallå.

Insåg just att jag har inte mycket till liv för tillfället. De tre serier jag ser, true blood, the vampire diaries och how i met your mother har jag sett alla avsnitt som kommit ut, och jag är så extremt uttråkad. Läxa känns jobbigt att göra och städa låter inte lockande.

Letade efter nå nya serier att se på, lie to me och switched at birth kanske är nåt? Bara att vänta och se.

Calle har bakat chokladbollar så jag kokade te och har suttit och mumsat i mig den förbjudna frukten. ;)

Idag hade vi engelska läsförståelse diagnos och fysikprov. Fick veta spanska prov betyget, vg. Vart ändå nöjd, hade förväntat mig g, men vg räcker inte för att jag ska känna mig nöjd med provet, mvg ska de va.

I svenskan ska vi skriva en deckarnovell, och Cickie (lärarn) tänkte att första "utkastet" (kladden) ska vara klar på måndag, man ba whaaaaat? har ju inte ens en liten tanke på början, eller nåt. Och den ska vara klar på måndag, hur fan ska de gå?? *suck*

Imorrn ska Helena (engelskalärarn) bort så hon hinner inte ha lektion med oss så vi slutar 11.50!!  Dock så blir de ju läxor, men ändå. Skönt att jobba hemma.

Kanske så ska jag å Emma å gymma efter plugget, om hon bara ville svara på sms så jag visste om jag ska packa eller inte.. ;)

Sitter och väntar på att nån ska lägga i wordfeud. mycket till liv.



Farmor, kämpa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback